Lajit » Vaellus » Astiat » Mukit » Termosmukit »

Camelbak Forge Vacuum 0,5L


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black
Black


Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Uudenlainen, upea Take Away juomakuppi, joka on suunniteltu parempaan liikkuvan käyttäjän kahvin- ja teenjuontikokemukseen. Tilava malli, joka soveltuu työpaikalle, kotiin, opiskelijalle ja reissaamiseen. Istuu hyvin käteen ja mukitelineisiin ja on erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä.

Yhdellä kädellä käytettävä täysin tiivis ja itsestään sulkeutuva korkki, jonka ansiosta käyttö on siistiä ja turvallista. Korkisssa myös auki-lukitusasento, kun halutaan juoda tiheään tahtiin. Tyhjiörakenne pitää juoman kuumana 4+ tuntia. Rakenne pohjan suojareunusta myöten on suunniteltu kestämään iskuja ja integroitu sormilenkki tekee kantamisesta helppoa.

Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta juomaan lainkaan hajuja tai makuja. Materiaali laadukasta ruostumatonta terästä (BPA-vapaa) Helppo puhdistaa, metallikuppi käsinpesuna ja korkki astianpesukoneessa. uudenlaisen korkin mekanismi aukeaa nopeaa puhdistusta varten nivelen varaan, jolloin juoma-aukon puhdistettava alue on täysin esteistä vapaa.

Tilavuus 0,5l.
Korkeus 21,8 cm.
Pohjan halkaisija 7 cm.
Paino 358 g.

Paino
0.355 kg

Tilavuus
500 Millilitraa

Kommentit
Emilia S. kirjoitti 05.08.2019 :
Valitsin tuotteen sen saamien hehkuttavien arvostelujen johdosta. Valitettavasti en voi hehkuttaa tuotetta koska siitä juominen ilman että juomaa valuu pitkin tuotteen kylkiä vaatii tarkuutta ja keskittymistä. Uskon että ajan myötä tätä oppii varomaan, mutta uudelle käyttäjälle varoitus: kuppi ottaa korvausilman pienestä reiästä ja jos kallistat kuppia liikaa niin tästäkin reiästä valuu pieni määrä juomaa. Se valuu sitten kupin napin takaata pitkin kupin kylkeä käsille, auton keskikonsoliin, rinnuksille jne.

Antti P. kirjoitti 23.12.2018 :
Ehkä paras omistamani take away muki. Kuumat juomat pysyvät kohtalaisen ajan lämpimänä (kahvi oli ainakin 4 tunnin jälkeenkin oikein nautittavaa). Erityinen plussa "liipaisinavauksesta", jolloin etusormella painetaan liipaisinta että juomaa virtaa korkin läpi. Hirmu kätevä ominaisuus etenkin paljon autoilevalle tai muuten, jos voi joutua äkkiä pudottamaan mukin. Erikoisesta (mutta mainiosta) mekanismistaan huolimatta korkki on helppo huoltaa ja puhdistaa.

Lisää kommentti

Tuotemerkki