Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Käsineet » Kynsikkäät »

Sealskinz Outdoor Sports Mitten


Hinta

Määrä
pari

Väri
Olive


Koko
S
M
L
XL
XXLSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Lämpimät ja tuulenpitävät kynsikäslapaset, joissa sormiosan ja peukalon saa käännettyä kiinni selkämykseen magneetilla. Kämmenselässä lämpimät toppaukset ja sisävuori kosteutta hyvin siirtävää mikrofleeceä.

Kankaan sisällä vedenpitävä kalvo, joten sade pysyy ulkopuolella.Ulkomateriaalit: 66% nylon, 20% polyesteri, 14% elastaani
Sisävuori: 100% polyesteria
Gloves and mittens XS S M L XL XXL
Mens/Unisex glove size 5 - 6 7 - 8 9 10 11 12
Ladies Fit glove size 5 6 7 8 9

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 120 x 310 x 70 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset

Paino
0.174 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Kommentit
Jouni K. kirjoitti 20.12.2018 :
Ensimmäistä kertaa käteen ja epäilin että nyt tuli virheostos, ei oikein tuntunut lämpimältä. Nyt käytössä olleet noin -10C pakasessa ja siinä pärjää ihan ok mutta aika näyttänee miten sitten kylmemmillä keleillä. Koko on normaalisti itselläni 10 ja näistä otin kokona L mutta se on aavistuksen liian pieni, olis pitänyt ottaa XL mutta ei kiusaa niin kovasti että olisin vaihtanut. Ota siis isompi koko kuin normaalisti ottaisit. Pitävä kämmen ja sormet joten saa hyvän otteen tarvittaessa. Minusta ei hintansa väärti vaan oikeampi hinnoittelu olis jossain 30€ kieppeillä.

Ville O. kirjoitti 24.08.2018 :
Mainiot hanskat niin loppusyksyn sienijahtiin kuin myös talvisille valokuvausretkille. Magneetit pitävät lapas-läpät hyvin poissa tieltä. Oikeastaan ainut pieni hankaluus on peukkusuojien saaminen takaisin paikoilleen, mutta avattava peukalo on jo itsessään sen verran suuri harvinaisuus konvertiibeleissä hanskoissa, että pienen hankaluuden antaa anteeksi.

Lisää kommentti

Tuotemerkki