Lajit » Vaellus » Astiat » Ruokailuvälinesetit »

Light My Fire LunchKit BIO


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Dustypink
Dustypink
Hazyblue
Hazyblue
Mustyyellow
Mustyyellow
Sandygreen
SandygreenSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Lounassetti, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja lautaset ovat myös pinottavia tilan säästämiseksi. Toimitetaan valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle), Spork O BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi) sekä kaksi eri kokoista ja muotoista tiivistä SnapBox BIO pikkurasiaa, jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina.

Ominaisuudet:
Pinottava. Tiskikoneen- ja mikron kestävä, helppo puhdistaa. Kelluu. Spork BIO on paistinpannun kuumuuden kestävää, pituus 17 cm.

Lautasen, kannen ja kahden erikokoisen SnapBox-rasian materiaalista 96% on sokeriruo'osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
Spork O BIOn materiaalista 15 % on maissista valmistettua GMO-vapaata biopohjaista muovia.
Valjaan materiaali Dryflex Green TPE, jonka materiaalista 23 % on sokeriruo'osta valmistettua biopohjaista muovia.

Mitat:194 mm/sivu, kork. 61 mm. Kokonaisuuden paino 281 g. Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box original 170 ml, Snap Box oval 320 ml.

Tuote on pakattu M-kokoiseen CircBag-pussiin.

Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Paino
0.3 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Ruotsi

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Light My Fire Spork Original Bio
Captcha
(4)
Heti varastossa