Lajit » Ulkoilu » Suojat » Kypärät » Työkypärät »

Petzl Alveo Best

Petzl Alveo Best

Petzl Alveo Best
Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.21 €/kk
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Väri
Petzl Alveo Best Keltainen
Keltainen
Keltainen
Petzl Alveo Best Punainen
Punainen
Punainen
Petzl Alveo Best Valkoinen
Valkoinen
Valkoinen


Koko
Yksi koko (53-63 cm)Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Erittäin kevyt suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu erityisen hyvin korkeanpaikantyöskentelyyn putoamisvaarallisella alueella, ahtaiden tilojen työskentelyyn ja pelastustyöhön sekä olosuhteisiin missä on sähköiskun tai sulan metalliroiskeen vaara. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle. Edessä kiinnityskolo Petzl Pixa tai Ultra Vario -LED otsavalaisimen pikakiinnityslevylle. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille

Täyshihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa. CenterFit säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Petzl kypärissä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa lippaa eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

Täyttää EN397 standardin vapaaehtoiset vaatimukset iskujen, putoavien esineiden ja sivupuristuksen suojan osalta, myös kylmissä lämpötiloissa (-30C), mutta ei tarjoa suojaa sähköiskuilta eikä sulaa metalliroisketta vastaan johtuen tuuletusaukoista. Leukahihnan soljen avautumiseen tarvittava voima standardin EN12492 mukainen ( >500 N), jotta kypärä ei päähän kohdistuva iskun takia irtoa putoamistilanteessa. Ei työskentelyä haittaavaa ja niskaa rasittavaa lippaa eikä jäykistekourua.

- Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir -visiirille sekä Petzl Pixa -otsavalaisimille. Valmiit kiinnikkeet myös muille Petzl otsavalaisimille, sekä kuulosuojille (mm. Peltor).
- 4 kiiltävää kohtaa heijastintarroille, yksilöintitarroille ja muille merkinnöille.
- Kuoren materiaali: ABS. Paino vain 345 g. Max elinikä 10 vuotta, materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 215 x 275 x 190 mm.

Paino
0.345 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.48 kg)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki