Etsitään asiakaspalvelu-/toimistotekijää

Kokoaikaista työtä tarjolla - saa jakaa

Haemme uutta työkaveria Toimisto-Jormalle sekä muille meidän toimistopuolen asiakaspalvelun asiantuntijoillemme.

Sen lisäksi, että olet tarkka, oma-aloitteinen ja noheva, olet pääosin positiivisilla molekyyleillä varustettu, reipas sekä sanavalmis. Hallitset sekä suomen että englannin suulliset ja kirjalliset taidot. Huomaat herkästi myös yhdys sana virheet. Lisäarvoa tuo edustamiemme lajien harrastustausta, mutta se ei ole edellytys tehtävään.

Työtehtäviin kuuluu etunenässä puhelin- , some ja sähköpostipalvelu sekä muut toimistotehtävät, jotka vaihtelevat päivittäin. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta.

Tekniset tiedot:
• Palkkaus: PAM TES
• Työ alkaa mahdollisimman pian
• Vakituinen täysiaikainen työsuhde
• Työpaikka sijaitsee toimipisteessämme Helsingin Konalassa
• Haku päättyy 15.11.2017

Työhakemukset ja CV:t pyydämme lähettämään ennen määräpäivää selkeästi otsikoituna toimistopäällikkö Hanna Rämäselle: hanna.ramanen@varuste.net

Pyydämme mitä nöyrimmin välttämään puhelintiedusteluita.
Etsitään koodaria

Etsimme koodaria kehittämään tätä meijän kieroa verkkokauppasysteemiä. Järjestelmä on jo todella monipuolinen, törkeen nopee, hieno ja helppo, mutta tuolla varastossa oltas kuulemma tyytyväisiä vasta sitten, kun aamuisin varastopäällikön sihteerin apulainen kävis klikkaamassa "Tee kaikki työt"-nappia ja porukka vois pelata kaikki päivät pleikkaa ja juoda sihijuomaa. Tällasen napin tekeminen ei ihan kolmen koodarin porukalla onnistu, joten tarvittas alkuun ainakin vielä yks kokopäivänen tyyppi lisää.

Hakijalta vaaditaan nopeaa ja terävää koodausälliä, ahkeruutta ja systemaattista luovuutta. Ei haittaile vaikka työkokemusta ei olisi, mutta php, mysql ja linux tulis olla todella hyvin hanskassa.

Työpaikka on tietty kiva, duunia riittää ja porukka on rentoa ja iloluonteista. Jaa siis tämä viesti, jos tunnet jonkun taitavan, joka tykkäis tulla meille. Jos osui omalle kohdalle, tänne voi laittaa vähän kertomusta itsestään: rekry@creaction.fi

Ps. Tää meijän järjestelmä on tarkoitettu myös muiden kuin Varuste.netin käyttöön. Jos etsit maailman parasta verkkokauppajärjestelmää, joka hoitaa yhtenäisesti samalla myös myymälöiden kassat, varastosaldot, sisäänostot, keräyksen, muut toiminnanohjailut ja sopii niin isolle kuin pienellekin pajalle, lue lisää creaction.fi ja soita vaikka suoraan mulle 045 1332 832 / Ville---


Muita paikkoja ei valitettavasti ole nyt tyrkyllä.  Avoimen hakemuksen voi toki laatia ja lähettää:

hakemukset@varuste.net

Ei puhelintiedusteluita.

  

Kerro hakemuksessasi, että millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy.

• Vapaamuotoinen hakemus

• Aikaisempi työkokemus