Hilleberg Staika Mesh Inner Tent

Hilleberg Staika Mesh Inner Tent

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 18.35 €/kk

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 14 vrk.

Myymälä (Konala) 0 kpl heti
Keskusvarasto 0 kpl heti
Netistä toimitettavissa 0 kpl heti


Saatavuus
Arviolta 3 - 14 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Teltantekijöiden aatelistoon kuuluvan Hillebergin Staika Mesh Inner Tent tekee telttailusta ja retkeilystä entistä monipuolisempaa! Verkkomateriaalista tehdyn sisäteltta takaa erinomaisen ilmanvaihdon Hillebergin Staikan sisätelttana, mutta sitä voi mainiosti käyttää sateettomalla ja lämpimällä kelillä sellaisenaankin.

Jos sadekuurot jännittävät, voit virittää esimerkiksi tarpin tai muun katoksen Staika Mesh Inner Tentin päälle, jolloin vesi ei kastele, mutta nukkuminen on mukavan viileää. Lisäksi verkkoteltan sisältä näkee erittäin mukavasti joka puolelle, eli luontoa ja tähtitaivasta voi hämmästellä mukavasti makuupussista ilman, että ötökät ja muut ynniäiset pääsevät kiusaamaan. Tarppi myös suojaa kivasti porottavalta auringolta samalla kun ilma virtaa verkkoseinien läpi.

Staika Mesh Inner Tentillä voi tosiaan myös korvata Staikan oman mukana tulevan sisäteltan kätevästi. Näin ilmanvaihto paranee huomattavasti. Painoon Mesh Inner Tent ei vaikuta, sillä se pyörii suunnilleen samoissa grammamäärissä kuin vakiomallin sisätelttakin.

HUOM! Staika Mesh Inner Tentin mukana ei tule kiiloja eikä telttakeppejä! Ne pitää joko ostaa erikseen tai jos omistat Hillebergin Staikan ennestään, voit käyttää samoja telttakeppejä tämän tuotteen kanssa. Sisätelttakäytössä riittävät yhdet telttakepit.

Paino: 910 g
Korkeus: 105 cm
Pinta-ala: 3.2 m2
Tarvittavat telttakepit: 3 x 387 cm
Tarvittavat kiilat: 0 kpl

Valmistusmaa
Viro

Takuuaika
60 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki