Ideoita tarpin käyttöön


Ulkoilu, Retkeily ja vaellus by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 02.07.2021

Tarppi eli kevytpeite tai kansankielellä "pressu" on uskomattoman monipuolinen varuste niin päivä- kuin yön yli retkillekin. Tarppi on minimalistisen yksinkertainen laitos, mutta nerokkaiden ja loppuun asti mietittyjen yksityiskohtiensa ansiosta ihan ylivoimaisen monipuolinen majoite kaikkina eri vuodenaikoina ulkoilmaelämästä nauttimiseen.

1. Päiväretket
Tarppi on aivan asiallinen lisä päiväretkille. Kun mukana on tarppi, muutamalla kiilalla ja vaikkapa bungeepätkällä tai kiinnitysnaruilla (Vinkki! Trimmaaminen on helppoa, kun solmit naruihin prusik-solmut äärimmäisen napakkuuden säätämiseksi) saat käden käänteessä viriteltyä kivan suojan kahvi- tai lounastauolla istukseluun tuulessa ja/ tai sateessa.

Jos ei prusik-solmujen näpertely kiinnostele, niin erinomainen tuote ihan kaikkeen kiinnittelyyn ja kiristelyyn on  nämä DD Hammocksin Whoopie Slingit. 
Käytännössä kyseessä on edullislaadukas valmiiksi tehty kiristys- ja kiinnitysjärjestelmä monipuoliseen käyttöön. Katso videoohjeet narujen käyttöön tuotteen sivuilta!

DD Hammocks DD Tarp 3x3
DD Hammocks DD Tarp 3x3
Captcha$
(215)
Heti saatavilla
DD Hammocks DD SuperLight Tarp
DD Hammocks DD SuperLight Tarp
Captcha$
(77)
Heti saatavilla
DD Hammocks DD Tarp 3.5x3.5
DD Hammocks DD Tarp 3.5x3.5
alkaen Captcha$
(39)
Heti saatavilla

2. Katos riipumattoiluun tai leiriin
Jos riippumattosetupissasi ei ole kiinteää katosta valmiina, niin kyllähän sellainen ainakin tässä maassa näiden säävaihteluiden kanssa on aivan aiheellinen. Ja vaikka sää olisikin mainio, niin loppukesästä alkava kaste nyt viimeistään aiheuttaa ylimääräistä pisarointia. Tarppi on myös oivallinen varuste leiriytyessä teltalla: Voit jatkaa teltan yhteyteen kätevästi katettua tilaa niin pysyt hyvin säänsuojassa ja voit nautiksella tai keitellä eväitä mukavasti teltan edustalla avarassa tilassa, eikä tarvitse absidiin ahtautuneena välttämättä käkkiä.

3. Monipuolinen majoite, jossa vain mielikuvitus on rajana
Katso DD-Hammocksin sivuilla muiden tarpinkäyttäjien ideoita tarpin pystytysmalleihin:Sinua saattaa kiinnostaa myös

Repun valinta — mitä kannattaa ottaa huomioon reppua ostaessa?

Reput ovat arjessa ja ulkoillessa usein korvaamaton varuste. Esimerkiksi päiväretkelle mukaan otetut eväät sekä mahdolliset vaihtovaatteet ja muut tavarat on pakko pakata jonnekin, eikä vaikkapa muovipussin kantaminen luontopoluilla ole kovinkaan houkutteleva idea. Arjessa sama r...

Otsalampun valintaopas

Syksyn ja lähestyvän talven pimentyessä otsalamput ja muut valaisimet tulevat ulkoillessa kovaan käyttöön. Pidempien syys- ja talvivaelluksien ohella näppärästä otsalampusta on hyötyä monissa muissakin käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi kalliokiipeilyä tai maastopyöräilyä voi jatk...

Vaellus koiran kanssa

Koira on erinomainen vaelluskumppani niin pikaisilla päiväretkillä kuin pidemmillä usean yön vaelluksillakin. Varustautumalla retkeen huolella ennakkoon voi koiran kanssa nauttia luonnosta ympäri vuoden.  Päiväretkillä liikkeelle Vaellusharrastus koiran kanssa on usein järkevää...