Petzl Spelios

Petzl Spelios

Petzl Spelios
Hinta
Captcha€ tai alk. 12.93 €/kk

Määrä
kpl

Väri
Valkoinen

Koko
Koko 2: Pään ympärysmitta 53 cm - 61 cm
Koko 1: Pään ympärysmitta 48 cm - 56 cm


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus

Vesitiiviillä hybridivalaisimella varustettu matalaprofiilinen, kevyt ja kulutuskestävä 2-in-1 suojakypärä. Suunniteltu erityisen sopivaksi urheilukiipeilyyn, kanjoneihin ja luolastokäyttöön käyttäjille, jotka etsivät erittäin ergonomista, pitkässäkin yhtäjaksoisessa käytössä mukavaa ja valmista kokonaisratkaisua. Tehdaskasattu kokonaisuus koostuu Petzl Elios Club kypärästä ja Duo LED 14 valaisimesta. 
 
Valaisimessa pitkän kantaman tehokas halogen polttimo ja lähietäisyyksien leveän ja taisaisen valokeilan tuottava 14 LEDin yksikkö joiden välillä voidaan vaihtaa käyttötilanteen mukaan. Halogen polttimo vaihdettavissa LEDien ansiosta valaistuissa olosuhteissa. 6V varapolttimolle paikka valaisimen sisällä. LED yksikössä kolme eri vakiovalovoimakkuutta, eli valittu valonvoimakkuus ei himmene käytön aikana, jolloin myös turvallisuus paranee. 
Valaisin ja paristokotelo vesitiivis IPX8 -5m. Toimii 4 x AA sormiparistoilla (ei. sis). Voidaan käyttää myös ladattavilla akkuparistoilla ja litiumparistoilla. Max valon kantama 100 m. Max valocirta 67 lumenia. Max paloaika eco-asetuksella 183 h. Akkupakkaus DUO ACCU ja 12V sekä 220V laturi ostettavissa erikseen. 
 
Polykarbonaattikypärässa laajat ja monipuoliset säädöt sekä tehokkaat tuuletusaukot. Päänkehyspanta varustettu miellyttävällä vaihdettavalla vaahtomuovipehmusteella.  
Väri: valkoinen. Materiaalit: ABS kuori, polypropyleeni solumuovi sisus, polyester hihnasto. CE EN12492 ja UIAA. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 
Saatavilla kaksi kokoa: 
Koko 1: Pään ympärysmitta 48 cm - 56 cm, paino 505g.  
Koko 2: Pään ympärysmitta 53 cm - 61 cm, paino 535g.  

 

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Nimimerkki dare kirjoitti 26.05.2013 :
Ehkä maailman suosituin luolalamppu. Valoteholtaan Duoled ei valtavissa luolissa häikäise, mutta se korvaa tämän hyvällä paristoteholla ja kestävyydellä - lamppu ottaa hittiä hämmentymättä, sen säädöt ovat selkeät ja se on upotusvesitiivis riittävään luolakäyttöön. Suomen luolissa ei tämän parempaa valoa tarvitse, ja ulkomaillakin saa mennä aika suuriin kammioihin ennenkuin alkaa kaivata parempaa.

Lisää kommentti

Tuotemerkki