Lajit » Vaellus » Työkalut » Kirveet »

Roselli Pitkä retkipiilu teräsuojalla


Hinta

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssäyli 2 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 2 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Info-tiski


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Todellinen tehopakkaus. Viiden vuoden kehittelyn tuloksena löydettiin jo unohtunut kirveen toimintaperiaate. Tämä puolenkilon painoisella terällä varustettu kirves voittaa tehossa monet puolta suuremmat kirveet, juuttumatta kiinni halkaistavaan pölliin. Rosellin Retkipiilu tekee vain työnsä.

Myös Roselli - Retkipiilussa on tukeva parkkinahkatuppi ilman turhia koristeluja. Käytännöllisyys ja selkeä yksinkertaisuus tekevät Roselli- Retkipiilusta luotettavan ja tehokkaan työvälineen.

Koko: 46 cm.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 460 x 130 x 40 mm.

Paino
0.834 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
36 kk

Kommentit
Ari-Pekka H. kirjoitti 1.10.2019:
Kirves on laadukkaan tuntuinen kädessä ja suoriutuu erinomaisesti puiden halkaisusta. Kevyt kantaa myös mukana. Jos kuitenkin hakee kirvestä joka sopii varsinaiseen puunkaatamiseen, ei tämä ole ykkös valintani. Tekee toki työnsä hyvin tässäkin tarkoituksessa, mutta johtuen terän muodosta, ei ole välttämättä paras mahdollinen niihin hommiin. Perus retkeilijälle täyden kympin kirves silti!
Reijo R. kirjoitti 6.4.2019:
Käytössä jo viisi vuotta. Suosittelen.
Raimo A. kirjoitti 6.3.2019:
Erittäin hyvä käytännöllinen ja sopivan painoinen retkeilijän nuotio työkalu. Jos kirvestä säilytetään sisällä kuivassa ja lämpimässä niin terä irtoaa varresta. Korjaus: Kastellaan varsi kirveensilmästä ennen käyttöä,taikka liimataan irronnut terä pikaliimalla varteen. R.A
Matti R. kirjoitti 31.12.2017:
Retrofiilistä ja toivuutta. Tekee halot varsin hyvin. Paremmin kuin muovihärpäkkeet.
Jussi K. kirjoitti 17.6.2017:
Paras retkikirves
har...@...om kirjoitti 19.5.2017:
Tyylikäs lahja, osta Fiskars tosikäyttöön.
Sami S. kirjoitti 28.2.2017:
Parhaimpia hankintoja miesmuistiin.
Nimimerkki Turisas kirjoitti 25.5.2019:
Olen käyttänyt jo vuosia vaelluksella, enkä vaihtaisi toiseen. Jos varren läpivienti ulottuisi vielä hieman terän partaa alemmaksi, niin varsi olisi paremmin suojattuna vaurioilta. Hamara voisi myös olla hieman leveämpi, niin louteen kiiloihin osuisi tarkemmin. Kotimaisuus ja perinteet 5/5.
Nimimerkki Jari kirjoitti 8.1.2014:
En tiedä mistä jopa 22 alapeukkua on tullut, mutta Rosellin pitkävartinen retkipiilu on samalla tasolla kuin sen lyhytvartinen pikkuveli. Hankin tämän mallin itselleni juuri sen takia, että varresta saisi paremman otteen. Otan sen aina mukaani lähtiessäni vaelluksille ja polttopuiden tekeminen on ollut hauskaa ja vaivatonta.
Janne L. kirjoitti 4.2.2013:
Voisikos joku asiasta hajulla oleva hieman selventää miksi tämä pitkä retkipiilu teräsuojalla on saanut vain 68% peukutuksista ylöspäin, kun taas lyhytvartinen on saanut 100% peukutuksista ylöspäin?
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Roselli Lyhytvartinen Retkipiilu
Roselli Lyhytvartinen Retkipiilu
Captcha
(11)