Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille »

Garmin Foretrex 701 Ballistic Edition


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 31.94 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 2 - 9 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Navigoi kädet vapaina valitsemalla Foretrex 601 tai Foretrex 701 ja AB Elite -ohjelmisto. Nämä GPS-rannelaitteet ovat sotilasstandardien mukaisia. Tiedät sijaintisi lähes missä tahansa GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittijärjestelmien ansiosta.

Ylittää kaikki kestävyysvaatimukset
Foretrex 601- ja 701-navigaattorit ovat uskomattoman kestäviä. Niiden lämpö-, iskunkestävyys- ja vesiominaisuudet ovat sotilasstandardien mukaisia (MIL-STD-810G). Niissä on myös taktisia ominaisuuksia: ne esimerkiksi tukevat pimeänäkölaseja ja niissä on Jumpmaster-tila.

Laite tukee useita GNSS-järjestelmiä, kuten Galileota
Foretrex 601- ja 701-laitteet käyttävät kolmea satelliittinavigointiverkkoa: GPS, GLONASS ja Galileo. Siksi ne pystyvät tarkempaan paikannukseen kuin pelkkä GPS. Käyttöaika on tavallista pidempi, koska akunkesto on yli 48 tuntia navigointitilassa ja jopa 1 viikko UltraTrac-tilassa.

Pysyt reitillä navigointianturien ansiosta
Foretrex 601 ja 701 mahdollistavat kattavan navigoinnin sekä valta- että syrjäteillä käyttämällä GPS-anturia sekä korkeusmittaria, ilmanpainemittaria ja kompassia. Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et.

Markkinoiden tarkin ballististen tietojen laskuohjelma
Foretrex 701 ja AB Elite -ohjelmisto ovat erinomainen apu metsästykseen ja urheiluammuntaan. Sen mukana toimitettu Applied Ballistics Elite -ohjelmisto laskee tähtäyksen pitkän kantaman ammuntaa varten.

Pysy yhteydessä
Molemmissa laitteissa käytettävien älykkäiden ilmoitusten1 ansiosta voit vastaanottaa sähköposti- ja tekstiviestejä sekä hälytyksiä mobiililaitteesta suoraan ranteeseesi. Voit käynnistää Garmin Connect Mobile -sovelluksella LiveTrack1-toiminnon, jotta toiset voivat seurata matkaasi (mobiiliverkossa). Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect™ -kuntoiluyhteisöön ja automaattiset ohjelmistopäivitykset, kun laite on pariliitetty mobiililaitteeseen.

1Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen.

Akun/pariston kesto max (h)
48

Barometrinen korkeusmittari
Kyllä

Geokätköilyyn sopivuus
Ei

Näytön koko (tuumaa)
2,0

Näytön tarkkuus
200 x 128

Satelliittipuhelin
Ei

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki