Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Polar »

Polar Vantage M


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 17.80 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Black
Black
White
White

Koko
S / M
M / L


Saatavuus
Heti

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Polarin Vantage M on rannesykemittauksella ja GPS:llä varustettu kovatasoinen, kevyt ja ohut multisport- ja juoksukello. Vantage M tarjoaa uusinta urheilutekniikkaa mutta vähemmän painoa ranteeseen.

UUTTA RANNESYKEMITTAUS-TEKNOLOGIAA
Rannesykemittauksessa on käytetty uutta Polar Precision Prime™ -yhdistelmäanturiteknologiaa varmistamaan mahdollisimman tarkan rannesykemittauksen haastavimmissakin olosuhteissa. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että rannesykemittauksessa on yhdistetty optista sykemittausta ja ihokosketusmittausta, joka parantaa rannesykemittauksen luotettavuutta, kun sykesignaalia häiritsevät liikkeet saadaan suljettua mittauksen ulkopuolelle.

HELPOSTI VAIHDETTAVA RANNEKE
Polarin Vantage M:stä saa vaihdettua 22mm jousitappikiinnityksen ansiosta erittäin helposti ja nopeasti rannekkeen. Toisin sanoen voit käyttää yhtä ranneketta treeniin ja toista tai vaikkapa useampaa arjessa, väriä tyylin mukaan vaihdellen. Toimii myös muiden valmistajien 22mm jousitappikiinnitteisten rannekkeiden kanssa. Ja rannekkeissa on valinnanvaraa:

  • Urheilurannekkeet: Polarilla on valkoista, mustaa ja punaista urheiluranneketta, jotka on valmistettu TPE-muovista ja silikoista. Näitä saa vieläpä kahdessa eri koosso, eli istuvuus paranee.
  • Tekstiilirannekkeet: Arkityyliin sopii mainiosti kudotusta, kierrätetystä PET-langasta tehty tekstiiliranneke. Tekstiiliranneketta saa myös kolmessa eri värissä: valkoisena, oranssina ja petrolinvihreänä.

KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET
  • Polar Precision Prime: Saat tarkan rannesykelukeman haastavimmissakin olosuhteissa.
  • Lajiprofiilit: Polar Vantage M tukee yli 130:tä urheilulajia. Lisää suosikkilajisi Polar Vantage M:ään Polar Flow -sovelluksessa.
  • Ympärivuorokautinen aktiivisuuden seuranta: Polar Vantage M seuraa askelia, matkaa, kulutettuja kaloreita sekä unta ja antaa mukautetun aktiivisuustavoitteen jokaiselle päivälle.
  • Training Load Pro: Muunna harjoittelun tuottama rasitus dataksi ja näe, miten treeni rasittaa kehoasi.
  • Uintimetriikat: Seuraa etenemistäsi altaassa. Polar Vantage M havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Järjestelmä pystyy seuraamaan etäisyyttä ja vetoja myös avovesiuinnissa.


MONIPUOLINEN HARJOITUSKUMPPANI
Treenissä tulee tuloksia parhaiten, kun saa mahdollisimman kattavan kuvan siitä, miten treenit ovat rasittaneet ja millaista kehitystä on tapahtunut. Vatage M tarjoaa siihen oivallisia työkaluja.


Training Load PRO™

Kun harjoittelet tiettyä tavoitetta silmällä pitäen, sinun täytyy tietää, miten treeni rasittaa kehoasi, jotta voit löytää tasapainon erityyppisten harjoitusten ja levon välillä. Polar Vantage M näyttää, miten harjoittelukerrat rasittavat kehoasi ja miten rasitus vaikuttaa suoritukseesi. Training Load Pro seuraa harjoittelun sydän- ja verenkiertoelimistön säätelyjärjestelmälle aiheutunutta kuormitusta (Cardio Load) ja ottaa huomioon myös sen, miten rasittuneeksi tunnet itsesi (Perceived Load). Jos käytät erillistä juoksu- tai pyöräilytehomittaria, näet myös lihaskuormituksen (Muscle Load).

Kun tiedät, miten rasittuneita kehon eri osat ovat, voit optimoida treenin harjoittamalla oikeaa kehon osaa oikeaan aikaan. Saat jokaisesta harjoituskerrasta palautteena numeroarvon, sanallisen arvion sekä visuaalisen asteikon.

Kardiokuormitus (Cardio Load)

Kardiokuormitusarvo kertoo, miten paljon kukin harjoituskerta rasittaa sydän-- ja verenkiertoelimistön säätelyjärjestelmääsi. Se lasketaan sykkeestä kunkin harjoituskerran jälkeen. Kardiokuormitus lasketaan TRIMP-arvona, jota käytetään yleisesti harjoituskuormituksen määrälliseen arviointiin.

Koettu kuormitus (Perceived Load)
Koettu kuormitus ottaa huomioon oman subjektiivisen kokemuksesi harjoituksen haastavuudesta. Koettua kuormitusta mitataan käyttämällä tieteellisesti hyväksyttyä RPE (Rate of Perceived Exertion) -menetelmää. Koetun kuormituksen taso ilmaisee, miten raskas treeni oli verrattuna edellisten 90 päivän keskimääräiseen harjoitusrasitukseen.

Rasitus (Strain) ja Kestokyky (Tolerance)
Yksittäisten harjoituskertojen kuormituksen lisäksi voit seurata, miten kardiokuormitus kumuloituu ajan mittaan. Rasitus ilmaisee, miten paljon olet viime aikoina rasittanut itseäsi harjoittelulla. Se kertoo viimeisten seitsemän päivän keskimääräisen päivittäisen kuormituksen.

Kestokyky kuvaa, miten hyvin kehosi kestää aerobista harjoitusta. Se kertoo viimeisten 28 päivän keskimääräisen päivittäisen kuormituksen. Voit lisätä aerobista kestävyyttäsi lisäämällä harjoittelua hitaasti pitkän ajan kuluessa.

Kardiokuormituksen tila (Cardio Load Status)
Ilmaisee rasituksen ja kestokyvyn välisen suhteen ja arvioi, miten harjoitus vaikuttaa kehoosi.

Lihaskuormitus (Muscle Load) (käytettävissä vain yhdessä tehomittarin kanssa)
Jos käytät tehomittaria juoksun tai pyöräilyn aikana, Polar Vantage M laskee myös lihaskuormitusarvon. Lihaskuormitus kertoo, miten paljon lihakset rasittuivat harjoituksen aikana. Lihaskuormitusarvo auttaa mittaamaan harjoituskuormitusta suuren intensiteetin treeneissä, kuten intervallitreeneissä, sprinteissä ja ylämäkijuoksussa, joissa syke ei ehdi reagoida intensiteetin muutoksiin.

Lihaskuormitus ilmaisee mekaanisen energian määrän (kJ), jonka tuotat juoksu- tai pyöräilyharjoituksen aikana. Tämä heijastaa energian lähtöä, ei tuloksen tuottamiseen tarvittavaa energian ottoa. Yleisesti ottaen mitä paremmassa kunnossa olet, sitä parempi energian oton ja lähdön välinen suhde on.

VALITSE YLI 130 URHEILULAJISTA
Polar Vantage M:n avulla voit mukauttaa kunkin urheilulajin yksittäiset asetukset. Valitse yli 130 urheilulajista ja lisää suosikkilajiesi profiilit Polar Vantage M:ään Polar Flow -sovelluksessa. Voit lisätä urheilukelloon jopa 20 lajiprofiilia ja mukauttaa kullekin omat asetukset.

Voit esimerkiksi määrittää eri sykkeet, nopeudet tai tehoalueet ja valita, mitkä tiedot haluat nähdä kellossasi harjoituksen aikana. Oikean lajiprofiilin käyttäminen auttaa sinua pitämään harjoituspäiväkirjasi ajan tasalla Polar Flow -sovelluksessa. Lisäksi saat lajikohtaista palautetta.

TÄYDELLINEN HARJOITTELUALUSTA DATAA RAKASTAVALLE URHEILIJALLE
Polar Vantage M toimii saumattomasti Polar Flow -sovelluksen kanssa. Sovellus kerää kaikki treeni-, nukkumis- ja aktiivisuustietosi yhteen paikkaan, jossa voit käyttää niitä helposti. Voit myös synkronoida tietosi muihin urheiluyhteisöihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

SUUNNITTELE, HARJOITTELE, ANALYSOI
Saat automaattisen harjoittelupäiväkirjan, kattavat harjoittelun suunnittelu- ja analysointityökalut, etenemisraportit sekä Polar Flow -yhteisön tuen. Polar Flow on kuntoilusovellus ja treenipäiväkirja netissä. Kun tiedot harjoittelustasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi ovat verkossa, pystyt helposti seuraamaan harjoitteluasi, analysoimaan edistymistäsi ja parantamaan tuloksiasi. Polar Flow toimii saumattomasti Polar-tuotteesi kanssa ja se on saatavilla niin verkko- kuin mobiilisovelluksena.

JAA TIETOSI VALMENTAJAN KANSSA
Anna valmentajallesi pääsy harjoitustietoihisi maksuttoman Polar Flow for Coach -palvelun avulla.

Aktiivisuusmittari
Kyllä

Askelmittari
Kyllä

GPS-paikannus
Kyllä

Soveltuvuus
Juoksu, Triathlon, Pyöräily, Seikkailu, Melontalajit, Kuntoilu, Hiihto, Laskettelu, Kiipeily, Uinti

Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus, Sykevyö (ei mukana)

Paino
0.1 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Takuuaika
24 kk

Kommentit
jen...@...om kirjoitti 17.07.2019 :
Sopii omaan pieneen ranteeseen. Ainut miinus että mittaa uinti matkan miten sattuu.

Tuomas L. kirjoitti 25.06.2019 :
Kello ollut nyt käytössä pari viikkoa ja olen ollut tyytyväinen ostokseeni. Sykemittaus on toiminut rannemittauksesksi hyvin. Uniajan seurannassa ollut pientä häikkää, koska kello tulkitsee herkästi sängyssä makoilun ja lukemisen nukkumiseksi. GPS-seuranta toiminut muutaman harjoituksen perusteella hyvin. Pari kertaa olen saanut harjoituksen päälle vahingossa kun ranne taittuu ja luu painaa nappeja kellossa. Ongelma poistuisi jos kellon pitää aina ranneluun yläpuolella, mutta itse olen pitänyt ns. normaalilla kellon paikalla ja vain harjoitusten ajaksi siirtänyt ranneluun yläpuolelle sykemittauksen parantamiseksi.

Erkki L. kirjoitti 30.01.2019 :
Erittäin hyvä akunkesto. Herätyksessä parannettavaa. Seuraa unenlaatua hyvin. Kaikinpuolin helppo toiminen ja hyvät sovellukset puhelimen tai tietokoneeseen yhdistettynä. 👌

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

Polar H10 -sykesensori
Captcha
(8)
Heti varastossa