Lajit » Hiihto » Erähiihto » Eräsiteet »

X-Trace EVA Adults

X-Trace EVA Adults

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.94 €/kk
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
pari

Erähiihtositeiden kiinnitys Lisätietoa


Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala) 0 paria heti
Keskusvarasto 0 paria heti
Netistä toimitettavissa 0 paria heti


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana (2 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Vanhan liiton X-Trace ilman Pivot-niveltä. Tämä malli soveltuu retkiluisteluun, kun taas Pivot-nivelletty paremmin hiihtoon.

Tämä side tekee joka kengästä hiihtokengän:
X-Trace -side on täysin uusi näkökulma retkisiteiden markkinoilla. Mikä tahansa kenkä käy suksen kaveriksi hiihtoretkelle. Vaelluskenkä, metsurin kumisaapas, tai talvilenkkari ovat kaikki yhtä toimivia hiihtokenkiä. Uutta on myös toteutus, jolla siteestä on saatu tukeva ja hiihdettävyydestä erinomainen. Siteen pohjana toimiva Flexplate ja jousitettu kantaosa mahdollistavat hiihdettävyyden kaikilla jalkineilla. Kiinnitysjärjestelmä sopeutuu helposti kaikkiin jalkineisiin ja tukee jalkaa erinomaisesti ja niin vaelluskengässä kuin saappaassa.

Jalat kuivina ja lämpöisinä:
Retkeilykäytössä X-Tracen etu on kengän vapaa valinta. Oli side kiinni suksessa tai retkiluistimessa, voi aina valita omat lempitalvijalkineensa. Sidettä on testattu suksien lisäksi retkiluistimissa ja rullahiihdossa. Suksilla on myös laskettu telemark -tyylillä takamaastoissa ja laskettelukeskuksissa. Palaute on ollut hyvin positiivista. Kestävyyden takaa modernit ja valmiiksi hiihtomaailmassa testatut materiaalit.

Laatua joka jalkaan:
Yksi X-tracen ehdottomia etuja on myös helppo säädettävyys. Sama side sopii koon 35 kengästä aina 47,5 kokoiseen. Pituussäädössä ei tarvitse työkaluja. Side on kehitetty Suomessa ja valmistuksen hoitaa saksalainen Rezotec, joka on tunnettu muun muassa 7tm telemark -siteiden valmistuksesta.

Paino
0.95 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.13 kg)

Valmistusmaa
Suomi

Kommentit
Teemu R. kirjoitti 12.12.2018 :
Valtava pettymys. Siteet eivät kestäneet ehjänä edes yhtä kautta. Lumi pakkautuu jalkinekiskon alle ja korkkaa siteen irti suksen pinnasta. Myöskään jalkinekelkka ei kestä Kiskossa kiinni heppoisen kiinnitysmekanismin vuoksi. Side petti lopullisesti varsin hankalassa paikassa. Ajatus on sinänsä hyvä mutta toteutus keskeneräinen ja selkeästi testaamatonta. Todella kalliit. En suosittele kenellekään.

Nimimerkki Jape kirjoitti 11.01.2014 :
Minulla ollut useamman vuoden käytössä ja tyytyväinen olen ollut. Kestäneet hyvin. Tukevat käytössä. Suuri etu, kun käy kaikki kengät siteeseen. Oma kengännumero 44 ja oikein topatuilla kengillä ollut hieman "ahtaat", mutta toimineet kuitenkin. Joitain uudistuksia lienee tullut siteeseen vuosien aikana, luulisin ettei huononpaan suuuntaan.

Nimimerkki metsästäjä kirjoitti 10.01.2012 :
Muuten hyvä, mutta niihin sopii vain huonosti nokian huopavuorisaappaat. Saappaan kärki ei sovi siteen ahtaaseen koloon, eikä pituussäätö riitä kuin hädintuskin nr 43 saappaalle. Sittenkin joutuu laittamaan lisänarun vetämään mäystinosaa taaksepäin, ettei se lipsu saappaan kärjen päältä pois. Suuremmille saappaille joutuu hakemaan muut siteet.

Nimimerkki Vaeltaja kirjoitti 15.02.2009 :
Siteitä on helppo käyttää ja ne toimivat hienosti. Suosittelen hankkimista vaellussuksiin, kalliista hinnasta huolimatta. Voi käyttää kaikenlaisilla jalkineilla eikä jalkineissa tarvitse olla jousisiteiden vaatimaa "ranttia". Sukseen kannattaa kiinnittää kuminen kantalappu jotta muovinen side ei lipsu liukkaan suksen päällä. Ihme kun kyseinen kuminpala ei kuulu suhteellisen kalliin siten varustukseen.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: