Lajit » Kiipeily » Pädit »

Petzl Alto Crash Pad


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Uudenlainen helposti kuljetettava crash pad boulderointikiipeilyyn. Tarjoaa ”saranattoman” one-piece rakenteen sekä Petzlin kehittämän kolmitiheysrakenteen ansiosta erinomaisen suojaustason putoamistilanteissa. Toimii myös erinomaisena chillailualustana. Huolellisen suunnittelun, pehmusteteknologian ja hiottujen yksityiskohtien ansiosta uskallamme väittää, että uusi Alto, Cirro ja Nimbo crash pad sarja on parasta tällä saralla, mitä markkinoilta löytyy ja erittäin perusteltu pitkän jänteen hankinta.

Patjan patentoidun taittosysteemin ansiosta pehmusteen käyttöikä on perinteisiä patjoja pidempi ja se vaatii myös varastosta vähemmän tilaa. Kaikkiin suuntiin säädettävä kantojärjestelmä tarjoaa uutta mukavuutta lähestymisiin ja väsyneenä kotiin lähtemiseen.

Mitat avattuna: 118 cm x 100 cm x 10 cm. Suljettuna: 65 cm x 100 cm x 25 cm. Paino 5,7 kg. Sisällä kolme kerrosta eri tiheyksisiä ja eri rakenteella toteutettuja materiaaleja päällekkäin. Kaksi kerroksista on laminoitu yhteen, jotta iskuenergia jakautuu tasaisesti. One-piece rakenteen ansiosta vaimennusarvot ovat samat koko patjan alueella. Suljetaan varastoinnin tai rahtikuljetuksen ajaksi vetoketjulla, jolloin kantojärjestelmä on suojassa ja samalla sisään muodostuu säilytys/kuljetustila (esim. kiipeilykengille, Petzl Bug repulle, mankkapussille, harjoille, vaatteille jne…).

Kolme tapaa kantaa:

-Olkalaukkumaisesti: säädettävällä bandolier –remmillä kun siirrytään nopeasti boulderointipaikasta toiseen

-Useasta eri kahvasta: kun patjaa halutaan siirtää avoimena

-Kantojärjestelmällä: säädettävät olkaviilekkeet+lantiovyö, joissa helposti säädettävät iskunkestävät metallisoljet

Vesitiiviit ja äärimmäisen kestävät materiaalit, jotka on vielä lisävahvistettu kulutusaroista paikoista ja maata vasten olevat saumat alakulmissa on erikseen suojattu kulumiselta.

Materiaalit: pinnat High-strength Cordura ballistic fabric, YKK n10 vetoketju, kolmikerrospolyetyleeni (PE) ja polyuretaani (PU) pehmuste.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 650 x 1000 x 250 mm.

Paino
5.7 kg

Takuu
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös