Valot päälle

Varustautuminen syksyyn rupeaa käymään kuumana, koska illat pimenee, ilmat viilenee ja mitä näitä syksyn merkkejä nyt olikaan. Se on näin nähtävä, että tämä on elokuun viimeinen uutiskirje ja seuraava kaupallinen viihdepläjäys saapuu sähköpostiploottiinne syyskuun puolella. Niin se vaan kesä vaihtuu syyskauteen ihan nimensäkin puolesta.

Asiaan: pieni, näppärä ja tehokas valaisin on jokaisen ulkonaliikkujan luottovaruste.
Valaisin on tuote kaikille, jotka edes joskus tykkäävät poistua kotioven ulkopuolelle ulkoilemaan näinä vuodenaikoina.

Valojen lisäksi toinen oleellinen homma ulkona hämärän ja pimeän aikaan liikuttaessa on heijastimet.

Näy ja tule nähdyksi: heijasta itsesi näkyväksi niin perinteisillä heijastimilla, kuin varusteisiisi kiinnitettävillä kunnollisilla SOLAS -luokitetuilla heijastintuotteilla:


Hinta 4.90 €


Hinta 5.90 €


Hinta 9.90 €

Kaikki valikoimamme heijastimet


Valot päähän kaikille valopäille.

On tilanteita, jossa ei huvita pitää lamppua taskussa tai ei ole ylimääräisiä käsiä, joilla pidellä fikkaria kädessä.
Erinomainen ja iänaikainen kikka on liittää valaisin eräänlaiseen pantaan ja pukea se pään ympäri, ja käyttää valasinta ns. 'händs friinä'.

Otsavalaisin on klassikko, jollaista pitäisi jokaiselta löytyä mieluummin monta kuin ei yhtään.

Valikoimaa löytyy niin Lumonitelta, Petzliltä kuin Moonlightiltakin. Näistä kamoista löytänet aivan varmasti sen sortin vermeen, kuin mikä omaan tekemiseesi istuu parhaiten. Mallistosta löytyy ihan perusvalaisimia, joilla pääsee jo tosi pitkälle. Jos monipuolisempaa käyttöä haluaa, niin eroja löytyy lähinnä valotehosta, säädettävyydestä ja kiinnitysratkaisuista. Mitäs saisi olla?
Hinta 54.90 €

Hinta 72.90 €

Hinta 69.00 €

Erikoistarjous kaikista pienimmille pimeässä ulkoilijoille (ja miksei -sisäilijöillekin)
Lapsen oma otsalamppu on pikkutyypille aika kova juttu. Petzlin Tikkid on visuaalisesti nuorinta käyttäjäryhmää kiinnostava ja valaisutehostaan huolimatta suunniteltu niille rajoille, että valo on turvallinen näölle, jos nyt sattuu lamppu kiinnostamaan niin, että tulee tohotettua lamppua suoraan silmiin.
ERIKOISTARJOUS 14.90 € (Norm. 23.90 €)
-37%! Tarjous voimassa 26.8.-6.9.2020
Kaikki otsalamput


Vielä hei näihin valaisimiin elikäs peruskäsilamppuihin. Autoon, taskuun, reppuun ja muihin kriittisiin paikkoihin kannattaa viljellä valaisimia, koska se on satavarmaa, jotta silloin kun valaisinta tarvitsisi, niin se luultavimmin on jossain muualla kuin missä sinä olet.

Pidemmittä puheitta siirtykäämme viikon käsivalaisinpomintoihimme.
Alla johtavat ja suosituimmat ladattavat taskulamput:
Hinta 61.90 €

Hinta 199.00 €

Hinta 114.90 €

Hinta 99.90 €

Hinta 19.90 €

Kaikki ladattavat lamput


Lamppuja voi ladata, ja se toki on kätevää ja ekologista. On kuitenkin tilanteita, joissa ladattavat valaisimet eivät tule kyseeseen, vaan on tarpeellista varustautua vehkeillä, jotka toimivat kaupasta ostettavilla pattereilla. Ennen, kuin kertakäyttökulttuurin äkkivastustajat älähtävät on sanottava, että standardipattereita saa myös uudelleen ladattavina - että siinä mielessä näistäkin saa udelleen ladattavat, eiks je.

Paristo- ja akkulaturit

Kaikki paristot ja akut: ladattavat ja kertikset
Hinta 59.90 €

Hinta 69.00 €

Kaikki paristokäyttöiset lamput


Lyhdyt mökeille, pihoille, telttoihin sun muihin kivoihin paikkoihin.

Lyhtyjen tuoteryhmä on aika monenkirjava. Löytyy laitteita, jotka toimivat polttoaineella (kaasu, lamppuöljy jne), paristo- ja kynttiläkäyttöisiä. Telttalyhtyjä ja aurinkopaneelein ladattavia pikkuvalaisimia. Lähestulkoon kaikkea, mitä voi lyhdyltä haluta:
Hinta 29.90 €

Hinta 29.90 €

Hinta 49.90 €

Kaikki valikoimamme lyhdyt


Näy ja tule nähdyksi 2.0.

Funktionaaliset ulkoiluvermeet on POP. Vastuullinen ja tiedostava pimeällä sporttaaja pukee yllensä jonninlaisen heijastinvermeen lähtiessään pimeisiin olosuhteisiin töhöämään ja sporttailemaan.

Kaikenmaailman heijastavat hanskat, -myssyt, -sontsat ja -liivit ovat kansalaisvelvotteita.
Tällainen kantsuu varata ainakin auton peräluukkuun ja viljellä erilaisten kassien pohjalle jos tarvitsee heittäytyä näkyväksi:

Hinta 7.90 €

Kun syksy saa, niin ulkona on pimeää ja sade /märkä asvaltti imuroi viimeisetkin valonmuruset. Ratkaisu? No heijastava sateenvarjo tietysti. Niin on nerokas keksintö, että ihmetyttää, miksei KAIKISSA sateenvarjoissa voisi olla kunnolliset heijastimet.

Hinta 18.90 €

Carpe diem. Loppuerä heijastinhanskoja koossa XL ihan naurettavaan poistohintaan:

Poistohinta 14.37 €
-45%
Meidän perheessä näitä Orbiloceja on kiinnitetty koiriin, ihmisiin ja merkattu maastossa jos jonkinlaista vermestä pimeän aikaan. Näissä luvataan täyttä vedenpitävyyttä, ja se voidaankin allekirjoittaa oman sukelluskoulumme, Sukelluskoulu Aallon toimesta, jossa nuo kekseliäät sammakkoihmiset virittelivät näistä männä marraskuisena pimeän veden sukellustapahtumassa suunnistusratamaaleja 10m syvyyteen Itämeren pohjahiekkoihin.
Hinta 24.90 €

Hinta 39.90 €

Kaikki huomioliivit

Kaikki Huomio -tuotemerkin tuotteet

Kaikki huomiovalot


Tsykkelistit, HUOM:
MonkeyLight on tuottanut keveät, pinnoihin kiinnitettävät päheät ja todella näyttävät ja näkyvät valohärdellit. Buustaa tyyliäsi, tuunaa polkuauraasi, näytä räyhäkältä. Pääasia, että näyt. Turvallisuusaspekti on tässä ihan validi - eihän näitä voi olla huomaamatta. Absoluuttinen must-hankinta:

Hinta 35.90 €

Uudet pyöräilyvaloja koskevat säädökset tulivat voimaan 1.6.2020, ja hyväthän nuo ovat. Pyörässä täytyy käyttää valoja hämärällä tai huonossa näkyvyydessä siten, että edessä on valkoinen/ vaaleankeltainen valo ja takana punainen valo. Valojen lisäksi pitää olla myös samalla idealla heijastimet: edessä valkoista ja takana punaista. Sivuilla pitäis olla valkoista tai keltaista ja nykysäädökset sallii myös polkupyörään suuntavalot/ vilkutkin, eli siittä vaan virittelemään.
Pieni ja näppärä, hyvän hintainen uutuus:

Hinta 49.90 €

Ärmäkämpi vaihtoehto:

Hinta 119.00 €

Näillä näkee kulkea pimeimmilläkin teillä ja poluilla:

Hinta 54.90 €


Hinta 139.00 €

Valot polkupyörään


Tällä viikolla tätä, ja ensi viikolla sitten taas sitä sun tätä. Nyt kaikki viivana pihalle heti kun vaan kerkiätte haistelemaan syksyn tuoksuja, bongaamaan sieniä & keräilemään muuttolintuja. Syksy on kerran vuodessa vaan. Kun siellä ulkona oikein viihdytte, niin varatkaa taskuun lamppu, niin löydätte illalla takaisin kotiin. Ensi viikkoon - moi!

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]