Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Päiväreput »

Savotta Jääkäri S


Tarjoushinta
Captcha+ toimituskulut
Tarjous on voimassa 29.02.2020 asti.
Tarjouksen päättymiseen

Normaalihinta 129.00 €

Määrä
kpl

Väri
Musta
Musta
Vihreä
Vihreä
M05 +10.00 €
M05 +10.00 €



Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Reppuosasto, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Jääkäri S (entinen Minijääkäri) on Jääkäri-tuoteperheen pienempi päiväreppu, jonka suunnittelussa on kerätty todella paljon käyttäjien kokemuksia ja toiveita. Parhaista paloista puristimme kasaan Jääkäri S:n. Mainetta ja kunniaa niittäneen Jääkäri-repun toiminnallisuus ja tuttu muotokieli haluttiin säilyttää mahdollisimman samana ja käytännössä. Jääkäri S onkin kevennetty ja katkaistu Jääkäri M.

Tekniset tiedot
  • Ulkomitat: korkeus 45 cm (ylipakattuna 55cm), leveys 25 cm, syvyys 16 cm
  • Tilavuus: säädettävissä 18l-22l välillä
  • Paino: 775 g
  • Materiaalit: 1000D Polyamidi kangas PUR pinnoitteella (Cordura/Codura), Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut
  • Väri: oliivinvihreä ja musta

Tämä reppu on meidän näkemyksemme siitä, millainen tämän kokoluokan päivärepun kuuluu olla. Jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja testattu. Pienestä koostaan huolimatta Jääkäri S on todella mukautuva päiväreppu, oli reissun määränpää sitten urbaanissa viidakossa, tai keskellä synkintä korpea. Modulaarisuutta tuovat Jääkäri S:n “molle” kujastoon saatavien taskujen lisäksi monet erikseen hankittavat lisävarusteet: Irtohihnat, rintaremmit, lantiovyöt, lisäpehmusteet, selkävahvikkeet yms. hilppeet, joilla parannetaan Minijääkärin käytettävyyttä entisestään.

Jääkäri S (aka Minijääkäri) ei ole pelkkä pikkureppu, vaan se on liikkuvan ihmisen työväline. Näppärän kokonsa ansiosta reppu ei kinnaa ahtaissakaan paikoissa ja sopii loistavasti pyöräilyyn, juoksemiseen, hiihtämiseen ja metsästykseen. Jos grammat eivät pelota, saa Minijääkäristä myös todella kestävän kaverin mihin tahansa extreme lajeihin. Reppupussin kompressiohihnoilla pakkauksen saa kiristettyä napakaksi ja hölskymättömäksi. Myös lentomatkalle Minijääkäri sopii käsimatkatavarana erinomaisesti.


Repun lokerointi
Reppupussi on suunniteltu kapeaksi, mutta tilavaksi, jotta sinne mahtuu päiväreissulle tarvittavat välineet. Reppupussin suuaukko suljetaan taittuvalla läpällä, joka mahdollistaa ylipakkaamisen. Normaalipakkauksessa repun suuta taivutetaan kymmenisen senttiä läpän mukana, jolloin tavarat ei pääse hyppimään Minijääkärin sisuksista ulos ja taitoksesta tulee myös melkoisen vedenpitävä. Taittuva suuaukko ja hihnojen reilu pituus mahdollistaa runsaan ylipakkaamisen. Minijääkärin reppupussin tilavuus mukautuu portaattomasti 18-22 litran välillä.


Läpän sisäpuolella on vetoketjulla suljettava arvotavara- ja pientarviketasku esimerkiksi passille ja hammasharjalle (mitat 15 x 25 cm). Repun avaamista ja tavaran kaivamista helpottaa suuaukossa oleva eteenivahvike, jonka avulla Minijääkärin suu pysyy auki kuin hammaslääkärin penkillä.

Reppupussin sisällä on tasku ( mitat 25 x 37cm ) juomarakolle tai erillään pidettäville tarvikkeille. Tähän taskuun mahtuu mm. tämän päivän 13,3” läppäri, tai heittämällä sitä pienemmät padit ja läpyttimet. Taskun suulla on kuminauha, joka estää romujen pomppimisen pitkin reppua. Taskun yläosassa on ripustuslenkki, johon saa juomarakon tai jonkin muun kamppeen vakaasti roikkumaan.

Repun molemmilla sivuilla läpän alla suojassa on ulostuloaukot juomarakon letkulle, tai vaikkapa piuhalle tai antennille.

Repun kyljistä löytyvillä kompressiohihnoilla reppupussin voi kiristää tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella. Näitä hihnoja voi toki käyttää myös pitkän tavaran sitomiseen vaikka irtohihnojen kaverina.

PALS- nauhakujasto
Jääkäri ei olisi jääkäri ilman PALS nauhakujaston, tai tuttavallisemmin ”MOLLE:n”, tuomaa modulaarisuutta.

PALS / MOLLE on kiinnitysjärjestelmä, joka on armeijakäytössä lähes jokaisessa maassa. Tämä kiinnitysjärjestelmä on luotu tarpeeseen, jossa vaaditaan ehdotonta modulaarisuutta ja kestävyyttä.

Suomalaiseen suuhun hyvin taipuva MOLLE on lyhenne sanoista: Modular Lightweight Load-carrying Equipment. PALS taas tulee sanoista: Pouch Attachment Ladder System.

Tätä tekniikkaa soveltamalla Jääkäri S:stä on luotu huippu modulaarinen kokonaisuus. Mollea löytyy Jääkäri S:n edestä, sivuilta, läpästä ja jopa kantoviilekkeistä. Mollen avulla voit kiinnittää minkä tahansa PALS yhteensopivan taskun lähes mihin kohtaan Jääkäri S:ä haluat. Sopivien taskujen avulla Jääkäri S voidaan laajentaa taktiseksi työkaluksi vaikka ammattikäyttöön.

Modulaarisen kiinnitysmahdollisuuden lisäksi mollekujasto vahvistaa ja tukevoittaa reppua. Yksi Jääkäri S:n molle lenkki kestää yli 100kg vetoa.


Muut kiinnityspisteet
Läpän kiinnityshihnat ovat pitkät ja juoksevat koko repun edestä ja alta. Tarvittaessa 25mm hihna sukeltaa hienosti mollekujastoa pitkin ja voidaan nostaa pinnalle mistä kohdasta halutaan. Tämä mahdollistaa tavaran sidonnan tukevasti repun etupuolelle ilman ylimääräisiä irtohihnoja. Repun pohjassa on neljä nauhaohjurilenkkiä, joiden kautta hihnat juoksevat ja mahdollistavat varusteiden sitomisen myös repun pohjaan. Pohjaan kiinnitettynä sopii kannettavaksi erinomaisesti esim. rullatut makuualustat.

Jääkäri S:n naamataulussa (läpässä) on Velcro tarrapaikka (koko: 5x13cm) nimilapulle, lipulle tai mille tahansa käyttäjän valitsemalle tagille.

Reppupussin sivukiristyshihnoja on myös mahdollista käyttää kiinnitettäessä tavaraa, joka ei muuten reppuun mahtuisi. Kiristyshihnat on mitoitettu riittävän pitkiksi siten, että ne ylettyvät tarvittaessa repun yli vastakkaiseen kiinnitykseen asti.


Kanto
Ohuet ja mukavasti 40mm leveät olkaviilekkeet ovat tukevat, mutta eivät estä liikkumista. Viilekkeet on varustettu molle kujilla, joihin saa kiinni pieniä lisätarvikkeita, rintaremmin, tai vaikka juomarakon letkun. Viilekkeiden mollekujaston päässä on ripustuslenkit esim. karabiinihaalle. Niskan kantokahvasta Jääkäri S:ä saa helposti kuljetettua kädessäkin.

Jääkäri S:n kantojärjestelmää voi käyttäjä vapaasti mukauttaa erikseen saatavilla rintaremmeillä, lantiovöillä, viilekkeiden lisäpehmikkeillä ja juomarakkotaskuun asennettavilla selkävahvikkeilla.

Takuu
Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa










Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 300 x 100 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset

Buy It For Life™

'Buy it for Life™ -tuotteet ovat elämää kestäviä, korjattavissa ja niille myönnetään 10 vuoden takuu. Suomalainen heittää vuodessa pois 13 kiloa tekstiilijätettä. Yhdessä tuotamme siis 70 mil...'

Paino
0.6 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.62 kg)

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
120 kk

Kommentit
Ossi R. kirjoitti 08.02.2020 :
Taattua Savotta laatua. Tämä kestää varmasti isältä pojalle.

Sami T. kirjoitti 04.02.2020 :
Musta väri on mielestäni tyylikäs ja sopii katumuotiinkin hyvin. Erittäin kestävän oloinen ja tarvittaessa tilavakin. Vetoketjullinen pikkutasku on hyvä ja käytännöllinen lisä.

Johannes T. kirjoitti 29.01.2020 :
Pommin varmaa Savotta-laatua. Itsellä käytössä työreppuna ja lasten kanssa laavuretkillä makkaralastissa. Erillinen selkävahvike on kätevä myös persukkeen alusena.

Petri R. kirjoitti 06.01.2020 :
Mahtava reppu, laadukas ja kestävä ja tilaa hiton hyvin vaikka onkin pienempi versio. Plussaa simppelistä ulkoasusta, yksi vetoketjullinen lokero on tarpeeksi.

Tuukka T. kirjoitti 14.12.2019 :
Hyvä ja kestävä reppu. Lisätaskujen kiinnittäminen on yksinkertainen. Pärjää syksyisin ja talvisin hyvin yön yli reissut ja kesäisin vähän pidemmätkin.

Tuomo T. kirjoitti 10.09.2019 :
Olen hyvin tyytyväinen kokonaisuudessaan reppuun; mukava selässä, tilava, laajenee... Ainoa miinus siitä, että läpän mollen ompeleet ovat reittäneet arvotavarataskun tehokkaasti, joten arvotavarataskussa tavarat kastuvat sateella kaikkein varmimmiten.

Pasi K. kirjoitti 20.06.2019 :
Hyvä ja kestävä reppu. Soveltuu aivan kaikkeen toimintaan, lisätaskuilla ja irtohihnoilla rajattomat mahdollisuudet.

Marko N. kirjoitti 23.03.2019 :
Jämäkkä, hyvälaatuisen tuntuinen reppu. Vetää hyvin tavaraa sisäänsä.

Tommi R. kirjoitti 06.10.2018 :
Oikein mainio reppu. Kestävä, saa kiinni kaiken mitä tarvitsee ja mustana myös siviilikäytössä hyvä (ulkonäkö sai paremmalta puoliskolta kehuja). Erityisen hyvää tässä on materiaali, joka ei kyllä pettäne ihan heti. Toinen hyvä ja suorastaan erinomainen asia on repun lastaus. Normaalin vetoketjurepun kanssa saa kaupan kassalla äheltää. Tästä otetaan "luukku" auki ja kaiken voi vaan heittää "ruumaan". Uskomattoman tilava reppu, joka säätöjen ansiosta muuttuu hetkessä pienestä työmatkarepusta todella isoksi kauppakassiksi. Tähän reppuun kannattaa kuitenkin pistää selkätuki. Joko ostaa Savotan oman tai sitten rakentaa itse. Henkilökohtaisesti purin edesmenneestä repusta alumiinituet, leikkasin solumuovia sopivan palan ja vedin nämä kiinni ikean muoviseen euron leikkuulautaan kaksipuoleisella teipillä. Tuloksena on juomarakkotaskuun menevä selkätuki alumiinituennalla ja solumuovi selkää vasten. Kelpaa myös persiinalukseksi, jos haluaa istua jossain. Hinta noin 3 euroa ja aikaa menee 20 min. Savotan oman selkätuen saanee 20-30 eurolla, mutta sitä ei Varuste.netistä ollut saatavilla ostohetkellä. Kaiken kaikkiaan siis hyvin suositeltava reppu, joskaan ei ihan täydellinen. Tämä ei sovellu lokerohifisteille (vai yksi vetoketjutasku). Selkätukea ei tule mukana ja jotkut voi kaivata repun hihnoihin pidikkeitä. Nämä olivat itselleni pikkujuttuja ja kotimaisen työn suosiminen meni tässä tapauksessa ulkomaisen ratkaisun edelle etenkin, kun turhat lokerot ja taskut tarkoittavat yleensä vain useampia vetoketjuja, jotka ennen pitkää hajoavat. Kyllä tätä Savottaa kehtaa kanniskella selässään ja maksettu hinta ei harmita pätkääkään. Rahalle saa vastinetta!

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

-25%
Savotta MPP Foam Mat
Tarjoushinta Captcha
(5)
-25%
Savotta Pystytasku S
24cm x 14cm x 6cm
Tarjoushinta Captcha
(3)
Heti varastossa
Alk. -25%
Savotta Rinkan sadesuoja
Tarjoushinta alkaen Captcha
(43)
Heti varastossa
-25%
Savotta Vaakatasku S
11cm x 20cm x 5cm
Tarjoushinta Captcha
(10)
Heti varastossa


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

-23%
Savotta Rintaremmi
Tarjoushinta Captcha
(3)
Heti varastossa
-11%
Savotta SA-Yleistasku, Pieni
21cm x 13cm x 7cm
Tarjoushinta Captcha
(5)
Heti varastossa
-25%
Savotta Yleistasku S
19cm x 14cm x 6cm
Tarjoushinta Captcha
(1)
Heti varastossa
-23%
Savotta Yleistasku L
24cm x 20cm x 10 cm
Tarjoushinta Captcha
(5)
Heti varastossa
-25%
Savotta Vaakatasku M
15cm x 25cm x 8cm
Tarjoushinta Captcha
(11)
Heti varastossa
-25%
Savotta Pystytasku M
26cm x 17cm x 9cm
Tarjoushinta Captcha
(9)
Heti varastossa