Lasten kanssa liikkeelle

Porukka on selkeästi alkanut aktivoitumaan juoksu-, pyöräily-, ja liikkumisharrastustensa kera. Kesällä ennättää touhuta jos jonkinlaista ja käydä kaikenmaailman paikoissa.

Lastenkuljetuskärry alkaa olemaan melko tuttu näky katukuvassa. Todella kätsy vehje, täytyy sanoa. Onhan noita istuimia pyörän tarakalle, mutta entäs sitten, kun pitää kuljettaa kahta mukeloa yhtä aikaa? Kas siinä viimeistään tulee nämä kuljetuskärryjen ehdottomat edut esille, näihin kun voi tosiaan pistää pikkuviikarit matkustamoon vierekkäin. Vielä kun ottaa huomioon, että näillä voi tehdä muutakin kuin pyöräillä: juosta, kävellä, tai vaikka hiihtää, niin perustelut alkaa olemaan jo kasassa.

Myös eri-ikäiset matkustajat on otettu huomioon erilaisilla lisätarvikkeilla, mm. vauvanistuimet ja istuintuet pienille lapsille on ostettavissa kärryihin erikseen, tarpeen mukaan.

Jos kiinnostaa ihmetellä näitä livenä, niin myymälässämme on jatkuva näyttely kaikista malleistamme joita voi ihmetellä ja vaikka sovitella tulevia matkustajia kärryjen kyytiin. Kaikkien kärryjen mukana tulee kävelyyn tarkoitetut etupyörät ja polkupyöräilyyn tarkoitettu pyöräaisa. Muihin urheilulajeihin soveltuvat paketit myydään erikseen.

Tervetuloa vaan! Olemme avoinna ma-pe 9-20, la 10-18 ja su 11-18.

Thule -sarjan aktiiviharrastajan vaunut on suunniteltu ja kehitetty turvallisiksi, mukaviksi ja monipuolisiksi. Niissä on koko joukko näppäriä ominaisuuksia ja älykkäitä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat ratkaisevasti niin aikuisen kuin lapsenkin käyttökokemukseen. Thulen aktiiviharrastajan vaunut ja pyöräilyvaunut ovat enemmän kuin vain 1–2 lapsen vaunuja. Ne ovat tyylikkäitä, turvallisia ja monenlaiseen liikuntaan sopivia.

Thule -sarja koostuu neljästä monipuolisesta ja tyylikkäästä lastenkuljetuskärrystä. Kärryjä on saatavana sekä yhden- että kahdenistuttavina. Mallit ovat Sport1 & 2, Cross1 & 2, Lite1 & 2 ja Cab2.


Kaikki Thule lastenkuljetuskärryt

Urheilulajipaketit Thule-kärryihin: Juoksu, hiihto


Tässä alla vielä muita lisätarvikkeita.
Tuo Thule Infant Sling -riippukeinu on tarkoitettu vauvoille, jotka eivät osaa vielä istua lainkaan itse. Pehmustettu turvaistuin tukee lasta sivusuunnassa ja antaa parhaan mahdollisen vakauden. Sopii suurinpiirtein 1–10 kuukauden ikäisille mukuloille. Suositellaan käytettäväksi ainoastaan kävelytilassa.

Tuo istuintuki taas on inasen isommille pikkupipanoille, lapsen koosta riippuen 6-18kk ikäisille. Pehmusteen idea on varmistaa mukava ja tukeva istuinasento lapselle hänen ollessa kärryn kyydissä.

Sitten vielä haluaisimme esitellä tuon lämpöpussin, joka on ihan kiva lisä. Ainakin tällä leveyspiirillä. Nojuu.
Mutta pienen tyypin pikku lämpöpussi on tarkoitettu vekaran koosta riippuen n. 0-2-vuotiaille.

-9%
Thule Infant Sling (Cross, Sport, Lite & Cab -mallit)
 
Lajit‪»Ulkoilu‪»Kuljetuskärryt‪»Lapsille‪»Thule‪»Tarvikkeet‪»Vauvaistuimet ja istuintuet‪»
Thule Infant Sling (Cross, Sport, Lite & Cab -mallit)
Kampanjahinta 98,65 €
(28)
-15%
Thule Infant Sling (CX, Cougar, Cheetah, Corsaire, Captain)
 
Lajit‪»Ulkoilu‪»Kuljetuskärryt‪»Lapsille‪»Thule‪»Tarvikkeet‪»Vauvaistuimet ja istuintuet‪»
Thule Infant Sling (CX, Cougar, Cheetah, Corsaire, Captain)
Kampanjahinta 86,62 €
(7)
Heti saatavilla

Thule-kärryjen lisätarvikkeet: Adapterit useampaan pyörään, lastenistuimet, varustepaketit ym.


Jos nyt tuntuu, että kokonainen kärry on liikaa, ja että tarve on laittaa vain yksi pikkuihminen lyhyemmäksi aikaa turvallisesti pyörän kyytiin, niin ehkä tällainen viimeisen päälle oleva lastenistuin olisi sitten se Sinun juttusi.

Thulen RideAlong on perinteiseen silmään istuva klassinen turvaistuin varustettuna Thulen innovatiivisilla, huipputurvallisilla mekanismeilla, kun taas tuo Yepp Nexxt Maxi on luksusluokan moderni ja huippumukava öky-istuin kenelle tahansa pikkuprinsessalle tahi -prinssille. Istuisin siinä itsekin päivät pitkät, jos vain mahtuisin.


Valikoimamme kaikki lastenistuimet


Maastoon, metsään, tunturiin tai minne ikinä.
Thulen Sapling Elite -lapsenkantorinkassa kallisarvoinen kuorma kulkee turvallisesti ja mukavasti mukana retkellä, ja kantajan vaihtaminen onnistuu kätevästi ylävartalo- ja lantiovöitä säätämällä. Huippuominaisuuksien, kuten tarkkailupeilin, irrotettavan repun ja tilavien lantiovyötaskujen, ansiosta sinulla ja lapsellasi ei tule kotia ikävä.


Valikoimamme kaikki lastenkantorinkat


BabyNutty!
Nyt näitä vihdoin on, ja hyvä valikoima onkin. Nutcasen järjettömän symppikset kypärät myös kaikista pienimmille, ja siten myös herkimmille päille. Nämä BabyNutit ovat kokoa XXS ja menevät siis ympärysmitaltaan 47-50cm olevaan pikkupäähän.


Kaikki lasten ja vauvojen kypärätKokoa isommille pikkupäille hersyviä pikku ihanuuksia. Katso koko valikoima ja ihastu. (VAROITUS! Saattaa aiheuttaa valinnanvaikeutta!)


Kaikki Nutcasen lasten ja vauvojen kypärät, sekä muutamia muitakin vaihtoehtojaKun kerran varustetaan pikkuihmisiä, niin varustetaan heidät nyt sitten kunnolla: Legendaarinen Fjällräven Kånken minikoossa lähestulkoon kaikissa maailman väreissä. Piristä lapsesi Kånkenia kivan värisillä olkaviilekkeillä ja paranna täten myös repun käyttömukavuutta. Yhdistele rohkeasti värejä!


Fjällräven Kånken Mini
»
Lajit‪»Vaellus‪»Rinkat, reput, kassit‪»Reput‪»Yleisreput‪»
Fjällräven Kånken Mini
69,90 €
(198)
Heti saatavilla

Lasten kaikki yleisreput päivittäiseen höntsäämiseen

Reppujen lisätarvikkeetNojovain. Viimehetken yllätyksenä otanta henkilökuntamme suosikeista Nutcasen AIKUISTEN malliston osalta. Kärkisijaa pitää erittäin ajankohtainen Space Cats -kissa-aihe, kuin myös melko hapokas käsiaihe. Tsekkaa ihmeessä myös kypärääsi mätsäävä soittokello. Pirteää!

-15%
Nutcase Bell
Lajit‪»Pyöräily‪»Soittokellot‪»
Nutcase Bell
Kampanjahinta 12,67 €
(9)
Heti saatavilla