Mahtavaa marraskuuta

Marraskuu on käynnissä ihan parhaimmillaan: aurinko nousee myöhään ja laskee aikaisin.
Erityisen piristävänä seikkana voidaan pitää lähes päivittäistä sadetta eri muodoissaan: raikasta jäätävää tihkua, voimaannuttavaa kaatosadetta, inspiroivaa räntää ja välillä jännitetään kuinka kauan lumi mahtaa tänään pysyä maassa, ennen kuin se sulaa taas sohjoksi.
Marraskuun riemuja!

Pääsääntöisesti sitä muistaa nauttia syvimmästä marraskuusta yhtenä tätä leveyspiiriä rikastuttavana vuodenaikana.
"Sää on pukeutumiskysymys" ja niinhän se onkin. Mutta.

Aina vaan ei jaksa riemuita, ja sekin on ihan OK.
Onneksi lemppariharrastuksista ei tarvitse luopua tai joustaa aktiivisuudesta, vaikkei ulkona hotsittaisikaan pyöriä samaan tapaan kuin valoisampaan aikaan.
On kaikenmaailman jumppaa, ja kiipeillä voi sisälläkin, uida ja jopa harrastaa laitesukellusta.

Tätä kokonaisuutta juhlistaaksemme kokosimme eräänlaisen erän kaikennäköistä ja laitettiin enempi vähempi tarjoukseen. Noi jumppakamat on nyt huikeimmassa alennuksessa - peräti -25% normihinnoistansa (jotkut enempi, jotkut vähempi) 29.11.2019 saakka. Noi kiipeily- ja uintitarjoukset on vähän maltillisempia, mutta on nekin ihan hyvät.

Aloitetaan näistä jumppakamoista
on kahvakuulaa, rolleria, prodejauhetta, kuminauhoja, jotain painonnostokenkiä ja mitä kaikkea.
Katso itse:


KAIKKI TARJOUKSESSA OLEVAT JUMPPAKAMAT

Vielä näistä sisäharrastuksista: Tuli leveiltyä tuossa alkutekstissä, että voi sitä laitesukellustakin harrastaa sisätiloissa - siihen liittyen olisi pieni kaupallinen tiedote omalta sukelluskoulultamme, Sukelluskoulu Aallolta:

Järjestämme osaavien sukelluskouluttajiemme ohjauksessa sukelluskokeiluita ihan viikottain PK-seudulla:
Katso tästä linkistä lisätiedot ja aikataulut.

Myös sukelluskurssit pyörivät vinhasti nyt myös talviaikaan. Alkeiskursseja tarjotaan esim. siten, että voit opiskella sukellusteorian Koti-Suomessa ja harjoitella allastaidot kuosiin ja mahdollisella joulu-,/ talvi-,/ hiihtolomalla voit suorittaa avovesiosuuden haluamassasi lomakohteessa. Kätevää eikö!
Katso kaikki alkeiskurssivaihtoehdot täältä

Kyllä näillä eväillä nyt jaksaa kääntää kaamoksen taas hymyksi, kun on vaikka ja mitä puuhaa. Jumppaa, kiipeiyä, uintia ja sukellusta. Ihan laidasta laitaan kaikkea syvyyksistä huipulle - ja vieläpä mukavasti sisätiloissa.

Ensi viikkoon taas uusin kujein, siihen asti moikka.


Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]