Lajit » Kiipeily » Köysirullat »

Petzl Trac Plus sis. integroidun sulkurenkaan


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 14 - 21 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Tuplakuulalaakeroitu väkipyörä pitkillä köysi- ja vaijeriradoilla liikkumiseen. Varustettu integroidulla, ensikertalaisellekin helppokäyttöisellä ja turvallisella Vertigo WireLock sulkurenkaalla. Uusi elämyspuisto-ohjaajien työskentelyä tehostamaan suunniteltu malli, jossa liitosköyden (esim. Petzl Joko-I) kiinnittäminen on helppoa ja pudottamisen mahdollisuus on eliminoitu. Yläpinnassa kaksi pidikettä rakenteissa etenemiseen tarkoitetun Y-liitosköyden (esim. Petzl Joko-Y) sulkurenkaille, jolloin sulkurenkaiden kuluminen vaijeriradoilla liikuttaessa on ehkäisty. Kyljessä Datamatrix –yksilöintikoodi, jonka ansiosta varusteinventaarit ja ylläpito on kustannustehokasta.


Voidaan asentaa köyteen tai vaijeriin joka kohdassa. Uuden muotoilun ansiosta taljapyörä pysyy erinomaisesti radalla ja sormien suojaamiseen myös klippaamistilanteessa on kiinnitetty erityishuomiota.

Kulutuskestoa parannettu merkittävästi, jolloin kustannustehokkuus ja turvallisuus paranee. Materiaalit uudistettu laajan tutkimusprojektin seurauksena, jossa perehdyttiin erityisesti materiaalien väsymiseen ratojen värähtelyn seurauksena intensiivisessä käytössä. Sulkurengas voidaan vaihtaa, tämä on oleellinen ominaisuus kävijämäärältään vilkkaissa kohteissa joissa varusteet on kovalla kulutuksella. Uusi kulutuskestoltaan parannettu kappale, joka pitää sulkurenkaan paikoillaan. Suljettu tupla-kuulalaakerointi jonka ansiosta kitka on pieni kaiken painoisilla käyttäjillä, käyttöikä erityisesti pitkillä vaijeriradoilla käytettäessä on yksirivistä laakerointia pidempi ja pidemmän jänteen budjetointi helpompaa.

Soveltuu käytettäväksi 9-13 mm halkaisijaltaan olevien ydinköysien ja vaijerien kanssa.
Suositeltu radan maksimipituus: 200 m.
Suositeltu maksiminopeus 20 m/s,

HUOM! Trac Plus ei tuplalaakeroinnin takia saavuta välttämättä yhtä korkeaa huippunopeutta kuin Trac.

Materiaalit: ruostumaton teräs. 7075 alumiini, nylon.
CE EN12278.
Paino: 405 g.
Max elinikä rajoittamaton.


Vaihtosulkurengas: Vertigo WreLock (M40A WLB)
Suosittelemme Trac taljapyörän liittämistä valjaaseen (esim. Petzl Panji:in) tarkoitukseen suunnitellulla Petzl Joko-I liitosköydellä.

Paino
0.41 kg

Takuu
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki