Tervehdys,

Metsästysaiheinen muistutus siitä, että syksyn metsästyskauden startti on käsillä ja kauden aloittaa tulevana tiistaina 10.8. sepelkyyhky.

Varuste.netin metsästysosastolta löydät monipuolisesti kaiken tarvittavan vaativampaankin makuun: Metsästysasiantuntijamme Tony, Matti, Ilkka ja Ben auttavat mielellään sopivimpien varusteiden valinnassa.

Tässä viestissä lyhyehkö katsaus ajankohtaisimpiin varusteisiin ja -tarvikkeisiin.

Alla kyyhkylle sopivia paukkuvaihtoehtoja:

14.90 €


13.50 €


Aikalailla heti kyyhkyn perään alkaa vesilinnustuskausi 20.8. Valikoimastamme löydät kelpoisen valikoimen vesille sopivia paukkuja myös.
8.90 €


12.90 €


Buck Gardner Calls on Pohjois-Amerikan kärkikastiin lukeutuva houkutuspillien valmistaja, jonka tuotteet ovat tunnettuja kaikkialla - ja tälle kaudelle meillä on ilo esitellä laajempaa valikoimaa kuin koskaan aikaisemmin. Alla yksi suositummista, mutta tästä linkistä pääset katsomaan koko sorsapillivalikoimamme.
29.90 €

Naamiointiasusteita on kanssa aikas laajalti - mm. nämä Deerhunterit on henkilökunnan ihan ykkössuosikkeja.
69.90 €


9.99 €

Korkealaatuisia, hiljaisia, mukavia metsästysasuja liikkuvalle metsästäjälle maailman parhaimmilta tuotemerkeiltä.
399.00 €


399.00 €


249.00 €


74.90 €


Walkstool on teittuvaan kokoonsa nähden uskomattoman mukava, kestävä (suurin kuorma 250kg) ja lujaa tekoa oleva teleskooppijalkainen jakkara, jonka leveät tassut estävät niiden maahan uppoamista. Jos maasto on ihan kunnolla löllö, niin saatavilla on lisävarusteena myös jakkaran alle asetettava Comfort Steady -tuki joka entisestään kelluttaa jakkaraa istujineen pehmeällä maaperällä. Jakkaraa on saatavilla monen eri korkuisena. Koko Walkstool -malliston näet tästä linkistä.
94.90 €


21.90 €

Tyyli pitää säilyttää ja helppoahan se on, kun tarjolla on tyylikkäitä tuotteita. Löydät meiltä ihan järjettömän hyvän kattauksen tyylikkäitä patruunalaukkuja ja aselaukkuja sun muita aiheeseen sopivia reppuja ja riistapusseja.
59.00 €


Metsästys sesonkilajina alkaa olla nyt tosiaan käsillä mutta vaihtelevan viileän lämmin loppukesäinen metsä houkuttelee kaikenmoisiin muihinkin aktiviteetteihin - sienestykseen päästään, jos vähän vaihteeksi sataisi. Toki tuo metsä passaa mainiosti kaikkeen muuhunkin mahdolliseen touhuun geokätköilystä korpijoogaan. Nyt saa arjen pyörityksen välissä nautiskella siitä mistä itse eniten tykkää kuka missäkin harrastustoiminnan pyörteissä.

Ystävällismielisin terveisin,
Erä-Jorma ja koko muu Varuste.netin henkilökunta

[uutiskirje_poistu]