Vapputiedotus

Ensinnä tärkeät asiat:
1) Yhteismetsien metsästyslupamyynti alkaa maanantaina 4.5.2020 klo 9
2) Vapun aattona (30.4.2020) olemme auki aattoaikataulun mukaan, eli 10-18
3) Vappupäivänä 1.5.2020 olemme suljettuna
4) Äitienpäivää juhlitaan sunnuntaina 10.5. Lahjaideoita ja vinkkejä aktiivisille äideille ja kaikille muillekin reippaille löytyy myöhempänä tässä viestissä.


Kevät on edennyt jo niin pitkälle, että täällä etelässäkin saatiin tänään lumisadetta, räntää ja rakeita - vettä unohtamatta. Onneksi aurinkokin paisteli aina välissä, joten kokonaisuutena on oikein hyvä vappukeli. Perinteinen.

Tämä vuosittainen kevätjuhla on tänä vuonna luonteeltaan ehkä erilaisempi kuin mihin on totuttu. Mikäpä siinä: pääasia, että nauttii kevään juhlasta, herkuttelee eväitä ja painelee yksin tai pienellä ydinporukalla väljemmille ulkoilumaille nautiskelemaan simaa ja munkkeja samalla kevätlintuja bongaten. Ei lainkaan pöllömpi suunnitelma, vai mitä.

Aikalailla puolivitsillä ja toisaalta -tosissaan ollaan koottu vapun kunniaksi kaikenlaista ilmatäytteistä vappupallon korviketta tähän listaan. Siinä mielessä vitsillä, että ajatus saattaa naurattaa/ huvittaa niitä, joita se sattuu naurattamaan, ja meille muille kyseessä on kavalkadi ajankohtaista tarpeistoa, jotka sattuvat olemaan ilmatäytteisiä. Kyllähän näillä aikamoisen vapun saa aikaiseksi.

Ilmatäytteiset patjat mukavuutta arvostaville ulkoilmanukkujille:


Ilmatäytteinen on myös kaislikkojen kauhujen ja muiden vieheillä vispaajien suosikkivermes, eli kellurengas. Kellurenkaalla pääsee hyville mestoille helposti kyydissä istuen ja räpylöillä läpsyttäen, ja pääsee todella tekemään lähempää tuttavuutta mahdollisten narrattavien vonkaleiden kanssa.

Savage Gear High Rider 170

Erittäin kestävä kelluntarengas Savage Gearilta.-Vahvistetut, liimatut saumat-4x Protech venttiili-Kevyet, irrotetava airot-Säädet...
Hinta 495.00 €


Kaikki kelluntarenkaat

Mahtuu takaronttiin

Melominen on mukavaa hommaa, mutta kajakin roudaaminen ja säilyttäminen sen sijaan vaativat hieman paneutumista. Advanced Elementsillä on hyvä valikoima tukevia, pumpattavia kajakkeja, joilla kelpaa painella menemään pitkin kesäisiä vesiä.

Advanced Elements Advancedframe 2 Convertible

Convertible on tavallisen standardi-kajakin ja puhallettavan kajakin välimuoto, ei pelkkä kajakki. Deck Cover Advanced Elements Si...
Hinta 979.00 €


Ilmatäytteiset kajakit

Mukavuus uudelle tasolle 2.0

Jos hyvällä makuualustalla saadaan metsäsänky hoidettua kuosiin, niin siihen kun lisää tyynyn niin voidaan sanoa, että kyllä kelpaa.
Tässä alla esiteltävässä tyynyssä yhdistyy pyhä kolminaisuus eli keveys, kompaktisuus ja mukavuus. Tuloksena on kivasti muotoiltu 20D laminoidusta polyesteristä valmistettu päänalunen, joka pakkautuu todella pieneen tilaan.

Sea to Summit Aeros Ultralight Pillow

Tyyny, jossa yhdistyy pyhä kolminaisuus eli keveys, kompaktisuus ja mukavuus. Tuloksena on kivasti muotoiltu 20D laminoidusta poly...
Hinta 39.90 €


Kaikki ilmatäytteiset tyynyt

Pakattua ilmaa ilmapullossa
Tätäkin meiltä saa! Sukeltajat nyt ensinnä ovat varmasti mielissään, kun saavat tätä meidän ihmisten arvostamaa hengitysilmaa otettua mukaan pinnanalaisiin seikkailuihin. Täytämme täällä ilmaa ja rikastettua ilmaa omiin (katsastettuihin!) säiliöihinne tai vuokraamme täynnä olevia säiliötä sukellustarkoituksiin kaikille luokitetuille sukeltajille, joilla on sukelluskortti esittää.

Paineilmatäyttö sukellussäiliöön

Tarkistathan, ennen kun tuot säiliösi meille täytettäväksi, että ne ovat katsastetut ja sen puitteissa "leimassa". Katsastamattomi...
Hinta 8.00 €


Kaikki kaasutäyttöön liittyvä

Suppi selkään ja menoksi
Sama juttu, kuin noissa kajakeissa. Kivoja vehkeitä ovat, mutta kuljetus ja varastointi saattavat tuottaa harmaita hiuksia. Onneksi on pumpattavat versiot. Tämä Joben monikäyttöinen yleislautapaketti sisältää seuraavat elementit:

• Kevyt säädettävä lasikuitumela (säätöalue 170-205cm, paino 840g)
• Nopea kaksisuuntainen pumppu
• Vedenpitävä kantoreppu
• Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
• Paikkasarja
• Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
• Kiinteät kylkisuojat

Jobe SUP Aero Yarra 10.6 paketti 2020

Koko perheen laadukas SUP lauta Jobe 10.6 Yarra (320cm x 81cm x 15cm 310L 20PSI / 10'6 x 32" x 6") on hintaluokassaan ylivertainen...
Hinta 759.00 €


Kaikki SUP -laudat

Avovesiuimarit ja muut veden äärellä hilluvat HUOM:

Tämä avovesiuintiin suunniteltu poiju toimii niin huomiomerkkinä muille vesilleliikkujille, kellukkeena kramppien varalta ja säilytyspaikkana tavaroillesi. Eli voi todella ottaa mukaan lenkille veteen.
Suosittelemme kuitenkin säilyttämään arvotavarat vielä erikseen niihin erikseen tarkoitetuissa vedenkestävissä pusseissa poijun sisällä.

Head Swimmers Safety Buoy

Tämä avovesiuintiin suunniteltu poiju toimii niin huomiomerkkinä muille vesilleliikkujille, kellukkeena kramppien varalta ja säily...
Hinta 42.00 €


Kaikki avovesipoijut

No mikäs se tämä sitten on

Milläs muullakaan sitä pinnan alta lähettelisi viestejä venemiehistölle tai laiturilla seisoskelijoille, kuin merkkipoijulla. Tämä lähetetään pinnan päälle, kun halutaan viestiä jotain ennalta sovittua: "tulossa ollaan" / "ollaan myöhässä" / "tarvitaan jeesiä" / "hylky löytyi tästä", tai mitä nyt ikinä. Tämä Halcyonin kyseinen malli lienee kaikkien pintapoijujen eli nakkien Rolls Royce.

Halcyon Merkkipoiju, 1m

Puhaltamalla täytettävä oranssin värinen merkkipoiju. - Pituus 1m HUOM! Tässä yhden metrin mallissa ei ole kuvassa näkyvää ylipa...
Hinta 81.70 €


Kaikki merkki- ja turvapoijut

Muista äitiä ja muita elämäsi merkkihenkilöitä juhlapäivänään

Iso kiitos sille välkylle yksilölle, joka on keksinyt lahjakortit. Vaikka olisi kuinka läheinen lahjansaaja, niin monesti harmaita hiuksia aiheuttaa se, että ei tarkalleen tiedä, että mitä sen nyt piti olla. Miksei siis suosiolla anna toisen itse valita. Lahjakortin kylkeen voi vaikka askarrella jonkin oman vision siitä, minkä tyyppiseen käyttöön lahjanantaja oli lahjakortin ajatellut. Jos siis haluaa.

Lahjakortin summan voi tosiaan päättää itse vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hintakentässä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassa, että myymälässä:
Lahjakortissa lukeva numero ja tunnus tarvitaan lahjakorttia käytettäessä. Lahjakortin voimassaololla ei ole takarajaa.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä. Ihanan reilua!

Tuo sähköinen lahjakortti on myös hyvä, sillä sen toimitusaika on hyvin lyhyt: se tulee meiliisi välittömästi.

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hinta-kentässä.Lah...
Hinta Vapaa


Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta VapaaKaikki erityisesti ÄIDEILLE kootut lahjavinkit

Kaikki lahjaideat, mitä ollaan aikain saatossa koottu


Uusia seikkailuja!

Henkilöille, joilla on jo kaikkea tai jotka lahjana arvostavat yhteistä aikaa, on tarjolla hienoja kokemuksia yhdessä, asiantuntevassa ohjauksessa. Varuste.netin alaisuudessa toimiva 5-tähden PADI-sukelluskeskus Sukelluskoulu Aalto tarjoaa laitesukelluskokeiluita allasolosuhteissa. Hintaan sisältyy kaikki sukellusvarusteet, perehdytys laitesukelluksen tärkeimpiin seikkoihin ja -tekniikoihin sekä reipasta touhuamista laitteiden kanssa altaassa sukeltaen.

Hinta sukelluskokeilulle on 84 € pär henkilö, mutta voit klikkailla mieleisesi määrän sukeltajia mukaan. Ryhmän koko on minimissään 2, maksimissaan 4 henkeä.

Jos et löydä tuotteen sivuilta sopivaa aikaa, tai haluat varata kokeilun isommalle pesueelle, niin nou problem. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä info@sukelluskouluaalto.fi, niin järjestämme halutunlaisen kokonaisuuden koko jengille.

PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu

Hengittäminen veden alla ja ympäröivän veden ympäröimänä painottomana leijailu - varsinkin ensimmäistä kertaa elämässä - on unohtu...
Hinta 84.00 €


Sukelluskoulu Aalto järjestää sukelluskoulutusta laitesukelluskokeiluista sukelluskouluttajaksi saakka. Jos alkeiskurssi kiinnostaa, tai lompsasta löytyy jo sukelluskortti, ja haluat jatkaa eteenpäin harrastuksessasi, niin katso kurssivalikoimaamme ja hämmästy:

Sukelluskoulu Aallon sivut (tietoa meistä, kurssivalikoima ym.)

Maallisia, mutta niin ihania lahjavinkkejä

Ei auta. Fjällrävenin tuotteet ovat vaan niin supersiistejä. Nämä toki passaa niin äideille kuin isille, tytöille ja pojille, miehille, naisille ja muille henkilöille. Aina tyylikkäät, monen monessa värissä. Jännä miten onkaan, että nämä Fjellun tuotteet laadukkuutensa puolesta kestävät aikaa, niin kestävyytensä, kuin ulosantinsakin puolesta: muotoilu on niin ajatonta, että ne näyttävät vuosikymmenestä toiseen cooleilta ja ajankohtaisilta.

Fjällräven Pocket

Täydellinen asuste: lisätasku! Monipuolinen pieni laukku kestävää G-1000 HeavyDuty -materiaalia, jonka malli saanut inspiraation F...
Hinta 34.90 €

Fjällräven Totepack No. 1

Kevyt ja kätevä laukku, täydellinen pieniä ostoksia, uintivarusteita ja päivän aikana tarvittavia tavaroita varten. Valmistettu Fj...
Hinta 99.00 €

Fjällräven Kånken Hip Pack

Kånken-valikoiman hauska ja käytännöllinen, pieni vyötärölaukku.Tämä leikkisä mutta käytännöllinen pieni laukku laajentaa käsityst...
Hinta 54.90 €

Fjällräven High Coast Hip Pack

High Coast Hip Pack on hieno, kompakti vyölaukku jokapäiväiseen käyttöön. Minimalistinen vyölaukku on vedenpitävä ja valmistettu k...
Hinta 44.90 €


Mukavaa ja simanmakuista vappua kaikille tasapuolisesti. Pitäkää itsestänne huolta ja viettäkää paras vappu 2020, mitä ikinä voikaan viettää. Viikonlopun kelit on ihan kohdillaan, joten oman henkilökohtaisen piknikin järkkääminen voisi olla jossain kohti pitkää viikonloppua ihan tosissaan ajankohtainen.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu[uutiskirje_poistu]