Restube Classic

Restube Classic
Restube ClassicRestube Classic
Hinta
Captcha

Määrä
kpl

Väri
Petrol BluePetrol Blue


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Restube Classic-hätäkelluke on kaikenlaiseen veden ympärillä liikkumiseen tarkoitettu turvavaruste. Olitpa kalastamassa, rannalla, veneilemässä tai melomassa Restube Basic on näppärä ja pienikokoinen lisävaruste tuomaan lisäturvaa. Basic mallista eroten Restube Classicin saa kiinnitettyä pysty- tai vaaka-asentoon ja mukana tulee hätäpilli.

Restube on pieneen tilaan pakkautuva hätäkelluke, joka kulkee helposti mukana vyössä. Poijun saa taiteltua pieneen kestävään taskuun, kun sitä ei tarvitse ja hädän hetkellä poijun saa nopeasti esille laukaisijaa vetämällä. Taskun saa kiinnitettyä vyölle joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti. Vyö voi olla 25-50mm leveä. Taskussa on lisäksi pieni vetoketjullinen tasku, johon voi laittaa esimerkiksi avaimet tai kolikoita. 


Keltaisessa poijussa on täytenä 75N noste. Poijuun tukeutumalla pää pysyy pinnalla ja antaa lisäaikaa vetää henkeä ja huutaa apua ym. Jos päällä on painavia vaatteita, esimerkiksi kenkiä, ne suositellaan otettavaksi pois. Käytön jälkeen poijun voi pakata takaisin pieneen taskuun. Poiju on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja täyttää DIN EN ISO 12402 normit. Samaa materiaalia käytetään pelastusliiveissä. Tuote valmistetaan Saksassa. 

Jokaisen käytön jälkeen tulee poijun patruuna vaihtaa. Poijussa käytetään sertifioitua 16g CO2 patruunaa, joka on suolaveden kestävä.


Vertailu eri Restube -tuotteiden välillä.
Paino
0.27 kg

Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
1 0

Tuotemerkki