Viisi yötä jouluun!

Justiinsa kohta on joulu, ja sitämyöden edessä kauan odotetut pari vapaata päivää joulunjuhlinnan kunniaksi, tai ainakin useimmilla onnekkailla näin on. Allekirjoittanut ainakin odottaa graavilohen kiilto silmissään, että pääsee vähän huilaamaan ja nauttimaan vapaa-ajastansa mukavien tyyppien seurassa. Ei sitä tiedä, vaikka intaantuisi oikein kunnolla ulkoilemaankin. Luultavasti intoutuukin.

Me täällä Varuste.netissä (Joulupukin epävirallinen lahjapaja Helsingin Konalassa) ollaan tässä joulun alla aivan erityisen tarkkana ja valppaana: Meillä on kauppa auki ihan melkein H-hetkeen saakka. Olemme varautuneet aukioloon tuttuun tyyliin asettamalla asiantuntevimmat myyjät teitä palvelemaan ja auttamaan joululahjavalinnoissa ja muissakin valinnoissa, miksei. Tervetuloa siis tänne Helsingin Konalaan, Varuste.netin lippulaivamyymälään (...HUOM! Lisäksi tämä on maailman ainoa Varuste.net -myymälä) fiilistelemään aivan ihastuttavia ulkoiluaiheisia varusteita.

Joulun aukiolot:
• jouluaatto 24.12.: Olemme suljettuna
• joulupäivä 25.12.: Olemme suljettuna
• tapaninpäivä 26.12.: Olemme avoinna 11-18
• uudenvuoden aatto 31.12.: Olemme avoinna 9-18
• uudenvuodenpäivä 1.1.: Olemme suljettuna
• loppiainen 6.1.: Olemme avoinna 11-18

Viimehetken vinkkejä niille, jotka haluavat vielä hankkia joululahjuksia. Kauppa on tosiaan avoinna ma-pe 9-20, lauantaina 10-18 ja aaton aattona sunnuntaina 23.12. klo 11-18. Vielä kerkiää mainiosti, eikä tule edes pahasti kiire.


Aineeton lahja?

Tiesitkö, että saat kauttamme hommattua vaikka mitä kursseja:
Sukellus: sukelluskokeilut, sukelluskurssit, sukelluksen erikoiskurssit ja sukellusammattilaisten koulutus kauttamme, oman sukelluskoulumme, Sukelluskoulu Aallon siipien suojassa.

Kiipeily: Yhteistyökumppanimme Adventure Partners järkkää kaikkea mahdollista kiipeilyyn liittyvää jääkiipeilykokeiluista vuorikiipeilyreissuihin ja kaikkea mahdollista muutakin.

Leijahiihto /-surffaus: Teemme yhteistyötä kahden erinomaisen leijasurffikoulun kanssa.
Leijakurssiyhteistyössä Kitetirri ja Pyry ja Pärske. Kysy suoraan kurssikumppaneiltamme leijahiihdon lisäksi myös kesäkursseja.
Kokeile laitesukellusta!
Oma sukelluskoulumme, Sukelluskoulu Aallon kokeneet ja kivat sukelluskouluttajat johdattavat sinut ja kaverisi / perheesi laitesukelluksen saloihin allasolosuhteissa käyttämillämme altailla Espoon Otaniemessä tai Veikkolan Sukellus-Areenalla.

Jos olet jo sukeltaja ja kiinnostaa tarjota itselle tai läheiselle vedenalaista koulutusta tai elämyksiä, niin
Tästä linkistä pääset näkemään Sukelluskoulu Aallon koko kurssivalikoiman -tarjolla on kaikkea jatko- ja erikoiskursseista ammattilaiseksi saakka.

Jos veden alla kikkailu ei kiinnosta, vaan kalliolla kiikkuminen voisi olla (tai on) se sinun juttu, niin sitten vaan kiipeilemään! Kaikenlaista on tarjolla, oli tasosi mikä hyvänsä, jopa niille, joilla ei vielä mitään tasoa olekaan. Adventure Partnersin kokeneet, mukavat ja taitavat ohjaajat opettavat turvalliseen tekemiseen kaikenmoisissa olosuhteissa.

PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu LAHJAKSI YHDELLE

HUOM: Pidäthän huolta lahjaa ostaessasi, että jätätte huolellisesti yhteystietonne meille oston yhteydessä. Vähintään nimi, puheli...
Hinta 79.00 €

PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu LAHJAKSI KAHDELLE

SUKELLUSKOKEILU KAHDELLE SAMAAN PAKETTIIN PAKETOITUNA!HUOM: Pidäthän huolta lahjaa ostaessasi, että jätätte huolellisesti yhteysti...
Hinta 150.00 €

Adventure Partners Lahjakortti - ohjattu jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä 1:lle hengelle,

Lahjan saaja sopii ajankohdan myöhemmin

Lahjakortti – ohjattu jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä yhdelle hengelleOhjattu jääkiipeilykokeilu Pirunkalliolla on upea elämysl...

Hinta 65.00 €

Adventure Partners Ohjattu kalliokiipeilykokeilu 1-4 hengelle

Kerää kavereistasi porukka kokeilemaan kalliokiipeilyä yksityisryhmässä. Ohjattu kiipeilykokeilu on helppo ja turvallinen tapa tut...
Hinta 242.00 €Anna lahjansaajan päättää!
Varuste.netin lahjakortti on joulun paras lahja, koska arvon pystyy määrittämään ihan mille tahansa summalle haluaa. Kortti ei mene edes vanhaksi, joten saa rauhassa miettiä, mitä tästä meidän suuruudenhullusta valikoimasta sitten oikein haluaisikaan.

Vaihtoehtoina on tuollainen perinteinen, kartonkinen (ja hyvin tyylikäs) lahjakortti, tai sitten voi hankkia tuollaisen modernin sähköisen lahjakortin, joka kilahtaa haluttuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköisessä lahjakortissa summa on niin ikään vapaasti valittavissa.

Täydellinen lahja, jos tietää, että lahjan vastaanottaja voisi toivoa "jotain tämän tyyppistä", mutta tarkka vaatekoko / väritoiveet / tieto tuotteesta ei ole lahjanantajalla täydellisellä varmuudella tiedossa.

Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta Vapaa


Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hinta-kentässä.Lah...
Hinta Vapaa
Lahjakortit »


Puuhakkaalle retkeilijälle

Jos haluaa pussiruokaa omaperäisempää evästä retkelle mukaan, eikä viitseliäisyydestä ole puutetta, niin tämä on oiva vinkkimateriaali kuivaamiseen ja säilömiseen. Kirja opastaa tosiaan kuivaamaan itse omat retkiruoat ja säilömään metsän- ja puutarhan antimet. Sisältää tarkat tiedot välineistä ja erilaisista menetelmistä sekä runsaasti vaivattomia reseptejä.

Calazo Kuivaa ruokaa

Kuivaa retkiateriasi ja säilö metsän ja puutarhan herkutEric TornbladSuomenkielinen toimitus Mikko Lamminpää192 sivua, pehmeät kan...
Hinta 24.90 €Retkiruokakirjat »Pikkurahalla paljon hupia

Niin sitä vaan talvi tulee kaikille täällä Suomessa, joten kaikenlaiset lämmittimet lienee jokaisen ulkoilijan tarvelistalla. Valikoimassamme on näiden pienten kertakäyttöisten lämmityslappujen lisäksi myös kaikenlaisia akkukäyttöisiä pohjallisia ja muita lämpöliivejä.
Tutki valikoimaamme ja hämmästy!

Therm-ic Pocketwarmer

Heti käyttövalmis kertakäyttöinen kehonlämmitin kaikkeen ulkoiluun kuten lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun, lumilautailu...
Hinta 1.90 €Kaikki lämmittimet »Märkään menoon
Rite in the Rainin tuotteet tekevät sateessa, kosteassa ilmassa ja jopa veden alla muistiinpanojen tekemisen. Valikoimastamme löydät ihan älyttömän suuren valikoiman vedenkestäviä kirjoituslehtiöitä eri kokoisina ja erinäköisinä. Must-tuote kaikille retkille niin perus ulkoilijalle, geokätköilijälle, sukeltajalle, suunnistajalle, vaeltelijoille sun muille ihme hiihtäjille.

Rite in the Rain Memo Book, 954

The Rite in the Rain Tactical Memo Books are bound with a Field-Flex cover. Small and flexible, the memo book is perfect for your ...
Hinta 8.90 €

Rite in the Rain Kierrevihko 135

* Mahtuu hyvin pieneen taskuun* 75 g/m2 paperi* Keltaiset muovikannet* Kierre ylhäällä tai sivussa* 50 sivua * 135 koko/ 7,7x12,7 ...
Hinta 9.90 €Säänkestävät lehtiöt »Tervetulot meille siis asioimaan aina lähestulkoon H-hetkeen saakka! Täällä me päivystetään ja teitä palvellaan aatonaattosunnuntaihin klo 18.00 saakka. (Ollaan loppuviikko auki seuraavasti: ark. 9-20, la 10-18 ja sunnuntaina 11-18)

Mukavaa loppuviikkoa ja iloa joulutouhuihin!

Hei! Jos jäi viime viikon vinkit näkemättä, niin pääset katsomaan lisää ideoita täältä:

Joululahjavinkit vol.1 (viime viikon vinkit)


Joululahjavinkit vol.2 (alkuviikon viestin vinkit)

Ystävällisin terveisin,
Varuste.netin joulutonttu

[uutiskirje_poistu]