VMC 8650 Round X-Strong PS

VMC 8650 Round X-Strong PS


Pris
8.90 + leveranskostnader
Inkl. moms 24 %


Antal
st


Storlek
2/0 5kpl
Inte tillgänglig
3/0 5kpl
Inte tillgänglig
4/0 5kpl
Inte tillgänglig
5/0 5kpl
Inte tillgängligVälj alla attribut.
Tillgång
Denna produkt är inte tillgänglig för närvarande.

Lagersituationen


Produktbeskrivning

VMC 8650 Round X Strong on vahva, kemiallisesti teroitettu pyöreäpohjainen (round) ja huippulaadukas kolmiharakoukku. Toimii erinomaisesti vaapuissa ja suuremmat koot haukivaapuissa sekä jerkeissä. Lisäksi koukut toimivat stinger-apukoukkuina haukijigeissä.
 
  • ConeCut -teroitus yhdistää onnistuneesti terävyyden, kestävyyden ja laadun.
  • Kartiomainen, erittäin terävä kärki muuttuu kolmiomaiseksi koukun väkästä kohti.
  • HiCarbon-hiililteräksestä tehty koukku on jäykempi kuin perinteinen teräskoukku, joten siitä voidaan tehdä ohutlankaisempia koukkuja.
  • Hiiliteräs mahdollistaa myös erittäin terävän teroituksen, joka myös kestää.

Permasteel® (lyhenne: PS) on VMC:n paras pinnoite suolavettä ja korroosiota vastaan. PS-pinnoitetut koukut soveltuvat erityisesti suolavesikäyttöön ja pyydyskoukuiksi, jotka ovat vedessä pitkiä aikoja. VMC:n Permasteel (PS) -pintakäsittely nostaa koukun suolavesikestävyyden yli 1000 tuntiin (NF ISO 9227- ja ASTM B-117 -standardien mukaisesti).

Koukun vahvuus ilmoitetaan kevyimmästä vahvimpaan: X Fine Wire, Fine Wire, 1X Strong, 2X Strong, jne. Yleissääntönä voidaan pitää, että esim. 2X vastaa vahvuudeltaan kahta kokoa suuremman koukun langan vahvuutta kun koukun mitat, langan paksutta lukuun ottamatta, pysyvät muuttumattomina. Fine Wire -koukut ovat erittäin kevyitä ja herkkäliikkeisiä.

Kommentarer
Lägg till en kommentar

Varumärke