TIEDOTE
VIP-asiakasohjelmamme muuttuu.

8.2. saakka voit yhä liittyä mukaan vanhoin ehdoin.

VIP-asiakasohjelmamme muuttuu 8.2.2016 ja alennusprosentti tulee jatkossa olemaan uusille VIP-asiakkaille 5%.

Nykyisten VIP-asiakkaidemme 10% alennusprosentti säilyy ennallaan, niin kauan kun omaa VIP-asiakkuuttaan pitää voimassa.

VIP-asiakkuuden ylläpito on helppoa. 10% Alennusetusi säilyy aktiivisena, kun teet aina vuoden sisään minkä suuruisen ostoksen tahansa. Jokaisesta tehdystä ostoksesta etu on voimassa vuoden eteenpäin ostohetkestä lukien.

Mikäli et vielä ole VIP-asiakkaamme, ehdit vielä vanhaan 10% alennusohjelmaamme mukaan tekemällä yli 100 euron tilauksen ennen maanantaita 8.2.2016.

Mikäli VIP-asiakkuutesi ehtii menemään umpeen ennen ohjelmamme uudistumista, niin ei hätää: pääset tulevaisuudessa aina mukaan uuteen VIP ohjelmaamme (5% alennus) tekemällä vähintään 100€ ostoksen myymälästämme tai verkkokaupastamme.

Verkkokaupassa asiointi:
Pyydämme muistamaan verkkoasioinnin yhteydessä kirjautua VIP-tunnuksillanne sisään verkkokauppaamme osoitteessa https://varuste.net/kantaasiakkaat.php

Myymälässä asiointi:
Myymälässä asioidessanne kertokaa kassahenkilölle olevanne VIP, (ja kertomalla VIP-tilinne käyttäjätunnuksena olevan sähköpostiosoitteen) ennen varsinaista kassa-asiointia. Näin varmistatte ostoksenne kirjautumisen oikein ja saatte ansaitsemanne hyödyn ja nautiskelette VIP-eduistanne taasen vuoden eteenpäin.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net
Kanta-asiakaspalvelu