Ursuit MPS 5113 -kuiva välipuku (Mittatilaus)

Ursuit MPS 5113 -kuiva välipuku (Mittatilaus)
Ursuit MPS 5113 -kuiva välipuku (Mittatilaus)

Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Väri
Musta

Koko
Mittatilaus


Saatavuus
Arviolta 30 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Kuiva välipuku mittatilauksena. Räätälöidyillä puvuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Voit tilata mittatilauspuvun tilaamalla tämän tuotteen verkkokaupassamme, täyttämällä mittatilauslomakkeen ja toimitamalla sen osoitteeseen info(a)varuste.net. Voit myös tilata tuotteen myymälässämme, jolloin voimme ottaa mitat täällä. 

TÄRKEÄÄ !
Otattehan mitat mieluiten paljaalta iholta, niin täsmällisinä kuin mahdollista. Mitä pienempi mitta, esim. ranne tai nilkka, sitä tarkempi mittauksen tulee olla. Mikäli haluatte valmistajan huomioivan jotain erityistä - esim. kasvuvaran tai keskenäisten raajojen huomattavat mittaerot, ilmoitattehan siitä kassalla.

Ursuit MPS Multi Purpose Suit (5113) on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku. Hengittävän Gore-Tex®-kankaan ansiosta puku pitää alusvaatetuksen kuivana myös käytettäessä hengittämätöntä päällysvaatetta, esimerkiksi kelluntapukua. Ursuit MPS Multi Purpose Suit -pukua käytetään erityisesti tilanteissa, joissa päälle näkyvää vaatetta joudutaan vaihtamaan vallitsevien olosuhteiden mukaan.

Ursuit MPS soveltuu kaikenlaiseen veneilyyn, kalastukseen, melontaan sekä esimerkiksi myös retkiluisteluun.

Saumarakenne: kaksoisommel, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100 % tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu.

Kiinteät sukat.

Uudentyyppinen, erittäin kevyt kaksilukkoinen kuivaketju.

Kaulamansetti: 3 mm neopreenia Rannemansetit: lämmittävää ja vesitiivistä 3 mm neopreenia, joka on helppo pukea ja riisua.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 150 x 150 x 400 mm.

Paino
1.1 kg (sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Valmistusmaa


Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki