Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille »

Garmin InReach SE+


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 29.21 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala) hyllyssä 1 kpl heti
Netistä toimitettavissa 1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Kädessä pidettävä satelliittiviestintälaite ja GPS-navigaattori, jossa on täysi maailmanlaajuinen Iridium-satelliittikattavuus

 • Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä mobiiliverkkojen ulkopuolella
 • Laukaise vuorovaikutteinen SOS-viesti GEOSin etsintä- ja pelastuskeskukseen, joka on aina avoinna
 • Jäljitä ja jaa sijaintisi perheenjäsenten ja kavereiden kanssa
 • Pariliitä mobiililaitteisiin1 maksuttomalla, Earthmate® app jotta voit käyttää esimerkiksi ladattavia karttoja2 ja värillisiä ilmakuvia

Olet saavutettavissa myös tunnettujen reittien ulkopuolella, kunhan mukanasi on inReach SE+ tai inReach Explorer+. Nämä satelliittikäsilaitteet on tarkoitettu ulkoilijoille, jotka haluavat kulkea kauas ja kerätä kokemuksia tinkimättä läheistensä mielenrauhasta. inReach tarjoaa viestinnän, sijainnin jaon, navigointiominaisuudet ja keskeiset SOS-toiminnot kaikkialla seikkailijoille, jotka haluavat päästä kauas kaikesta maalla, vesillä tai taivaalla.

Pakkauksessa
inReach SE+
USB-kaapeli
Pidike
Oppaat

Ulota tutkimusmatkasi kaikkialle. Viesti paikasta riippumatta.
Nämä kaikkialla toimivat laitteet hyödyntävät maailmanlaajuista Iridium-satelliittiverkkoa. Niillä voit lähettää tekstiviestejä mihin tahansa matkapuhelinnumeroihin ja sähköpostiosoitteisiin, ja samalla voit seurata edistymistäsi ja jakaa sijaintisi GPS-toiminnon ansiosta. Voit myös julkaista yhteisöpalveluissa tai viestiä inReach-laitteiden välillä, kun olet liikkeellä.

Jos olet vaaratilanteessa, voit myös laukaista inReach-laitteella SOS-viestin aina avoimeen seurantakeskukseen, antaa lisätietoja hätätilanteen luonteesta ja saada asiantuntija-apua sekä varmistuksen, kun apu on matkalla.

Ulkomailla voit täydentää matkantekoa monin tavoin. Voit matkailla rauhassa, kun tiedät, että palvelut ovat aina käytettävissäsi, saat aina yhteyden läheisiisi tai voit kutsua apua. Lisäksi tiedät kertyvät kustannukset aina tarkasti inReach-palvelusopimusten ansiosta. Olet aina yhteyksissä ja turvassa tutustuessasi tuntemattomaan.


Ei mobiiliverkon signaalia? Ei hätää.
inReach SE+ ja Explorer+ sisältävät kaikki työkalut, joilla säilytät yhteydet. Sinun ei tarvitse miettiä matkapuhelimen signaaleja tai heikkoja kenttiä tietyillä alueilla. InReach-viestintälaite toimii kaikkialla, joten kenttä ei lopu koskaan ja sinut saa aina kiinni.


Kuka vastaa SOS-kutsuusi? GEOS vastaa.
GEOS on maailman johtava hätävastausratkaisujen ja -seurannan toimittaja. Se on säästänyt ihmishenkiä osallistumalla pelastustoimiin yli 140 maassa. Se vastaa SOS-kutsuihin, seuraa laitettasi ja ilmoittaa hätätilanteista oikeille yhteyshenkilöille ja alueen asianmukaisille hätävastauspalveluille joka päivä vuorokauden ympäri. Kun apu on matkalla, GEOS jatkaa viestintää kanssasi tekstiviestitse ja antaa päivityksiä ja muita tärkeitä tietoja, kunnes tilanne on ohi.


Seuraa sijaintiasi ja jaa se
Käyttämällä inReach SE+- tai Explorer+-viestintälaitteen jäljitystoimintoa voit ilmoittaa edistymisesi läheisillesi tietokoneen tai mobiililaitteen kautta MapShare®-verkkoportaalissa. InReach-laite lähettää reittipisteitä ennalta määritetyin aikavälein, joten seuraajat voivat tarkastella sijaintiasi verkossa. Voit myös kutsua kotona olevat läheisesi lähettämään MapSharen kautta ping-kutsuja inReach-laitteeseen ja seuraamaan GPS-sijaintiasi ja liikkeitäsi ja lähettämään ja vastaanottamaan viestejä kanssasi matkasi aikana. Voit jopa upottaa MapShare-sivun blogiin, sivustoon tai yhteisöpalveluun.


Pariliitä mobiililaitteeseen
Lisäksi maksuton Earthmate®-sovellus synkronoi inReach-käsilaitteen Bluetooth®-yhteyden kautta yhteensopivaan Apple®- tai Android™-laitteeseen1, jotta voit käyttää rajatonta määrää karttoja ja ilmakuvia. Earthmate-sovelluksella voit myös käyttää kätevästi kaikkia inReach-laitteen ominaisuuksia pariliitetyssä mobiililaitteessa. Viestintää helpottaa mahdollisuus synkronoida inReach-laite puhelimen yhteystietoluettelon kanssa, jotta saat yhteyden haluamiisi henkilöihin paikasta riippumatta nopeammin.


Saat säätiedot kaikkialla
Valinnainen inReach-sääennustepalvelu tarjoaa yksityiskohtaiset ajantasaiset tiedot suoraan inReach-laitteeseen, yhteensopivaan älypuhelimeen tai Earthmate-sovellukseen yhdistettyyn tablettiin, jotta tiedät sääolosuhteet reitillä. Saatavilla on perus-, Premium- ja veneilysääpaketti. Voit pyytää nykyisen sijaintisi tai minkä tahansa muun reittipisteen tai määränpään sääennusteita.


Mikä inReach-laite sopii sinulle parhaiten?
InReach SE+- ja Explorer+-laitteissa on samat satelliittiviestintätoiminnot. Niiden GPS-navigointiominaisuudet poikkeavat kuitenkin toisistaan. InReach SE+ mahdollistaa tavallisen ruudukkoperustaisen navigoinnin GPS-toiminnolla. Voit käyttää reittipisteitä, merkitä tärkeitä sijainteja ja seurata edistymistäsi. InReach Explorer+ on ominaisuuksiltaan monipuolisempi. Se sisältää kattavat navigointi- ja jäljitysominaisuudet ja opastaa sinua sekä tunnetuilla väylillä että maastossa. Siinä on täydet GPS-ominaisuudet sekä esiladatut TOPO-kartat ja reittipistereitit, joita voi tarkastella suoraan laitteessa. Sisäisen korkeusmittarin antamien korkeustietojen avulla voit seurata nousua ja laskua tarkasti. Ilmanpainemittarin avulla voit seurata ilmanpainetta ja digitaalisen kompassin avulla tiedät suuntimasi ja löydät perille myös, kun näkyvyys on heikko.


Edulliset, joustavat satelliittisopimukset
Iridium-verkon käyttämiseen ja viestintään inReach SE+- tai Explorer+-laitteella tarvitaan aktiivinen satelliittitilaus. Voit valita käyttömäärän mukaan vuosisopimuksen tai joustavan kuukausisopimuksen.


Mukana rajaton pilvitallennustila ja matkansuunnittelu
Jokainen inReach-laite sisältää maksuttoman käyttöoikeuden pilviperustaiseen portaaliin, jossa voit esimerkiksi suunnitella matkoja, reittejä ja reittipisteitä, luoda esimääritettyjä viestejä ja pikatekstiviestejä, synkronoida ja hallita laitteen asetuksia, päivittää laiteohjelmiston, yhdistää yhteisöpalvelutilejä ja tallentaa sijainnin seurantatietoja.


Luotu karuihin maastoihin
Kestävät, iskunkestävät ja vesitiiviit (IPX7-standardin mukaisesti) inReach SE+- ja Explorer+-käsilaitteet pitävät sinut liikkeellä säätiloista riippumatta. Molemmissa laitteissa on sisäinen ladattava litiumakku, joten akun virta riittää varmasti kaikissa käyttötiloissa. Lataa tavallisella microUSB-virtajohdolla tai valinnaisella 12 voltin autolaturilla.

1Katso Garmin.com/inreachfaq (yhteensopivuus)
2Esiladatut DeLorme TOPO -kartat eivät ole yhteensopivia muiden Garmin-laitteiden kanssa. Muut Garmin-kartat eivät ole yhteensopivia tämän laitteen kanssa.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on niihin käyttöoikeus. Apple® on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android™ on Google Inc:n tavaramerkki.

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Kelluva Ei
Näytön koko, LxK 3,5 x 4,7 cm, lävistäjä 2,31 tuumaa (5,9 cm)
Näytön tarkkuus, LxK 200 x 265 kuvapistettä
Mitat 6,8 x 16,4 x 3,8 cm näppäimistön ja SOS-luukun ulkoneman kanssa
Akku Ladattava sisäinen litiumioni
Liitännät USB
Vesiluokitus IPX7
Paino 213.0 g
Näytön tyyppi Transflektiivinen TFT-värinäyttö
Akunkesto Enintään 100 tuntia 10 minuutin jäljitystilassa (oletus), enintään 75 tuntia 10 minuutin jäljitystilassa käytettäessä 1 sekunnin kirjausväliä, enintään 30 päivää 30 minuutin virransäästötilassa ja enintään 3 vuotta valmiustilassa
Herkkä vastaanotin Kyllä


Kartat ja navigointi

Yhteensopiva muistikorttien kanssa Ei
Reitit 20
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 500
Sisäinen muisti 2 GB
Esiladatut kartat

Ei

Mahdollisuus lisätä karttoja Ei


Ominaisuudet

Barometrinen korkeusmittari Ei
Kosketusnäyttö Ei
Lisäominaisuudet
 • Bluetooth-yhteensopiva: kyllä
 • Laukaise vuorovaikutteinen SOS-viesti etsintä- ja pelastuskeskukseen, joka on aina avoinna: kyllä
 • Lähetä ja vastaanota teksti- ja sähköpostiviestejä: kyllä
 • Viestitä muiden inReach-käyttäjien kanssa, ilmoita sijainteja: kyllä
 • Seuraa ja jaa sijainti kavereiden ja perheenjäsenten kanssa MapShare®-verkkoportaalissa: kyllä
 • Pyydä nykyisen sijainnin ja suunnitellun määränpään sääennusteita: kyllä
 • Virtuaalinäppäimistö tekstiviestejä varten: kyllä
 • Lähetä reittipisteitä MapShare-portaaliin matkan aikana: kyllä
 • Lähetä reittivalinta MapShare-portaaliin, jotta kaverit ja perheenjäsenet näkevät edistymisen: kyllä
 • ABC-anturit: ei
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Ei
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin) Ei
Kamera

Ei

Sähköinen kompassi Ei
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Ei
Akun/pariston kesto max (h)
100

Barometrinen korkeusmittari
Ei

Geokätköilyyn sopivuus
Ei

Näytön koko (tuumaa)
2,3

Näytön tarkkuus
200 x 265

Satelliittipuhelin
Kyllä

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki