Lajit » Hiihto » Erähiihto » Ahkiot » Peruskäyttöön »

ERAPro 60" PRO 960 Expedition Sled

ERAPro 60" PRO 960 Expedition Sled

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.29 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala) hyllyssä yli 10 kpl heti
Netistä toimitettavissa yli 10 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana (24 arvostelua)

Tuotteen kuvaus

Vahvarakenteinen ahkio vaativaankin käyttöön. Tunnetaan myös nimellä Paris Pulk, Paris Pulka tai Paris Pulkka. Kevyt ja helppo vetää perässä. Soveltuu mainiosti metsästys- ja kalastuskäyttöön. Ahkiolla voidaan vetää perässä painaviakin kuormia.

Pituus noin 150 cm
Pohjan leveys noin 30 cm
Syvyys noin 13 cm

Katso myös Tee se itse: Erapro-ahkio + aisat + vetovyö


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 1499 x 140 mm.

Paino
2.2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Kanada

Kommentit
Jyrki L. kirjoitti 11.04.2019 :
Mahtava aihio tuunaukseen ja netistä löytyy ohjeita rusaasti. Lisäksi tein muutamia omia innovaatioita.

Ossi M. kirjoitti 30.03.2019 :
Kevyt ja hyvä!

Kimmo H. kirjoitti 29.03.2019 :
Riittävän tilava alusta,lämmim -30 asteessa, alla ohut solumuovialusta.

Aki H. kirjoitti 20.03.2019 :
Kevyt ja vaikuttaa laadukkaalta.

Niko S. kirjoitti 06.03.2019 :
Hyvä aihio tuunata omanlaisensa ahkio.

Miikka V. kirjoitti 19.02.2019 :
Tein projektina ahkion tuosta pulkasta, aivan loistava kun vaan lisää kankaan kuormalle suojaksi ja hakasia kuminauhoille.

tie...@...om kirjoitti 23.01.2019 :
Täydellinen alusta hyvälle ahkiolle. Pienellä modauksella toimiva avotunturiin.

Sampo R. kirjoitti 21.01.2019 :
Hyvä, kevyt ja halpa ahkio pilkkihommista jäätiköiden ylityksiin. Ei umpihankihiihtäjän ykkösvalinta, mutta keväthangilla tunturissa kulkee kevyesti. Vetomukavuus ja ohjautuvuus riippuu paljon aisa- tai vetonaruvalinnasta.

Tommi P. kirjoitti 11.01.2019 :
Erittäin hyvä pohja omalle ahkioprojektille. Ostin kiinasta siihen sellasiia kajakin päälle tarkoitettuja muovipohjalla varustettuja D-renkaita mitkä saa koneruuuvilla erittäin hyvin pulkan reunan valmiisiin reikiin kiinni. Materiaali luistaa erittäin hyvin kelissä kuin kelissä. Testattu nollakelistä yli -20 pakkaseen. Siinä kun Fjellpulken tai Paljakka kaipaa jotain voitelua ja on kivireki perässä, tämä luistaa kun unelma. Mittasuhteet käy juuri SmartStore Classic-säilytyslaatikoille. Erittäin helppo pakata kamat ja pinota erilaisia rasioita sinne. Tästä kun tekisivät hieman pidemmän, leveämmän ja varsinkin korkeamman mallin. Vielä kun keulaa kohottaisivat niin olisi aika kova juttu.

Juhani E. kirjoitti 12.03.2018 :
Tosi kevyt mutta silti tukevan oloinen pulkka joka luistaa hangella tosi hyvin (mielestäni paremmin kuin tähän saakka lainaamani lasikuituahkiot). Käytetty tähän mennessä vain kaksi kertaa verkkoavannolle tavaroita kuskatessa ja siinä toiminut oikein hyvin. Hiihtäen vedosta ei vielä kokemuksia mutta sekin asia selviää toukokuun alussa kun lähden hiihtämään Pohjois-Ruotsin rautujärville. Helppo tuunata mieleisekseen. Itse kiinnitin Fellpulkkenin asiat pulkkaan saman valmistajan kiinnityssarjalla. Tuon Fjellpulkkenin aisankiinnityssarjan saa helposti kiinni pulkan nokkaan popniiteillä ja alumiinista vastinlevyä sen toisella puolella käyttäen. Uskoisin että niitit ei tällä tavalla kiinnitettynä syö muovireunuksen reikää isommaksi.

kas...@...om kirjoitti 15.02.2018 :
Viisi päivää hetta-pallaksen ympäristöissä kyseistä pulkkaa vedellessä meni oikeen mainiosti ja pulkan kanssa ei mitään ongelmia

uol...@...om kirjoitti 20.01.2018 :
Näyttää toistaiseksi tosi hyvältä. Tilasin tukevan vedenpitävän (1,5mx2,5m, 120 g/m2) nylonkankaan tavaroiden suojaksi ja laitoin kumiköydet pitämään ne paikoillaan. Tavaraa mahtuu riittävästi tarpeisiini (enemmän kuin rinkkaan). Väsäsin vetosysteemin Itä-Saksan armeijan taisteluvyöstä ja lasikuituputkista JR27 ahkion mallin mukaan. Testissä tulos vaikuttaa erinomaiselta. Saa nähdä sitten kevään Lapin hiitoretkellä. Tarkan kirjanpidon mukaan koko homma kustansi postimaksuineen 148,10 €. Ei paha. Nils

Inka-Mari A. kirjoitti 11.12.2017 :
Hinta +laatu kohdallaan.

Caj K. kirjoitti 21.11.2017 :
Hinnaltaa hyvä ostos. Pienellä tuunauksella kätevä ahkio.

Sameli A. kirjoitti 25.07.2017 :
Loistava pohja edukkaalle diy ahkiolle. Helppo työstää tarvittavat lisäreiät ja luistaa sopivasti kantohangilla.

Aleksi K. kirjoitti 12.06.2017 :
Klassinen muovipulkka kestää kovaakin käyttöä.

pekka U. kirjoitti 16.05.2017 :
Tämä kevyt muoviahkio tai paremminkin pulkka on kevyt ja toimii oman kokemuksen mukaan hyvin pitkilläkin tunturivaelluksilla. Sellaisenaankin se toimii, mutta itse tuunasin siihen vetoaisat, niin hallittavuus parani varsinkin laskuissa.

Roger S. kirjoitti 24.04.2017 :
Great price/performance! The sled is very robust and can easily be modified (plenty of ideas on the internet). It is not built for eternity like the fiberglass-expedition models, but they also cost ten times more! This one will last you long with proper usage and is the every-mans-sled!

Näytä kaikki (18) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: