Petzl ASAP LOCK lukittava varmistin

Petzl ASAP LOCK lukittava varmistin

Petzl ASAP LOCK lukittava varmistin
Petzl ASAP LOCK lukittava varmistin
Petzl ASAP LOCK lukittava varmistin
Petzl ASAP LOCK lukittava varmistin
Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 15.52 €/kk

Määrä
kpl

Vapaana varastossa

Myymälä (Konala) 1 kpl heti
Keskusvarasto 0 kpl heti
Netistä toimitettavissa 1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana (2 arvostelua)

Tuotteen kuvaus

Köydessä liikkuva, putoamisen pysäyttävä köysitarrain lukitustoiminnolla työkäyttöön. Suunniteltu jatkuvaan putoamissuojaukseen tehostamaan työskentelyä. Liitetään kokovaljaan rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen ASAP'Sorber nykäyksenvaimentimella. Suositellaan työtilanteisiin, missä työskennellään kahden köyden kanssa: toinen köysi työköytenä ja toinen köysi pystysuorana turvaköytenä johon ASAP LOCK liitetään. Lukitustoiminnon ansiosta käyttäjä voi pysäyttää laitteen mahdollisimman ylös turvaköyteen ja vähentää putoamismatkaa. Kovan tuulen aikana lukitustoiminto myös estää köyttä liukumasta ylöspäin tuulen mukana. Toimii myös viettävillä katoilla viistossa köydessä. Asennettavissa köyteen ja poistettavissa missä tahansa kohtaa. Liitosvarren ansiosta väliankkuripisteiden ohittaminen on mahdollista ilman riskiä laitteen pudottamisesta. Liikkuu köydessä vapaasti molempiin suuntiin ilman että laitetta tarvitsee ohjata käsin. Putoamisen tapahtuessa tai käyttäjän liukastuessa nykäys lukitsee laitteen pyörivän pyörän automaattisesti ja pysäyttää hallitsemattoman liikkeen. Lukittuu myös jos laitteeseen tarraudutaan käsillä.

ASAP LOCKin ja valjaan väliin tulee aina laittaa nykäyksenvaimennin (kts. yhteensopivat mallit alla). Soveltuu käytettäväksi 10 mm - 12 mm halkaisijaltaan olevien CE EN1891 tyyppi A mukaisten vähäjoustoisten ydinköysien kanssa (Petzl Axis, Petzl Parallel, Beal Antipodes, Beal Intervention, Beal Access). Putoamisen pysäyttävää tuotetta käytettäessä tulee aina huomioida tarvittava turvaetäisyys työskentelijän alapuolella. CE EN353-2 ja CE EN12841 tyyppi A. Paino: 425 g. Yksittäin testattu. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä rajoittamaton. Valmistusmaa Ranska.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 100 x 70 mm.

Paino
0.47 kg (sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Erkki R. kirjoitti 10.08.2018 :
Suojaimissa turvallisin laite on harvoin jos koskaan helppokäyttöisin, tässä varmistimessa hyvä tasapaino turvallisuuden ja käytettävyyden välillä.

Tuomas P. kirjoitti 08.08.2017 :
Tää nyt on vähän kuin pyytäisi kristittyä arvostelemaan raamatun. Toimii. Kannattaa harkita kaksi kertaa ennen kuin ostaa Asapin karvalakkimallin, koska tämän irrottaminen ja kiinnittäminen on helposti hintaeron arvoista.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: