KUTSU juoksu- ja testipäivään NYT lauantaina 15.10.2022


Löpning, Nyhetsbrev by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 12.10.2022

TERVETULOA

Salomonin ja Varuste.netin juoksupäivään lauantaina 15.10.2022 klo 11.00 - 15.00. Tapahtuma järjestetään Varuste.netillä osoitteessa Malminkartanontie 1, 00390 Helsinki (Konala). 

Tapahtuma on avoin kaikille, ja pääset päivän aikana käpistelemään ja kokeilemaan Salomonin juoksujalkineita asiantuntijoiden johdolla. Jalkineet ovat testattavissa omatoimisesti 11-15 välisen ajan, jonka lisäksi tarjoamme upean mahdollisuuden osallistua yhteislenkeille Salomonin yhteistyöurheilijoiden kanssa.

KAKSI YHTEISLENKKIÄ: LÄHDÖT KLO 11:30 JA 13:30
Yhteislenkkien vetäjinä Eetu Nordman ja Tinja Lindgren.

> Voit varmistaa paikkasi ilmoittautumalla (tästä linkistä onnistuu), tai ainakin saapumalla hyvissä ajoin paikan päälle. Kaikille yhteislenkkiosallistujille Salomon tarjoilee pienen juoksuaiheisen lahjan.


Polkujuoksu on ihan parasta.
Maastojuoksu on treeniä raittiissa ulkoilmassa koko kropan haastavassa, epätasaisessa maastossa. Saa vetää sieraimiin syksyn tuoksua ja tuottaa hikeä pintaan, voiko parempaa olla?

No voi: edellämainitun aktiviteetin puuhaaminen kunnon vehkeillä, ja niitähän meillä riittää. Alla juoksupäivän keskeisimmät testijalkineet ja sen lisäksi muutakin hyödyllistä oheistuotetta syksyiselle polkujuoksijalle.

139.90 € 
139.90 € 
129.90 € 
129.90 €


Kevyt ja vedenpitävä, hupullinen juoksutakki on omiaan kovaan treeniin kosteissa olosuhteissa. Juoksutakkien hyviin ominaisuuksiin kuuluu, että ne pakkaantuvat kätevästi omaan taskuunsa, eli kulkevat näppärästi mukana.
Salomonin Bonatti Trail Jacket -juoksutakki on vedenkestävä ja sopii haastavimmillekin reiteille. Laadukas Pertex-materiaali on kevyttä, suojaa säältä ja kuitenkin hengittää.


249.00 €249.00 €


Juomareput:
Näitä nyt on kaikenkokoisia ja -näköisiä. Valintaperuste näille voisi olla, että paljonko tarvitset nestettä mukaan, ja paljonko haluat kantaa pikkukamaa reissullasi. Monissa repuissa on varattu tilaa omille nesessääreille, energiamässyille sun muille tarvikkeille.
Isoimmissa on tilaa myös ottaa varmuuden vuoksi tuulen- ja sateenpitävää, pieneen tilaan menevää juoksutakkia ja muuta pukinetta.

139.90 €


Pois kengästä kaikki risut ja männynkävyt
Salomonin korkeat Trail Gaiterit jalassa voit painella huoletta kaikenmaailman ryteikössä ja rutakossa. Napakasti istuvat säärystimet pitävät mudan, kivet, risut, kävyt ja kaiken muun epämääräisen kräpin poissa kengästäsi. Suojaa myös nilkan luita iskuilta. Trail Gaiterit on helppo sujauttaa jalkaan juoksuliivin taskusta, kun polku muuttuu epämääräisemmäksi.
39.90 €Pimeetä hommaa tämä syksyllä juokseminen
Petzl Swift RL on suorituskykyisin pienikokoinen Petzlin otsavalaisin. Lampussa on automaattisesti säätyvä monikeilainen valo sekä silmille miellyttävä ja tasainen valokeila. Swift RL on suunniteltu aktiiviselle ja vaativalle käyttäjälle erityisesti pyöräilyyn ja juoksuun.
127.00 €


Edullislaadukas klassikko
Petzl Tikka on suorituskykyinen, pieni ja helppokäyttöinen LED otsavalaisin valkoisella ja punaisella valolla.
Toimii sekä kolmella AAA -sormiparistolla (sis.) että ladattavalla Petzl Core -akulla. 
22.00 €


Nyt on paras aika kuluttaa polkuja ja fiilistellä tunnelmia ja tuoksuja. Syksyn hämärissä olosuhteissa juostessa lataa omaa virtapankkiaan talven pimeyttä varten erinomaisesti. Ja mikä seikkailu arjen keskellä!

Mahtavaa loppuviikkoa kaikille, ja viikonloppuna tossua toisen eteen ja nautiskelemaan juoksun tuottamista ihanista endorfiineista Salomonin juoksu- ja tsestipäivässä NYT lauantaina 15.10.2022 klo 11-15 (yhteislenkit 11:30 ja 13:30) 
> Lue lisää tästä linkistä (ja varmista paikkasi ilmoittautumalla)

Konalan myymälämme on avoinna normaalisti (arkisin 10-20, lauantaina olemme avoinna 10-18, ja sunnuntaina 12-18)

Puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-14 numerossa 09 454 0707

Mukavaa loppuviikkoa ja reippaita viikonloppusuunnitelmia.
Nähdään nyt ainakin Konalassa juoksun merkeissä lauantaina!

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]

Du gillar kanske också

Have a splash of adventure

Splash!Our land of thousands of lakes AND 46 200 kilometers of Baltic Sea shoreline (incl. islands) invites to enjoy the beautiful summer views from the waterside. You'll find all the equipment you need for Stand Up Paddling (SUP), packrafting, swimming, surfing and diving. Mo...

Innostaako uida kakkavedessä tai leväpuurossa?

Varuste.net jelppii omalta osaltaan BSAG:n kesän 2023 Itämeren suojelukampiksessa. Ihan ensinnä. Mikä on BSAG: Baltic Sea Action Group (BSAG) on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavia tekoja Itämeren pelastamiseksi. BSAG suojelee Itämerta...

Kutsu: polkujuoksuvermeiden parhaimmistoa testissä lauantaina 13.5.

KUTSU | TERVETULOA Kaikkien aikojen kovimpia polkujuoksuvarusteita esittelyssä ja testissä Mitä: Aikamme parhaimpia polkujuoksuvermeitä testissä ja esittelyssä kaikentasoisille juoksijoille Missä: Malminkartanon mäellä, portaiden juurell...