Lajit » Metsästys » Aselaukut ja asepussit » Asepussit » Kiväärille »

Eberlestock Sniper Sled Drag Bag 57" (E57B )


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black
Black
Dry Earth
Dry Earth
Multicam +60.00 €
Multicam +60.00 €Saatavuus
Arviolta 15 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Googlen kääntämä — Näytä alkuperäinen (Englanti)

E57B on melkein identtinen E2B Sniper Sledper kelkka -vetolaukun kanssa. Kiväärin pussin pääosaa yksinkertaisesti pidennetään, hiukan kummastakin päästä, jotta sisäpuolinen kokonaispituus olisi 57 ". Esimerkkejä aseista, joita voidaan kuljettaa tässä laukussa, ovat Barrett L82A1M, joka on koottu kokonaan.

Ainutlaatuinen kolminkertainen kivääri on ainoa kartiokassi, joka taittuu tasaisesti ampumamattoon. Kolmas lehti toimii myös sisäisenä jakajapaneelina, mikä tekee siitä erinomaisen kaksikiväärilaukun. E2B: ssä on MOLLE-tyyppinen kiinnitysjärjestelmä kolmen irrotettavan pussinsa varten. Näiden laukkujen keskellä on MOLLE-yhteensopiva versio Eberlestockin A2MP MultiPackista.

Muita parannettuja ominaisuuksia ovat turvallinen, säädettävä ja irrotettava valjaat. Valjaat voidaan kiinnittää kahdella tavalla, 180 asteen etäisyydellä toisistaan, jotta voit kuljettaa laukkua kiväärin tynnyrillä ylöspäin tai alemman profiilin tynnyri alas -tilassa. Supervahvat vetosilmukat on sovitettu kumpaankin päähän. Sisätiloissa on MOLLE / PALS-tyyppiset nauhat ja kaksi suurta vetoketjullista muovisilmätaskua (suojattu kivääriisi keskimmäisellä lehdellä), kiinnitetyt ja säädettävät aseiden siteet ja taitettavat kiväärit. Laukussa on myös sisäinen tasku lyhyemmän kiväärin varastossa pitämiseksi. Tämä tarjoaa toisen kiinnityskohdan lyhyemmälle kiväärille E57B: n sisäpuolella (huomaa: yli 53 ": n kiväärin koteloon ei ole taskua; pitemmät kiväärit kannattavat pidinhihnat)

Irrotettavien pussien alla on täydellinen MOLLE / PALS-sarja.

TUOTETIETO

Paino: 8,2 kg
Mitat päälaukku: 144 lx 35,5 wx 6,35 d (cm)


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1600 x 400 x 100 mm.

Paino
8.2 kg (myyntipakkauksen kanssa 9.00 kg)

Kommentit
Lisää kommentti