Viranomaistuotteet » Köysityöskentely » Valjaat ja vyöt »

Petzl Avao Bod Fast ANSI tactical

Petzl Avao Bod Fast ANSI tactical

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 28.75 €/kk

Määrä
kpl

Koko
0-koko (XXS-S)
1-koko (S-L)
2-koko (L-XXL)Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Kansainväliseen taktiseen käyttöön suunniteltu musta ergonominen työasemointi- ja putoamissuojain kokovaljas pukemista helpottavilla pikalukollisilla jalkalenkeillä. Suunniteltu multi-sertifioituina käyttäjille, jotka liikkuvat työkseen eri maanosien välillä ja haluavat käyttää kaikkialla samoja valjaita. Valjas, jonka käyttömukavuus ja työskentelyä tehostavat ominaisuudet on viety huippuunsa. Soveltuu laajaan käyttöön poliisien tarpeista rajavartiostolle, puolustusvoimille jne. aina pylvästyöskentelystä mastoihin ja pelastuskäytöstä kattotöihin, myös pitkäaikaiseen valjaan varassa roikkuen tapahtuvaan työskentelyyn. Yleisin monipuolisessa korkeanpaikantyöskentelyssä ja pylvästyöskentelyssä käytettävä valjasmalli. Leveä ja pehmustettu, keskijäykkä työasentoa tukeva lantiovyö. Myös erittäin leveät jalkalenkit ja olkahihnat varustettu hengittävillä ilmakanavoiduilla pehmusteilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden.  
 
Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai laskeuduttaessa. Sivukiinnityspisteet jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina ja ne voidaan taittaa pois tieltä kun niitä ei käytetä. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle. Selän uusi X-muoto on mukava eikä paina mistään pitkänkään roikkumisen aikana. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspiste rinnassa ja selässä. Mikäli putoaminen tapahtuu selkäkiinnityspisteen varaan, paino jakautuu liukuvien hihnojen ansiosta jalkalenkeille, jonka ansiosta käyttäjä voi roikkua pidempään. 
 
Jalkalenkkien uudenlaisten Fast pikasolkien ansiosta valjas voidaan riisua ja pukea nopeasti, ilman että niitä tarvitsee uudelleen säätää. Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyöllä on painoa, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Olkahihnoissa ja lantiovyöllä helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet. Lantiovyöllä viisi varustelenkkiä. Lantiovyöllä myös paikat Petzl Toolbag työkalupusseille ja Caritool työkalukiinnittimille (ei sis.). Täyttää Euroopan ulkopuolella standardien vaatimukset: ANSI Z359.1, NFPA 1983 Class III, CSA Z259.10. Täyttää lisäksi Eurooppalaisten standardien vaatimukset: CE EN361, EN358, EN813. Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspisteet alumiiniseos. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.  
 
Koot: 
0-koko (XXS-S): Lantiovyön pituus: 60-90 cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65 cm. Käyttäjän pituus: 160-180 cm. Paino: 2145 g. 
1-koko (S-L): Lantiovyön pituus: 70-110 cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65 cm. Käyttäjän pituus: 165-185 cm. Paino: 2190 g. 
2-koko (L-XXL): Lantiovyön pituus: 80-130 cm. Jalkalenkkien pituus: 60-75 cm. Käyttäjän pituus: 175-200 cm. Paino: 2270 g.  

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 400 x 170 mm.

Paino
2.5 kg (sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
0 2

Tuotemerkki