KUTSU HIIHTOKAUDEN PÄÄTAPAHTUMAAN
Lauantaina 28.1.2017 klo 10:00-16:00


On lunta tulvillaan ja raikas talvisää - toisena päivänä pikkuplussaa, toisena pakkasta riittävästi.

Oikeanlaiset vermeet nousee arvoon arvaamattomaan kelien vaihtuessa. Talvi on kerran vuodessa vaan ja sivakoimaan mennessä toivottavaa on, että suksi luistaa ja pitää kuin unelma.

Lauantaina, 28.1. n. klo 10.00-16.00 täällä meijän myymälässämme järkätään jo perinteeksi muodostunut Suksi Konalaan -tapahtuma, jossa pääset livenä tapaamaan suksimerkkien edustajia ja voiteluässiä. Ja toki paikalla häärii päivän isäntänä itseoikeutetusti Konalan Karpaasi, Suksi-Patte.

Hulinaa on paikan päällä alkaen heti kun myymälämme aukeaa, elikäs 28.1. klo 10.00. Tuote-edustajat sekä spesiaaliasiantuntijavieraamme ovat tavattavissa n. klo 16.00 saakka. Muutoin myymälä on auki normaalisti klo 18.00 asti.

Lauantaina hiihto-osastolla paikalla itseoikeutetusti omat hiihtojärkäleemme Patte & Mika, sekä liuta vierailevia tähtiä. Päivän erikoisvieraina paikalle saapuu parhaimmat tyypit Fischeriltä, Exeliltä, Madshusilta, Salomonilta, Startilta, Rossignolilta ja Vauhdilta. Aika paljon hyvää jengiä siis.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumaamme. Jos tuote-edustajat heilahtavat oikein höveleiksi, niin voisi epäillä, että jotain erikoisdiilejäkin voisi olla päivän aikana luvassa. 

Spesiaalidiileistä puheenollen: meillä on erittäin paljon tarjouksia ja erikoishintoja suksissa ja monoissa, niihin löydät suoran linkin vähän alempaa tässä kirjeessä.

Ennen tuotteisiin siirtymistä suosittelemme tutustumaan lähemmin myös huoltopalveluihimme, ja erityisesti nyt lauantainerikoistarjoukseen joka on pohjustus & luistovoitelu.

Lauantaina 28.1.2017 pohjustuksen ja voitelun saa meinaan suksiinsa vaivaisella tasarahalla, kahdellakymmenellä eurolla (20 €), normaalin 35 € sijaan. Toimitusaika riippuu ihan siitä, että kuinka paljon näitä meille tämän tarjouksen inspiroimana tulee, mutta alkuviikosta kyllä voimme valmiiksi luvata.
Maanantaina, tiistaina, ja vihoviimeistään keskiviikkona. Ilmoitamme henkilökohtaisesti, kun sukset ovat noudettavissa.

Tervetuloa laitattamaan sukset vimpan päälle hiihtokuosiin.


Pohjustus + luistovoitelu

Maastohiihtosuksien puhdistus ja luistovoitelu- Puhdistus- Pohjustus x 2- Uunitus- LF -luistovoiteluKäytämme lähtökohtaisesti Swix...
20€
vain la 28.1.2016
tuotuihin suksiin

Norm. 35.00 €


KAIKKI HUOLTOPALVELUT


LUISTELUHIIHTOMIELISILLE
Alla olevasta linkistä löytyy kaikki valikoimamme luistelusukset, tuotemerkeittäin listattuna:PERINTEISILLE SIVAKOITSIJOILLE
Sama idea alla. Pertsasuksia meiltä löytyy valikoimista sekä voideltavia, että pitopohjasuksia. Kun laskeudut pertsasivulle, niin valkkaa haluatko pitopohjat vai voideltavat. Sen jälkeen pääset selaamaan suksia tuotemerkeittäin.MONOT PITÄÄ OLLA MYÖS.
Monot luisteluun ja pertsaan. Lisäksi muita monoihin liittyviä tarpeellisia tarvikkeita.LYKKIMET
Monesti meille esitetty kysymys on, että minkäköhän pituinen sen sauvan pitäisi muka olla. 
Suomen hiihtoliiton suosittelemat sauvan pituudet:


• Perinteisen sauvat 0,83-0,86 x oma pituus.
• Luistelusauvat 0,88-0,91 x oma pituus.
• Lapsien sauvat 0,83 x oma pituus. Lapsille kannattaa kuitekin harjoitteluvaiheessa hankkia lyhyemmät sauvat.
Esim. 3-4 vuotiaille 80 cm on oiva pituus jos hiihtoura on aluillaan.


Sauvojen pituutta valittaessa kannattaa alkuvaiheessa käyttää pienempiä kertoimia, koska hiihtotekniikat on helpompi omaksua lyhyillä sauvoilla.

Alla löydät kaikki sauvat ja huom: kauttamme saat myös sauvojen lyhennyspalvelut. NÄILLÄ SAA MONOT KIINNI SUKSIIN
Kaikki suksisiteet pertsaan ja luisteluun, myös erähiihtositeet.
Tervetuloa vaan tänne meille ihmettelemään Konalan hienointa suksivalikoimaa. Suksi Konalaan osoitteeseen Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki. Ollaan tosiaan lauantaina auki ihan normaalisti 10.00-18.00, ja suksiaiheista toimintaa ja -vieraita meillä on n. klo 16.00 saakka.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin ihme hiihtäjät

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net