Lajit » Ulkoilu » Suojat » Kypärät » Tarvikkeet » Visiirit »

Petzl Vizen silmä-ja kokokasvosuojus


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Petzl Alveo ja Petzl Vertex työkypäriin täydellisesti istuva kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti koko kasvot mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta ja tarjoaa esteettömän, laajan näkökentän. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön mm. sähkötöihin, korkean paikan työskentelyyn, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille, metsureille jne. Erittäin tehokas naarmuuntumisenesto sekä huurtumaton, laadukas ja pitkäikäinen luokka 1 optiikka. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu on miellyttävä pitkäaikaisessakin yhtäjaksoisessa käytössä.

Helppo asentaa kypäristä valmiiksi löytyviin kiinnitysreikiin. Sisältää kiinnitysruuvit. Kaksi asentoa: nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas kasvojen eteen työasentoon. Käyttö työasennossa mahdollista samanaikaisesti kypärään kiinnitetyn Petzl Pixa -sarjan ja Ultra Vario -sarjan teollisuusvalaisimen kanssa tai kypärän otsavalaisinkiinnikkeisiin kiinnitetyn valaisimen kanssa. Pixa valaisin voidaan helposti irrottaa kypärän etukiinnikkeestä kun visiiri halutaan nostaa ylös.

Tekniset tiedot:

 • Paino 205 g.
 • Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi B T8 standardin vaatimukset.
 • Suojaus <4 kA valokaaria vastaan. EN 170 2C-1,2.
 • UV-suoja. Ei häiritse värierottelukykyä.
 • GS ET-29 Luokka 1. ANSI-ISEA Z87.1-2010.
 • Ryhmä III henkilösuojain.
 • Sisäpinta huurtumisenestopinnoitettu ja ulkopinta naarmuuntumisenestopinnoitettu.
 • Käyttölämpötila -30C - + 50C. Materiaalit: polykarbonaatti, nylon.
 • Max käyttöikä 10 vuotta. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
 • Suosittelemme huolehtimaan Vizen silmien- ja kasvojensuojaimen pinnoista Anti-Fog Spray suihkeella, tuotenro A13 (Snro 6313918).
Yhteensopivuus:
 • Petzl Alveo Best - ultrakevyt suojakypärä korkean paikan työskentelyyn
 • Petzl Alveo Vent - ultrakevyt, tuuletettu suojakypärä korkean paikan työskentelyyn
 • Petzl Vertex Best - suojakypärä korkean paikan työskentelyyn (mallit 4/2011 alkaen)
 • Petzl Vertex ST - suojakypärä teollisuuskäyttöön (mallit 3/2011 alkaen)
 • Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä korkean paikan työskentelyyn (mallit 4/2011- 4/2019)
 • Vizen ei sovellu ennen 4/2011 tai 4/2019 hankittuihin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla kiinnitysreiät Vizirille ja säätöruuvit ohimoilla, aiemmissa yhteensopimattomissa säätöruuvi oli niskassa. Uusissa malleissa puolestaan työkaluvapaat EasyClip pikakiinnityspisteet (näihin sopii Petzl Vizen EasyClip)
Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

Lisätietoa standardien merkinnöistä: CE EN166 standardi tarjoaa suositellut tasot silmien- (ja kasvojen) suojaukselle työkäytössä. Petzl Vizen EN 166 luokka 1 tyyppi B T standardin vaatimukset täyttävänä kuuluu parhaaseen 1-optiikkaluokkaan, eli on suunniteltu yhtäjaksoiseen pitäaikaiseenkin käyttöön. Tyyppi B tarkoitta että suojus suojaa silmiä ja kasvoja suurinopeuksisen keskienergisen kappaleen (6mm / 0,86g teräskuula) iskuilta nopeudella 120 m/s. Numero 8 tarkoittaa että suojus suojaa oikosulun aiheuttamalta valokaarelta (Testimenetelmä: Kasvojensuojaimeen kohdistetaan max 1 sekunnin ajaksi valokaari (12 kA max, 380-400V, 50Hz) 300mm etäisyydeltä kasvojensuojaimesta). T tarkoittaa että kehys kestää iskuja myös äärimmäisissä käyttölämpötiloissa suojaten käyttäjää. GS ET-29 on saksalainen normi (ei harmonisoitu eurooppalainen standardi), jonka ydin on valokaaren tuottaman lämmön merkitys käyttäjän suojaukseen.

Lisäksi Vizen täyttää ANSI ja CSA standardien vaatimukset, joten se soveltuu myös kansainvälisillle käyttäjille.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 230 x 260 x 130 mm.

Paino
0.205 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.39 kg)

Valmistusmaa
Taiwan

Takuu
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki