Varusteet kunnossa arkeen


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 04.08.2022

Kun arki alkaa rullaamaan, on parasta laittaa kypärä päähän.

Lomat alkaa olla lusittuna niin työ- kuin koululaisillakin. Arki on mukava aloittaa varmistamalla, että on välttämättömimmät varusteet kunnossa: koulukirjat mahtuu reppuun, läppärille on asiallinen kantolaite ja pyöräilykypärä on tuore ja ehjä turvallista matkantaittoa varten oli ajoneuvona niin pyörä tai vaikka skuutti.
Tässä viestissä esitellään paljon tarjoustuotteita: monia aiheeseen liittyviä tuotekokonaisuuksia -20% normihinnoistaan 9.8.2022 saakka.
Tarjoukset voimassa netissä ja myymälässä.

Tyylikkäänä matkalla, töissä ja töiden jälkeen
Ajattomuutta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä – retkeilyn ja pyöräilyn maailma tarjoaa nyt parastaan, kun Fjällrävenin ja kalifornialaisen pyörämerkki Specializedin kunnianhimoisen yhteistyömalliston tuotteet löytyvät meiltä.

Yhteistyömallistosta löydät kymmeniä kiinnostavia tuotteita niin tavaroiden kuljettamiseen kuin funktionaalisiin pyöräilyvaatteisiin, joilla kaiken hyvän lisäksi esiinnyt tyylikkäänä niin tangon takana, töissä kuin after workeillakin.

Alla muutama mainio esimerkki malliston tuotteista:

159.00 €


89.90 € Reppuja arkeen, reissuun ja muuhun vapaa-aikaan
Fjällräven Kånken on instituutio itsessään ja sitä löytyy monen kokoisena, myös läppärimallisena ja kymmenissä erilaisissa toinen toistaan upeammassa värissä:

Kampanjahinta 63.92 € (-20%)


Kampanjahinta 75.92 € (-20%)

Ja mitä kaikkea muuta:
Arjen pyörityksiin, kaupunkiseikkailuille ja päiväreissuille löytyy monen monta vaihtoehtoa eri tuotemerkeiltä. Tässä esillä muutama kiinnostava malli, ja niiden alla olevasta linkistä pääset kastomaan koko valikoiman.

Kampanjahinta 63.92 € (-20%)


Kampanjahinta 50.00 € (-38%)


Kampanjahinta alkaen 49.73 € (-17%)

Pienille repunkantajille
Alla valikoima mitä pienimpiä reppuja aivan pienimmille arjen aloittajille päiväkotiin tai eskarikamppeitten kantoon. Ei vitsit, miten voivatkaan olla suloisia.

Kampanjahinta 55.92 € (-20%)


Kampanjahinta 35.92 € (-20%)

Hyvä lippis on pääasia.

Repun lisäksi asianmukaiseen arkipukeutumiseen kuuluu myös lippalakki.
Kaikenlaisia päähineitä monenlaiseen käyttötarkoitukseen niin vapaa-aikaan, näyttäytymiseen, kuin perusulkoiluunkin. Kas tässä joitain näytteitä suosituimmista malleistamme:

Valikoimamme kaikki lippikset käyttötarkoituksittain >

Kampanjahinta 23.96 € (-20%)


Kampanjahinta 27.92 € (-20%)

Pyöräilykypärät maastoon, alamäkeen, BMX-/Dirt-touhuihin, maantielle ja kaupunkimakeiluun. Laaja on valikoima, mutta olkoot.

Parastahan tässä on, että iso osa kypäristä on hyvässä tarjouksessa:
osa jopa -20% normaalihinnoistaan 9.8.2022 saakka.

Kampanjahinta 71.92 € (-20%)

Kivaa alkanutta elokuuta kaikille. Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä. Loppukesässä on oma mahtava tunnelmansa kaikkine sadonkorjupuuhineen (sienet & marjat) ja tulevaa arkea on kiva rytmittää ruskaretkien suunnittelun siivittämänä.

Jos tässä tarjouskimarassa ei muuten ollut mitään itselle sopivaa, niin ne kamppeet luultavasti löytyvät jostain allaolevista linkeistä:

KAIKKI VESIHÄRVELIT: SUPit, vesisukset, wakeboardit, veneen perässä vedettävät pompottimet, foilit yms uskomattoman edullisesti, jopa -25% >

KAIKKI AJANKOHTAISET TARJOUSKAMPANJAMME >

Katso kaikki valikoimamme tarjoustuotteet >

Kaikki poistohintaiset tuotteemme >


Tervetuloa myymälään livenä hypistelemään tuotteita arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisinkin 12-18. 

Nautitaan kesästä ihan sen loppuun saakka. Mieluiten ulkona, tietty.

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]