Heinäkuu on jo hienossa vauhdissa

Päätettiin kesäpäissämme kehitellä alennusmyyntihassuttelua suurimmakseen vaatevalikoiman osalta, niin onpahan totisesti jotain, mistä kylillä puhua.

Tosiaan: tämän viikon loppuun ja ensi viikon kokonaan on tarjolla tätä kesäalennusmeininkiä, että kannattaa tarttua täkyyn, jos vaatteita mielii. Tarjous koskee suurta osaa, lähestulkoon koko vaatevalikoimaamme ja alet on voimassa 19.7.2020 päätyyn saakka niin verkkokaupassa, kuin myymälässämmekin. Hinnat ovat erittäin houkuttelevia normihintoihimme verrattuna, sillä puhutaan pääsääntöisesti -15% alennuksista. Osassa tuotteista ale on jopa vähän enempi, sillä Tekstiili-Tiina pisti siivoustohinassansa ihan ranttaliksi hinnoittelun osalta.

Monilla on ilo kesälomailla näin keskellä kesää, mutta meillä Varuste.netissä ei lomailla:
Ollaan täysimääräisesti ja -päiväisesti avoinna arkisin (ma-pe) avoinna klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.
Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ihan livenä ja sovittamaan kesävermeitä ylle.

Aloittakaamme kesän kansallisasusta, jota on tänä kesänä saanut käyttää ilman toppatakkia ilahduttavan paljon.


KAIKKI ERIKOISHINTAISET T-PAITAMME koottuna samalle sivulle

T-paidan kanssa sopii pukea shortsit.
Shortsit ovat ympäri vuoden ajankohtainen asuvalinta, sillä aina jossain päin maailmaa on kesä!


KAIKKI ERIKOISHINTAISET SHORTSIT koottuna samalle sivulle

Housuissa sama homma.
Iso osa koko tuotemerkkikavalkadimme yksilöistä tarjouksessa. Helpottaaksemme selailua olemme laittaneet tämän linkin alle kaikki housut, joita koskettaa joku spessuhinta:


KAIKKI ERIKOISHINTAISET HOUSUT koottuna samalle sivulle

Kaikenmaailman sukkaa, mitä vaan voi tarvita: on saapassukkaa, urheilusukkaa, kompressiosukkaa, alussukkaa, villasukkaa ja mitä ikinä. Kuvalinkki johtaa suoraan sukkien pääsivulle, josta voit valkata että mitähän laatua sukkaa saisi olla. Sitten tuossa alla on tutusti tuo tarjoustuotteiden koontisivu.KAIKKI ERIKOISHINTAISET SUKAT koottuna samalle sivulle


Vaikka olisi kuinka lämmin kesä, niin enpä sellaista muista, jona ei pipoa olisi ollenkaan tarvittu. No, jos ei ole pipomiähiä tai -naisia, niin tarjousvalikoimaan liittyy jos jonkinlaista lippistä ja lierihattuakin. Kaikkea on, ja vielä vähän muutakin. Ainakin kaikenlaista erilasta päähän laitettavaa myssyä ja lätsää.KAIKKI VALIKOIMAMME PÄÄHINEET käyttötarkoituksittain/ tyypeittäin

Hanskoja on kaikenlaista niin näppien lämmittämiseen kuin kaikkeen touhuiluun ja puuhailuunkin,
esim. vaikka pyöräilyyn tai kiipeilyyn.VALIKOIMAMME KAIKKI ERIKOISHINTAISET KÄSINEET kootusti samalla sivulla


No siinähän tuli nyt kaikenlaista. Voisi melkein kuvitella, että jotain tarpeellista löytyy tuostakin ylläolevasta sortimentista. Jatketaan hei tätä kesäkikkailua mitä parhaimmilla fiiliksillä.
Se on keskikesä nyt - ja varmaan jotain enemmän sen tyylistä teemoittelua ja aihetta on luvassa ensi viikolla.

Lomailkaa hyvin ne, joilla loma on. Ja ne joilla lomaa ei ole, niin nautitaan tästä kesätyöskentelystä. Onhan tässäkin ihan eri meininki kuin talvella - jossa siinäkään ei kyllä ole mitään vikaa.

Olethan muuten katsonut nämä?

KAIKKI VAATTEET

Valikoimamme poistohintaiset tuotteet

Kaikki tarjoukset ja muut erikoishintaiset tuotteet


Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

Lopeta uutiskirjeen tilaus