Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Tarvikkeet » Tietokonesuojat »

Savotta ALC 13"


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.47 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Musta
Musta
Vihreä
Vihreä


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Koska Savotan väki haluaa tehdä asiat kunnolla, tekivät he jo aikoja sitten kunnollisen suojan padeille ja läppäreille. Silloin joskus sitä myytiin työnimellä ”läpyskä”. Nimi ei kuitenkaan tehnyt tuotteelle oikeutta, sillä se on tehty ns. ”MIL-SPEC” -tuotteeksi.
Tässä on siis läppärin / tabletin suojakuori, josta eivät saumat ratkeile, eikä vetoketju korkkaa. Savolta tarkastivat tuoterakenteen ja nimesivät tuotteen uudelleen arvonsa mukaisesti: Army Laptop Cover ALC tehty samoista materiaaleista ja samalla ammattitaidolla, kuin Suomen puolustusvoimien varusteet.
Tämä tuote soveltuu käyttäjille, jotka arvostavat kunnon laatua, rouheaa tyyliä ja haluavat suojata laitteensa sen mukaisesti.

ALC:n sisäpuolella oleva verkon väliin sijoitetut umpisolumuovipehmusteet suojaavat laitettasi pikku tärskyiltä ja kolhuilta. Suuaukon vetoketju on jykevää MIL-SPEC kamaa, joka pitää laitteesi kurissa ja turvallisesti suojan sisällä. Kantokahva on kiinnitetty 1000D Cordura-kankaaseen molle trensseillä, jonka vetolujuus on yli 100kg. ALC:n takapuolelle teimme verkkotaskun muistitikuille, muuntajille ja muulle pikkutavaralle. Etupuolella on PALS nauhakujasto (8×4), johon käyvät kaikki molle standardin mukaiset taskut ja tarvikkeet. Sopivilla lisätaskuilla ja varusteilla ALC on laajennettavissa vaikka pieneksi repuksi. Jos jotain, niin tämä tuote huokuu asennetta!
  • Koko: 13” (23,5 cm x 33 cm)
  • Paino: 310 g
  • Materiaalit: 1000D Cordura PUR pinnoitte, Polyesteri verkko, Nylon nauhat
  • Vetoketjut: 8mm spiraaliketju
  • PALS kujasto: Etupuolella: Leveys 8, korkeus 4
  • Värit: Oliivin vihreä, musta
Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki