Lunta tupaan.

Eteenpäin, sanoi Toimisto-Jorma lumessa. Se alkaa näyttämään ihan talvelta jo täällä Etelä-Suomessakin. Talven tulo tuntuu kanssa helposti häntäluussa, jos tasapaino häpsähtää liukkaalla pinnalla ja putoaa hanukalleen kovalle maalle.

Autoihin vaihdetaan justiinsa tästä liukkaudesta johtuen talvirenkaat alle, niin miksei sitten satunnainen ulkoilija tekisi itselleen samoin. Paitsi että ihmiset kulkee yleensä kengillä eikä renkailla. Vähänkö kätevää, jos olisi olemassa nastakenkiä.

No olipa vähään aikaan paras aasinsilta mitä ollaan täällä keksitty. Sillä niinhän se on, että nastakenkiä ON olemassa. Monenlaiseen käyttötarkoitukseen, vieläpä. Turha sitä on hyvää juoksuharrastusta lopettaa talven ajaksi, koska sitä varten on patentoitu kaikenlaisia nastapohjia. Huijjaa talvea ja jäätä ja pue jalkaasi talviuskottavat ja jäänkestävät lenkkitossut. Tässä muutama poiminta, mutta onhan näitä valikoimassamme huomattavasti useampi malli. Hiiohoi ja maileja kerryttämään läpi talven. Hiki on ystävä.

Hinta 149.00 €
Asics Gel-Arctic 4 G-TX

Juoksuharrastusta on turha lopettaa talven ajaksi. GEL ARCTIC GTX on ratkaisu aktiivisen ulkoilijan kävelylenkille ja juoksuun mär...
Hinta 149.00 €
Icebug ATTLA BUGrip

Erinomainen kalvollinen juoksukenkä talven liukkauksiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Kenkä sopii erinomaisesti sekä maastoon ett...
Hinta 139.00 €
Icebug HIKO BUGrip

Askel lähemmäksi täydellistä talvijuoksukenkää. HIKO BUGrip:ssa yhdistyy pehmeä ja joustava välipohja ja hyvä kannan ja jalkah...

Koko valikoiman pääset helposti zekkailemaan elikäs tarkistamaan ja katsomaan tästä linkistä: NASTALLISET JUOKSUKENGÄT

Jos sitten taas yleinen ulkonaliikkuminen liukastumatta ja kaatumatta on mieluumminkin se oma laji ja haluaa nastoitetut jalkineet yleiseen pihallapyörimiseen ja käyttökengiksi, niin suosittelisimme erittäin mielellämme näitä maankuuluja Icebugeja. Elikäs tyylikkään ja talvenkestävän ulkokuoren lisäksi kengissä on spesiaali BUGrip®-pohja.

Ja mikä tämä BUGrip -pohja sitten on, niin se on tosiaan erikoiskumipohjan sekä siihen integroitujen 15-16 kovametalli-hiiliteräsnastan kokonaisuus. Nämä "Älykkäät" nastat mukautuvat alustaan ja antavat parhaan mahdollisen pidon eri alustoilla. Pehmeämmillä pohjilla nasta pureutuu alustaan, kuten jäällä, lumella tai märällä puulla. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja sementillä, nasta pääsee painumaan kengänpohjan sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksella.

Tässähän näitä sitten olisi. Monenlaista, -näköistä ja -oloista popoa sekä naisille että miehille:


Nämä on kanssa oikein hyvä vaihtoehto, jos et mieli omia kenkiä vaihtaa pois, mutta haluaisit askellukseen ylimääräistä pitoa. Näissä on erinomainen pito jäällä, pakkautuneella lumella ja märällä kivellä. Erityinen, sikahyvä varvastuki pitää ketjun paikallaan jopa alamäkeen juostessa. Ja sopii siis kaikkiin jalkineisiin.


Tyyli ennen kaikkea. Tällä kelpaa uhmata tuulta, viimaa ja viheliäistä pakkasta. Korvaläpissä on erityinen nauha, jolla karvaiset läpyttimet saa joko tiukemmin korville tai nostettua ylös. Ihan sen mukaan miltä justiinsa sillä hetkellä tuntuu. Aivan järkyttävän siisti lätsä, sanon ma.


Pipoja meillä on kanssa tosi hyvä valikoima.


Tällaiset kun hankkii, niin sormien palelemisen voi jättää historiaan. Nämä kädessä voi muistella sitä taakse jätettyä elämää, jolloin käsillä vielä oli kylmä. Ei muuta lisättävää.
Perinteisiä tumppuja löytyy myös kaikkiin erilaisiin tarkoituksiin naisille, miehille ja ipanoille myös.

Eipä tälläkään kertaa taas muuta. Muistakaahan avata joulukalenterin eka luukku lauantaina!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, www.varuste.net, email: info@varuste.net