Viikonloppu täynnä tapahtumia ja erikoispäiviä

Meillä on täällä Konalan suunnalla Hesassa viikonloppuna pariakin erimoista ulkoilu-urheiluun liittyvää teematapahtumaa. Mitä sitä viikonloppuun sitten mahtuu?

- Pyöräilyn teemapäivä myymälässämme lauantaina 11.5.2019 klo 10-16
- Salomon testipäivä Malminkartanon portailla lauantaina 11.5.2019 klo 10-14
- Äitienpäivä sunnuntaina 12.5.2019

Lue alta vinkit eli tipsit eli tärpit viikonlopun tapahtumiin.


Muista äitiä ja muita elämäsi merkkihenkilöitä juhlapäivänään
SUNNUNTAINA 12.5. JUHLITAAN ÄITIENPÄIVÄÄ.


Iso kiitos sille välkylle yksilölle, joka on keksinyt lahjakortit. Vaikka olisi kuinka läheinen lahjansaaja, niin monesti harmaita hiuksia aiheuttaa se, että ei tarkalleen tiedä, että mitä sen nyt piti olla. Miksei siis suosiolla anna toisen itse valita. Lahjakortin kylkeen voi vaikka askarrella jonkin oman vision siitä, minkä tyyppiseen käyttöön lahjanantaja oli lahjakortin ajatellut. Jos siis haluaa.

Lahjakortin summan voi tosiaan päättää itse vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hintakentässä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassa, että myymälässä:
Lahjakortissa lukeva numero ja tunnus tarvitaan lahjakorttia käytettäessä. Lahjakortin voimassaololla ei ole takarajaa.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä. Ihanan reilua!

Tuo sähköinen lahjakortti on myös hyvä, sillä sen toimitusaika on hyvin lyhyt: se tulee meiliisi välittömästi.

Lahjakortti
 
Lajit‪»Lahjaideat‪»Lahjakortit‪»
Lahjakortti
Hinta vapaa

(664)
Heti saatavilla
Sähköinen lahjakortti
 
Lajit‪»Lahjaideat‪»Lahjakortit‪»
Sähköinen lahjakortti
Hinta vapaa

(360)
Heti saatavilla


Äideille käsinpoimitut lahjaideat

Kaikenmaailman lahjaideat valikoimastammeViimeistään nyt on suurimmalla osalla mankelit kaivettu esiin, laitettu kuntoon ja mieli halajaa polkemaan milloin minnekin: töihin, maantielle, ylämäkeen, alamäkeen, metsään jne.

Pyöräilyyn saa yhdistettyä kaikenmoista turvallisuutta ja kokonasivaltaisesti kokemusta parantavaa hyödykettä, ja näihin pyöräilypäivämme keskittyykin.

Alla rennon ja vapaamuotoisen päivämme ohjelmaa:

EVOC
Hengessä mukana Evocin pyöräilykamppeet ja oheistarvikkeet


Kickbike
Esillä ja testissä lauantaina Kickbiket, jos potkuttelu on edes etäisesti himoittanut, niin nyt kannattaa tulla Kickbike asiantuntijan ohjeiden saattelemana käydä heittämässä pikku lenkki testikikkareilla.


Maloja
Jos haluaa olla parhaiten pukeutunut pyöräilijä ja muutenkin makee, niin ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin pistää Malojaa ylle. Malojan tuoteasiantuntija paikalla katsomassa sinun kanssa, että mitä laitetaan päälle tällä kertaa.


Oakley
Tutustu Pohjoismaiden laajimpaan Oakley-valikoimaan. Erityisesti fillaristeille on paljon malleja ja fiilistele tarpeisiisi sopivia Prizm-linssejä.


ORTLIEB
Ortlieb tekee kenties maailman parhaimmat pyörälaukut ja muutoinkin innovatiivisimmat retkeilyratkaisut. Erinomainen valikoima pyörähommiin niin pendelöintiin kuin pyörällä retkeilyynkin.


POC
Pocin asiantuntija näyttää hienoa POC kypärä- ja suojainvalikoimaamme. Näillä kamoilla saa aikalailla koko kropan suojaan ja vieläpä niin, että liikkuvuus säilyy ja ulkoasu on visuaalisesti hyvännäköinen.


Sweet Protection
Sweet Protectionin esittelijä paikalla n. klo 10-16 kertomassa tämän maanmainion norjalaisen suojain- ja urheilubrändin kamoista.


Ja mikä parasta: pyöräilypäivän kunniaksi paljon pyöräilyyn liittyviä varusteita yllämainituilta tuotemerkeiltä -10%. Ai että, kyllä kelpaa.

Kyseisten tuotemerkkien lisäksi halutaan tietty kertoa muista suosituista fillarointivarusteistamme. Ensiksikin tietysti nämä kuljetuskärryt, joita löytyy niin pienten ihmisten kuin isojen tavaroiden kuljettamiseen

-3%
BOB IBEX-tavarakärry + BOB-varustekassi
 
Lajit‪»Ulkoilu‪»Kuljetuskärryt‪»Tavaroille‪»
BOB IBEX-tavarakärry + BOB-varustekassi
Kampanjahinta 821,70 €
(11)
-2%
BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi
 
Lajit‪»Ulkoilu‪»Kuljetuskärryt‪»Tavaroille‪»
BOB YAK-tavarakärry + BOB-varustekassi
Kampanjahinta 668,62 €
(8)Meidän valikoimaan tosi suosittuja fillarointikypäriä toimittaa POCin lisäksi myös SMITHUudet juoksutossut mielessä?

Tule Malminkartanon portaiden tuntumaan nyt lauantaina 11.5.
Homman nimi on fiilistellä ja testailla Salomonin suosituimpia malleja, että kuinkas ne passaisi omaan tekemiseen.

Testissä mukana ovat ainakin seuraavat Salomonin mallit:
Kenkiä esittelemässä ja vinkkejä tarjoilemassa Salomonin juoksuasiantuntijat ja tietty meiltä Varuste.netistä myös asiaan vihkiytynyt tossunkuluttaja.

Olethan muuten huomannut, että Varuste.netin mainio myymälä sijaitsee ihan Malminkartanon portaiden ja Jätemäen välittömässä läheisyydessä? Jos tapahtumassa löytyi passelit popot (tai oli muuten mielessä hankkia ko. juoksukengät), niin meillä noita kaikkia myydään täällä Ruosilankujalla.

Kenkätestipäivän kunniaksi 11.5.2019 ko. mallit sattuvat sopivasti olemaan -10% paraatihintaan.

Tilaisuus ei vaadi erillistä ilmoittautumista: tule paikalle, kokeile kenkiä ja nauti ohessa hyvä ja hikinen treeni vekkulissa seurassa erinomaisella meiningillä.