Lajit » Ulkoilu » Suojat » Kypärät » Työkypärät »

Petzl Alveo Vent

Petzl Alveo Vent

Petzl Alveo Vent
Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.21 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Petzl Alveo Vent Keltainen
Keltainen
Keltainen
Petzl Alveo Vent Punainen
Punainen
Punainen
Petzl Alveo Vent Valkoinen
Valkoinen
Valkoinen


Koko
Yksi koko (53-63 cm)Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Erittäin kevyt, tuuletettu suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu erityisen hyvin korkean paikan työskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaisiin tiloihin, pelastustyöhön, asfalttitöihin, lumenpudotukseen sekä muihin sykettä nostattaviin töihin missä tulee kuuma.

Istuu erittäin hyvin päässä ja on aina keskitetty oikein CenterFit säätöjärjestelmän ansiosta. Pääpanta 53-63cm. Sivuilla sijaitsevien kahden säätöruuvin käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.

Täyttää EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset iskujen, putoavien esineiden ja sivupuristuksen suojan osalta, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C), mutta ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan johtuen tuuletusaukoista. Leukahihnan soljen avautumiseen tarvittava voima standardin EN12492 mukainen ( >500 N), jotta kypärä ei päähän kohdistuva iskun takia irtoa putoamistilanteessa. Ei työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä jäykistekourua.

  • Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir -visiirille sekä Petzl Pixa -otsavalaisimille. Valmiit kiinnikkeet myös muille Petzl otsavalaisimille, sekä kuulosuojille (mm. Peltor).
  • 4 kiiltävää kohtaa heijastintarroille, yksilöintitarroille ja muille merkinnöille.
  • Kuoren materiaali: ABS. Paino vain 345 g. Max elinikä 10 vuotta, materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 215 x 275 x 190 mm.

Paino
0.345 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.48 kg)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Nimimerkki Teemu kirjoitti 30.05.2012 :
Työkypäräksi istuvuus on tavanomaisiin pottiin verrattuna täysin eri planeetalta. Hyvin säädettynä kevyt kypärä istuu päässä niin että sen olemassaolon miltei unohtaa. Sama pätee myös vedessä, veteen hyppiessä, sukeltaessa ja uidessa edelleen kuin päähän valettu. Materiaalit eivät näyttäisi vieroksuvan kastumista, päälakipehmusteen kun nyppää irti ja puristaa vedet pois (miten alle kämmenen kokoiseen lätkään mahtuukin desilitra vettä?) kypärä kuivuu nopeasti. Jos on pienintäkään aihetta suojata päänsä, näin mukavaa kypärää käyttämällä sitä kyllä suojaa nuppinsa ihan ilomielin.

Lisää kommentti

Mielipiteet
14 0

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: