Lajit » Kiipeily » Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt » Valjaat » Työkäyttöön »

Petzl Avao Bod Croll Fast ANSI

Petzl Avao Bod Croll Fast ANSI

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 29.21 €/kk

Määrä
kpl

Koko
0 (XXS-S)
1 (S-L)
2 (L-XXL)Saatavuus
Arviolta 14 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Kansainväliseen käyttöön suunniteltu ergonominen työasemointi- ja putoamissuojain kokovaljas pukemista helpottavilla pikalukollisilla jalkalenkeillä sekä Petzl Croll nousutarraimella. Multisertifioitu valjas, jonka käyttömukavuus on viety huippuunsa, keskittyen erityisesti tehokkuuteen ja mukavuuteen köyttä noustessa ja köysityöskentelyssä. Soveltuu laajaan käyttöön köysityöskentelystä pelastuskäyttöön, myös pitkäaikaiseen valjaan varassa roikkuen tapahtuvaan työskentelyyn. Yleisin rope access köysityöskentelyssä käytettävä valjas. Leveä ja pehmustettu, keskijäykkä työasentoa tukeva lantiovyö. Myös erittäin leveät jalkalenkit ja olkahihnat varustettu hengittävillä ilmakanavoiduilla pehmusteilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Lantiovyön etukiinnityspisteen molemmin puolin sijaitsvien valmiiden kiinnityspisteiden ansiosta valjaat voidaan täydentää Petzl Podium istuimella kun työskennellään pitkiä aikoja köyden varassa roikkuen.

Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai laskeuduttaessa. Sivukiinnityspisteet jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina ja ne voidaan taittaa pois tieltä kun niitä ei käytetä. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle. Selän uusi X-muoto on mukava eikä paina mistään pitkänkään roikkumisen aikana. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspiste rinnassa ja selässä, jossa on myös putoamisindikaattori näyttämässä onko selkäkiinnityspisteeseen pudottu. Mikäli putoaminen tapahtuu selkäkiinnityspisteen varaan, paino jakautuu liukuvien hihnojen ansiosta jalkalenkeille, jonka ansiosta käyttäjä voi roikkua turvallisemmin pidempään.

Jalkalenkkien uudenlaisten Fast pikasolkien ansiosta valjas voidaan riisua ja pukea nopeasti, ilman että niitä tarvitsee uudelleen säätää. Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyöllä on painoa, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Olkahihnoissa ja lantiovyöllä helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet. Lantiovyöllä viisi varustelenkkiä. Lantiovyöllä myös paikat Petzl Toolbag työkalupusseille ja Caritool työkalukiinnittimille (ei sis.). ANSI Z359.1, CSA Z259.10, CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 tyyppi B. Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspisteet alumiiniseos. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Koot:
0-koko (XXS-S): Lantiovyön pituus: 60-90 cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65 cm. Käyttäjän pituus: 160-180 cm. Paino: 2330 g.
1-koko (S-L): Lantiovyön pituus: 70-110 cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65 cm. Käyttäjän pituus: 165-185 cm. Paino: 2375 g.
2-koko (L-XXL): Lantiovyön pituus 80-130 cm. Jalkalenkkien pituus: 60-75 cm. Käyttäjän pituus: 175-200 cm. Paino 2455 g.

Tutustu kaikkiin AVAO-valjaiden käyttömahdollisuuksiin osoitteessa www.petzl.com/AVAO

Paino
2.55 kg

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös