Lajit » Metsästys » Metsästysluvat » Kuusamon yhteismetsän alue »

Kuusamon alueen pienriistaluvat

Kuusamon yhteismetsä myy tänä syksynä metsäkanalintujen metsästyslupia lokakuun loppuun saakka sekä tietyn rajoituksin ajanjaksolle 20.1.-31.1.2020.

HUOM! Tarkista metsästysajat ja rajoitukset aina ennen metsästystä Suomen Riistakeskuksen sivuilta https://riista.fi/metsastys/metsastysajat/.


Kuusamon alue pienriistalupa 64 000 hehtaaria.


Kaikki yhteismetsän maat eivät kuulu lupa-alueeseen. Huomioithan, että luvan ostamalla saat metsästysoikeuden vain lupakartassa merkityille alueille. Tarkista aina, että kulkemallasi alueella saa metsästää. Lupakartan pystyy tulostamaan tuotteen sivulta liitetiedostoista.


Metsäkanalintulupa kattaa kaiken pienriistan ja myös karhun metsästysoikeuden. Lupia myydään vain kanalintukaudelle.

Pienriistalupa eli vesilintu- ja jänislupa (ei kanalinnut) kattaa nimensä mukaisesti kaiken muun pienriistan metsästyksen, paitsi ei metsäkanalintujen metsästystä. Luvalla ei saa metsästää karhua. Lupaa ei myydä metsäkanalintujen metsästysajalle.


Riekkoa saa metsästää Kuusamossa ja Taivalkoskella 10.9.-10.10. välisen ajan. Riekko on rauhoitettu kokonaan Suomussalmella.

Kuusamon yhteismetsän osakkaille myydään osakaslupia normaalisti koko kauden ajan yhteismetsän toimistolta (p. 040 750 0026).


Kuusamon yhteismetsä Saalisilmoituslomake
Captcha
(3)
Heti varastossa

Lisäksi