Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Yleisreput »

Savotta Päiväreppu 202


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.84 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Musta
Musta
Oliivi
Oliivi
M05 +6.00 €
M05 +6.00 €


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Laskuvarjojääkäreiden LJK rinkan kanssa käytettäväksi suunniteltu 202 on jo klassikoksi muodostunut käsite. Se on äärimmäisen yksinkertainen ja erittäin kestävä reppu, käypä reppu niin arkikäyttöön kuin metsäänkin.

Päiväreppu 202 on alun alkaen suunniteltu mahdollisimman kevyeksi ja yksinkertaiseksi, jotta siitä saataisiin mahdollisimman tiukkaan pakattava. Päiväreppua voidaan kantaa isompaan rinkkaan pakattuna josta se otetaan kantoon lyhyempiä retkiä varten. Alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan pitkät siirtymät kuljettiin LJK rinkka selässä, josta lyhyempiä tiedustelu- yms. reissuja varten kaivettiin päiväreppu ja pakattiin se tarvittavilla tarvikkeilla.


Reppupussin päälokero (mitat noin 42 x 27 x 15 cm) suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla. Tila on sisältä täysin lokeroimaton, eli erikoiset ja isotkin välineet saa mahtumaan. Pakkauksessa kannattaa käyttää oveluutta: asettelemalla esim. vaihtovaatteita taitettuna selkää vasten saat reppuusi toimivan selkäpehmusteen.

Ulkotasku (mitat noin 15 x 23 x 5 cm) suljetaan vetoketjulla. Tähän taskuun saat kätevästi saataville nopeasti tarvittavat pientarvikkeet.


Päivärepun olkaviilekkeet ovat erittäin yksinkertaiset nauhat joiden pituussäätö onnistuu alakulmien metallisolkia käyttämällä. Reppua voi myös kantaa kädessä erittäin vahvasta kaksiosaisesta käsikahvastaan.


Ulkomitat: korkeus 42 cm, leveys 27 cm, syvyys 20 cm.
Kokonaistilavuus: noin 17 l.
Paino: noin 0,30 kg.
Materiaalit: 1000D Cordura, Kroko vetoketjut ja metallisoljet (vihreä) tai muovisoljet (musta)
Värit: oliivinvihreä, musta ja M05.
Sukupuoli
Miehet, Naiset

Paino
0.4 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
17 Litraa

Valmistusmaa
Suomi

Takuuaika
12 kk

Kommentit
sami h. kirjoitti 05.07.2019 :
reppu kestänyt matkassa pitkään ja sanoisin että laatutuote. voi puristaa pieneenki tilaan esim päivärepuksi rinkan taskuun. hihnoissa ei pehmustusta niin voi olla vähä nihkeä jos paljon painoa pitkään kannossa.

Timo L. kirjoitti 03.08.2017 :
Erinomainen, kestävältä vaikuttava ja vedenpitävä kevyt reppu.

Sasu S. kirjoitti 07.07.2017 :
käytännöllinen pikku reppu

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: