Lajit » Vaellus » Astiat » Juomapullot » Kovat pullot »

Camelbak Chute Mag 1.5L


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Charcoal
Charcoal
Clear
Clear
Olive
OliveSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Takaosa


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Uudenlainen juomapullo magneettisella korkilla, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin kun sitä tarvitaan, olit sitten työpöydän ääressä tai liikkumassa kaupungilla tai luonnossa.

Korkki on helppo avata vain puolikkaan kierroksen kääntämällä, ja se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä, jolloin täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana.

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa vain korkki avaamalla. Materiaali iskunkestävää BPA, BPS ja BPF-vapaata Tritan. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Pullon mitat: 9.5 x 9.5 x 29 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 100 x 100 mm.

Materiaali
Muovi

Paino
0.232 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.25 kg)

Tilavuus
1.5 Litraa

Kommentit
Joonas L. kirjoitti 13.12.2019:
Vihdoin tarpeeksi iso pullo joka ei vuoda ja joka kestää.
Petri B. kirjoitti 18.10.2019:
Kestävän oloinen pullo olis vaan ollut hyvä kun olis mitta taulukko kyljessä
leh...@...om kirjoitti 1.6.2018:
Kaverille tuli pullo, nyt pärjää jumpalla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Camelbak Chute Mag 1L
     Camelbak Chute Mag 1L
Captcha
(24)
Heti varastossa