Lajit » Kiipeily » Ankkurit » Tarvikkeet »

Petzl Coeur ankkurin lehti


Hinta

Määrä
kpl

Koko
10 mm
12 mmSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Henkilösuojaimen kiinnittämiseen tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu ankkurinlehti. Soveltuu työkäyttöön ja sporttikiipeilyyn yhden käyttäjän ankkuroitumiseen ja putoamiselta suojaamiseen, sekä väliaikaisiin että pysyviin asennuksiin. Stainless malli on suunniteltu yleisiin ulkoilma-asennuksiin.

Suurikokoinen kiinnitysaukko helpottaa sulkurenkaiden kiinnittämistä ja mahdollistaa myös kahden sulkurenkaan kiinnittämisen samaan ankkuriin. Ankkurinlehti on erittäin paksu ja kiinnityssaukon reunat on pyöristetty, joka suojaa sulkurenkaita kulumiselta riippumatta niiden materiaalista. Ankkurilehden pyörimisen estävä mekanismi nopeuttaa asentamista ja parantaa käytettävyyttä: Petzl-ankkurinlehdissä on kolme kitkanastaa takapuolella, jotka ovat kosketuksissa rakenteeseen (betoni, kallio...). Tämä auttaa pitämään ankkurinlehteä paikoillaan kun ankkuria asennetaan, tai kun se on kuormitettu raskaasti toiselta reunalta.

Täyttää CE EN795 tyyppi A1 ja EN959 standardien vaatimukset. Materiaali: 316L Stainless teräs. Paino: 65 g. Maksimi elinikä rajoittamaton.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 90 x 110 x 90 mm.

Paino
1.2 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.25 kg)

Valmistusmaa
Ranska

Takuu
36 kk

Kommentit
fi....@...om kirjoitti 17.1.2019:
Siis rostari lehti, pyöristetyt reunat
mat...@...om kirjoitti 19.5.2017:
Petzl laatua. Toimii, suosittelen
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Mammut Tubular Sling 16.0, 60 cm
  Mammut Tubular Sling 16.0, 60 cm
Captcha
(9)
Heti varastossa