Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Housut » Urheiluhousut » Juoksu » Naisten »

Salomon Lightning Race WP Pant W


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black
Black


Koko
S
M
LSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Ultrakisojen ehdoton vaatekappale elikkäs vedenpitävät juoksuhousut kaiken varalta juomaliiviin tai -reppuun pelastamaan huonolla hetkellä! Salomonin uskomattoman kevyet Lightning Race WP Pantsit on suunniteltu vastaamaan polku- ja vuorijuoksukisojen haastaviin, eli suomeksi sanottuna pahimmillaan karmeisiin, olosuhteisiin. Näitä rakastaa silloin kun kisa heittää kelin puolesta ylämäkeä: sateessa, hyytävässä tuulessa Alpeilla, silloin kun energiat loppuu ja horkka tulee sisältäpäin. Eikä olisi ensimmäinen kerta, kun Suomen kesäkisoissa tulee lunta.

Ei muuten yhtään huonompi asia olla mukana ihan peruslenkeilläkään, varsinkin maastossa jos satut itsesi loukkaamaan, on meinaan aika mainio lämmön ja suojan lähde!

Lightining Race WP Pantsit ovat Salomonin keveimmät kuorihousut juoksuun. Paino ja pakkauskoko on saatu minimiin kiito minimalistisen designen, näissä pöksyissä ei ole taskuja tai muuta turhaa. Mahtuu pakattuna kämmenelle. Taskujen ja muun härpäkkeen sijaan on keskitytty olennaiseen: saumat on teipattu ja vedenpitävyys sekä hengittävyys ovat 10K / 10K.

Kaikilla polkujuoksijoilla pitäisi olla vedenpitävät juoksuhousut! Kaveriksi vielä sitten vaikka Salomonin Bonattin vedenpitävää juoksutakkia niin sitä ollaan nilkoista päähän vedeltä ja tuiskulta turvassa. Tilaa nämä kaksi vievät kahden nyrkin verran.
  • Vedenpitävyys ja hengittävyys 10K / 10K
  • Teipatut saumat
  • Superkevyet
  • Mahtuu pakattuna kämmenelle
  • 2.5-kerroskangas
  • Joustava vyötärö
  • Active Fit -leikkaus
  • Ei taskuja

Sukupuoli
Naiset

Vedenpitävyys
Kyllä

Paino
0.25 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Kati H. kirjoitti 12.7.2019:
Koko oli reilu. Normaalia pienempi koko olisi riittänyt. Housuista näkyy läpi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki