Wappujuttuja ja Triathlonmessuja

Kevät on edennyt jo niin pitkälle, että tässä ollaan kertakaikkisesti vapun kynnyksellä. Ensialkuun tiedotusluontoinen asia, että olemme auki seuraavasti: wappuaatonaattona, lauantaina 29.4. avaamme klo 10.00 ja klo 18.00 pistetään kioski poseen ja lähdetään nauttimaan koko vapuksi tippaleipiä, sillä sunnuntain 30.4. sekä maanantaina 1.5. ollaan vielä pitkällä silliaamiaisella, joten ollaan kiinni. Tiistaina 2.5. taas freesinä paikan päällä pitämässä putiikkia pystyssä.


TERVETULOA TRIATHLONMESSUILLE

Perjantaina 28.4. klo 14-20 ja lauantaina 29.4. klo 10-17
Tulkaa moikkaamaan meitä Espoon Otahalliin, jossa kekkeröidään jo toistamiseen järjestettäviä Triathlonmessuja. Oltiin messissä myös viime vuonna, ja koska oli niin hyvä tapahtuma, olemme siellä nytkin.
Mukana menossa meidän matkassa on Garmin, Orca & 2XU. 

Triathlonmessujen sivut / koko ohjelma ja näytteilleasettajat

Muut tulevat tapahtumat:

Torstai 4.5. Browning-esittelypäivä Sipoossa, SSG:n radalla klo 12-19
Keskiviikko 10.5. Sako/Beretta Roadshow pysähtyy Varuste.netin isännöimänä & emännöimänä Sipoon SSG:n radalle klo 12-20
Lauantaina 27.5. Hangossa Varuste.netin, Sukelluskoulu Aallon ja Hangon Matkailutoimiston yhteisponnistuksella Project AWARE -mertensuojelutapahtuma. Sukeltajat ja ei-sukeltajat riippumatta iästä erittäin tervetulleita. klo 10-16.


Kaikille frisbeemielisille lättyjennakkelijoille

Hupijutut alta pois, ennen vakaviin asioihin siirtymistä:
Friba-Antti on hommannut meille aika kivoja minifribakoreja, joista olemme olleet toimistolla aika fiiliksissä. Minikoripaketti sisältää 5 minikiekkoa, ja näitä voi lätkiä menemään toimistolla tai takapihalla ja miksei olisi oivallinen piknik-aktiviteettikin. Korostamme, että tämä on tosiaan seisomakorkeudelle koottuna 80 cm korkea, eli kyseessä on hauska piha-/toimistopeli, eikä kenenkään pidä luulla, että näistä saisi rakennettua mitään virallista PDGA:n hyväksymää mestaruussarjarataa. Superhauska ja symppis tämä sen sijaan on.


Discmania Mini Target

Discmania minikorin avulla radan saa pystyyn vaikka takapihalle tai toimistoon.Pakkaus sisältää minikorin sekä 5 minikiekkoa – li...
Hinta 29.90 €


Kaikenmaailman muut pelit ja härpättimet


Frisbeegolf on oikeesti kivaa.

Frisbeegolf on vähän niin kuin golfia, mutta mailana toimii oma käsi, pallona frisbee ja reikänä frisbeemaali. Eli kutakuinkin ihan sama asia siis.
Paitsi, että fribailu on kylläkin vähän vapaamuotoisempaa kuin normi kolopallo. Pukeutumiskoodistoa ei niinkään ole, vaatetus on lähinnä suositeltavaa, nottei säikytä muita kanssafribaajia.

Olemme keränneet kiinnostavia kamppeita aiheeseen liittyen, aloittelijan setti on hyvä tapa päästä lajiin kiinni ja kokeneemmat kiekkoilijat löytävät valikoimastamme varmasti itselleen sopivia puttereita, draivereita ja mitä näitä nyt onkaan. Saat meiltä myös maalit niin että voit pykää vaikka täysmittaisen kentän omalle kotitontillesi, jos huvittaa. 

Fribaharrastajia helpoottaa sivuillamme nykyään parannellut hakuominaisuudet noissa kiekoissa, eli näet smantien lentoluvut sun muut kätsät tiedot lätyistä.
Tässä on muuten todella hyvä setti, jolla pääset alkuun, jos laji on sinulle uusi. Vaikka setti on tarkoitettu pesämunaksi kiekkoilua aloittavalle, niin vakuutamme, että kiekot itsessään ovat huippuluokkaa, eli harrastuksen eteneminen ei jää ainakaan näistä kiinni.

Discraft Disc Golf Set

Discraft Disc Golf SetDiscraftin kolmen kiekon aloittelijapaketti. Paketissa mukana kolme aloittelijalle sopivaa kiekkoa: Putteri ...
Hinta 28.00 €


Tiedoksenne muuten, että kiekkojen suhteen eletään nyt runsaudenpulan ja yltäkylläisyyden aikaa, sillä kaupan hyllyillä notkuu nyt aivan hulluna mm. Innovan uutuuksia. Friba-Antti kiteytti tilanteen meikäläiselle aikas hyvin: "Fribaosasto on nyt ihan mintissä"

Kaikki valikoimamme kiekot käyttötarkoituksittain


Korit.

Tässä olisi kaksi oivaa vaihtoehtoa:

Tuo ylempi ja edukkaampi metallinen maali on kätevä harjoitusfrisbeegolfkori esimerkiksi mökille, puistoon tai pihalle. Korissa on 12 pystyketjua ja 2 vaakaketjua. Talveksi kannattaa ainakin nostaa sateensuojaan, ettei pääse ruostumaan. Toimivat ja pitävät kiinnitykset. Ketjut ovat hieman kevyet verrattuna viralliseen koriin, mutta toimii hyvin pihapelailuun.

Sitten tuo Innovan kori on sellainen sateenvarjomaisesti kokoonmenevä, siirreltävä kori, joka on aidosti tukeva ja mukaanotettava vermes.

Frisbeegolfkori

Kätevä metallinen harjoitusfrisbeegolfkori esimerkiksi mökille, puistoon tai pihalle. Korissa on 12 pystyketjua ja 2 vaakaketjua. ...
Hinta 49.95 €

Innova SkillShot, Musta

Alle 12 kiloa painava, sateenvarjon tavoin kokoon taipuva SkillShot on frisbeegolfin helpoimmin liikuteltava maalikori. Pakettiin ...
Hinta 155.00 €


Kaikki frisbeekorit


Maailman paras heittelykiekko

Guinnessin ennätysten kirjan mukaan tällä kiekolla on heitetty pituutta maailmanennätysmatka 1333 feettiä eli 406 metriä. Kiekon halkaisija on 13 tuumaa.

Aerobie Pro Ring

Sprint Ringin suurempi isoveli. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan tällä kiekolla on heitetty pituutta maailmanennätysmatka 1333 ...
Hinta 13.90 €


Rantakiekot ja freestyle


Jos ei kiekkoilu kiinnosta, niin tämä on toinen hyvä ulkonahengailumuoto:
Släkkäilyllä saa keskivartalon kuntoon, ja samalla se on ihan huippuhauskaa.

Alla olevia slacklineja löytyy hyllystä, ja ensi viikolla valikoima vielä multiploituu, kun Gibbonin släkit saapuvat hyllyyn. Nyt niitä voi kylläkin jo tilata, joten varmista omasi per hetinyt ja pääset aloittamaan toukokuun alun kikkailemalla slacklinen päällä.

Alpidex Artist 25 m, 2-osainen, Red-White Sperrzone

25 metrinen slackline, leveys 50 mm. Varsinainen liina on 23 m pitkä, kiinnikkeessä on 2 m liina, jolloin kokonaispituudeksi muodo...
Hinta 79.90 €

Slackline 10m Kids 'n Slack kit

Suunnattu pienille kikkailijoille! Todella pehmeä ja värikäs Slackline. Turvallisuutta on lisätty pehmusteella, joka suojaa metall...
Hinta 109.00 €

Slackline 25m Slacktivity kit

25m Slacktivity isoille tempuille ja korkeille pompuille.  30 metriä Slackline "Classic" hihnaa Kaksi kappaletta puuhun kiinnitett...
Hinta 149.00 €


Valikoimamme kaikki slacklinet


Ai siis mikä släklaini. Miten sitä tehdään. Voiko sen syödä?

Tarvittavat ohjeet, selvennökset sun muut tiedot yksissä kansissa: "How to slackline" -yleisteos släkkäilystä kaikille kiinnostuneille.

How to Slackline!

Rigging, Walking Techniques for Tricklines, Longlines High. Originating in the climbing world, slacklining is the act of balancing...
Hinta 22.00 €


Släkkäilyyn liittyvät oheistarvikkeet

Kiitoksia tästä viikosta ja oivaa, sekä hassunhauskaa vappua vaan kaikille tasapuolisesti. Tulkaa morjenstamaan Triathlonmessuille, siellä me teitä ootellaan. Tai sitten voi kanssa kuluttaa vappua pystyttämällä kunnon frisbeegolf-turnauksen, joka sekin on aikas hyvä idea.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net