KUTSU HIIHTOKAUDEN AVAUSTAPAHTUMAAN
Tiistaina, 28.11.2017 klo 16:00-19:30


Kyllä se sieltä vielä tulee, nimittäin talvi (...tänne eteläänkin). Ja nyt olisikin jokaisella ihme hiihtäjällä mahdollisuus yllättää talvi hankkimalla hiihtovermeet hyvissä ajoin, niin pääsee sivakoimaan hetijust, kun ladut taas avautuvat.

Tiistaina, 28.11. n. klo 16.00-19.30 täällä meijän myymälässämme järkätään jo perinteeksi muodostunut Suksi Konalaan -tapahtuma, jossa pääset livenä tapaamaan suksimerkkien edustajia ja voiteluässiä. Ja toki paikalla häärii päivän isäntänä itseoikeutetusti Konalan Karpaasi, elikäs Suksi-Patte.

Oikeanlaiset vermeet nousee arvoon arvaamattomaan kelien vaihtuessa. Talvi on kerran vuodessa vaan ja sivakoimaan mennessä toivottavaa on, että suksi luistaa ja pitää kuin unelma.

Hulinaa on paikan päällä siitä alkaen kun suurin osa normaaliarjessa tallaavista tallaajista vapautuu velvoitteistaan, eli n. klo 16.00. Kimpsuja ja kampsuja lähdetään pakkailemaan siinä klo 19.30 hujakoilla. Myymälä itsessään on toki auki ihan normaalisti klo 20.00 saakka.

Hiihto-osastolla paikalla on itseoikeutetusti omat hiihtojärkäleemme Patte & Mika, sekä liuta vierailevia tähtiä. Päivän erikoisvieraina paikalle saapuu parhaimmat tyypit Fischeriltä, Exeliltä, Swixiltä, Rossignolilta ja Vauhdilta. Aika paljon hyvää jengiä siis.

JA HEI HUOM:
Juhlan kunniaksi kaikki hiihtoon liittyvä varuste (sukset, sauvat, siteet, monot ja erähiihdon puolelta myös ahkiot) ti 28.11. klo 09.00 alkaen -10% rabatsuunissa, eli tarjouksessa. Nämä tarjoukset ovat voimassa koko loppuviikon, eli sunnuntaihin 3.12.2017 klo 23.59 saakka.


Ennen tuotteisiin siirtymistä suosittelemme tutustumaan lähemmin myös huoltopalveluihimme.
Toimitusaika on tietty nopea ja tehokas, joskin riippuu ihan siitä, että kuinka paljon näitä meillä on näitä tehtävänä. Saman viikon aikana saatte helposti kyllä. Odottaessa ei ainakaan näin teemapäivänä uskalla luvata, ettei tule pettymyksiä. Ilmoitamme henkilökohtaisesti, kun sukset ovat kondiksessa ja noudettavissa.

Tervetuloa laitattamaan sukset vimpan päälle hiihtokuosiin!

Pohjustus + luistovoitelu

Maastohiihtosuksien puhdistus ja luistovoitelu- Puhdistus- Pohjustus x 2- Uunitus- LF -luistovoiteluKäytämme lähtökohtaisesti Swix...
35 €
KAIKKI HUOLTOPALVELUT


LUISTELUHIIHTOMIELISILLE
Alla olevasta linkistä löytyy kaikki valikoimamme luistelusukset, tuotemerkeittäin listattuna:PERINTEISILLE SIVAKOITSIJOILLE
Sama idea alla. Pertsasuksia meiltä löytyy valikoimista sekä voideltavia, että pitopohjasuksia. Kun laskeudut pertsasivulle, niin valkkaa haluatko pitopohjat vai voideltavat. Sen jälkeen pääset selaamaan suksia tuotemerkeittäin.MONOT PITÄÄ OLLA MYÖS.
Monot luisteluun ja pertsaan. Lisäksi muita monoihin liittyviä tarpeellisia tarvikkeita.LYKKIMET
Monesti meille esitetty kysymys on, että minkäköhän pituinen sen sauvan pitäisi muka olla.
Suomen hiihtoliiton suosittelemat sauvan pituudet:


• Perinteisen sauvat 0,83-0,86 x oma pituus.
• Luistelusauvat 0,88-0,91 x oma pituus.
• Lapsien sauvat 0,83 x oma pituus. Lapsille kannattaa kuitekin harjoitteluvaiheessa hankkia lyhyemmät sauvat.
Esim. 3-4 vuotiaille 80 cm on oiva pituus jos hiihtoura on aluillaan.


Sauvojen pituutta valittaessa kannattaa alkuvaiheessa käyttää pienempiä kertoimia, koska hiihtotekniikat on helpompi omaksua lyhyillä sauvoilla.

Alla löydät kaikki sauvat ja huom: kauttamme saat myös sauvojen lyhennyspalvelut.NÄILLÄ SAA MONOT KIINNI SUKSIIN
Kaikki suksisiteet pertsaan ja luisteluun, myös erähiihtositeet.
Tervetuloa vaan tänne meille ihmettelemään Konalan hienointa suksivalikoimaa. Suksi Konalaan osoitteeseen Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki. Ollaan tosiaan tiistaina auki ihan normaalisti 09.00-20.00, ja suksiaiheista toimintaa ja -vieraita meillä on n. klo 16.00 - 19.30 saakka.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin hiihtoässät

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707