Granger's


Grangers on Iso-Britannialainen kylläste -ja pesuainevalmistaja, joka on perustettu 1937. Yritys kehitti ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen ulkoilmavarusteille jo vuonna 1947 viitoittaien tietä ympäristöystävällisille suojausmenetelmille. Grangers on edelleen edelläkävijä ympäristöystävällisten vesipohjaisten hoitoaineiden kehittäjänä. Tuotteet valmistetaan Derbyshiressä ISO 9001 ja ISO 14001 ympäristöstandardin mukaisesti.

Grangers tuotteet ovat lukuisten testien voittajia kestävyytensä ja suorituskykynsä ansiosta: Kyllästeet palauttavat vedenkestävät ja hengittävät tuotteet alkuperäiseen suorituskykyynsä. Kyllästeet, pesuaineet ja hoitoaineet soveltuvat esimerkiksi: Ulkoiluvaatteille, työvaatteille, juoksuvaatteille, kengille, teltoille, kuomuille, repuille ja muille retkeilyvarusteille.

Tuotteita ei ole testattu elämillä ja ne ovat PFC-vapaita. Grangersin saama Bluesign® merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Bluesign® standardien täyttäminen merkitsee myös alhaisia hiilidioksidipäästöjä sekä energian kulutusta tuotetta valmistettaessa.
Grangers on alallaan ainoa valmistaja, joka täyttää näin korkeat ympäristöstandardit.www.grangers.co.uk