Kun hanget häikäisee

Auringonpaiste on ottanut askeleen kohti keväthankien suuntaa, ja se on ehdottomasti mieltä piristävä asia. Valkoiset kinokset heijastavat voimakkaasti valoa, joten aurinkolasit on nyt sydäntalvellakin aivan välttämätön ulkoiluvaruste. Tasapuolisuuden vuoksi tähän on koottu kokolailla kaikki merkit mitä meillä on edustettuna josta voi huomata, että löydät plehat melkein mihin ikinä tarkoitukseen: ulkoiluun, vesilläoloon, kalastukseen, vuorille/ tuntureille, terassihengailuun, taktiseen toimintaan tai ihan vain yleiseen mageiluun.

Aurinkolasivalikoimastamme löydät mm. Aquan, Julbon, Magpullin, Oakleyn, Randolphin, Ray-Banin ja Smithin. Härskisti voisi väittää, että jos näistä ei jotain itselleen sopivaa löydy, niin sitten ei löydy.

Ray-Banit ovat olleet tyyliniekkojen ja laatutietäjien suosikkeja niin kauan kuin allekirjoittaneella muisti riittää. Eli karkeasti vuodesta 1937, jolloin Reiska aloitti arskojen valmistamisen. Kannattaa vilkaista koko vailkoima, sillä aikalailla jokainen malli on meillä esillä poistohintaisena: eli kun nämä loppuu, niin ne on meiltä toistaiseksi kokonaan loppu.

RayBan 3556N (001/Z2)
Poistossa alk. 50.64 €

Norm. hinta 129.00 €


RayBan 4315 (601/71)Poistossa alk. 62.82 €

Norm. hinta 119.00 €
RayBan 3548N (001)
Poistossa alk. 71.35 €

Norm. hinta 119.00 €
KAIKKI RAY-BAN -AURINKOLASIT

Julboja kaiken ikäisille seikkailijoille
Julbo on tunnettu niin vuorikiipeilijöiden sun muiden vauhdikkaitten kirkkaitten paikkojen seikkalijoiden keskuudessa. Erityisesti Julbosta tekee maininnan arvoisen se, että Julbo hyödyntää linssiteknologiaansa myös junioriosaston silmien hyväksi. Linssien ylivertaisuuden lisäksi myös aisojen ja pokien muotoilu on sitä luokkaa, että pysyy vikkelimmänkin vauhtimadon nassulla, myös jopa niiden vähän isompienkin pikkuihmisten.

Valikoimasta löytyy kaikenmaailman erikoislasia lumillaoloon, vuoristoon sun muille vesille.
Julbon aikuisten valikoimassamme olemme keskittyneet juurikin erilaisiin spessuaurinkolaseihin.


Julbo Loop L
Hinta 37.89 €


Julbo Turn SP3CF Matt pink
Hinta 39.90 €
Julbo Turn
Hinta 39.90 €


KAIKKI JULBO -AURINKOLASIT

Kalakaveriksi Aqua
Aqua kohdistuu jo nimensäkin velvoittamana vesilläliikkujiin ja on kalastajien keskuudessa ihan ykkösjuttu.
Tutustu tarkemmin ja hämmästy:

Aqua Pike Grey
Hinta 59.00 €
Aqua Pike Matt Black
Hinta 64.90 €Aqua Oregon
Hinta 69.00 €
KAIKKI AQUA -AURINKOLASIT

Randolph
Ameriikkalainen mm. pilottihenkisiä laseja valmistama aurinko- ja taktisten lasien jätti on ehdottomasti mainittava tässä aurinkolasikatselmuksessa. Kuten Ray-Bankin, niin myös Randolph ilmoitettaa linssien koot tuotenimien yhteydessä mukaan, joka on erityisen kätevää valitessa juuri omalle naamarilleen sopivaa varjostusta.


Randolph Archer 63 Dark Ruthenium Skull Blue Gradient AR
Poistohinta 106.68 €
(-39%)

KAIKKI RANDOLPH -AURINKOLASIT

Oakley
Jos tulette joskus meitin kaupalle käymään, niin ette voi välttyä huomaamasta Skandinavian suurinta Oakley Shop in Shopia, jossa pidämme yllä varsin maittavaa kattausta näitä ykkösmageilun suunnannäyttäjiä.


Oakley Holbrook, Dark Ink Fade w/ Chrome Iridium Polarized
Hinta 169.00 €
Oakley Flight Jacket Matte Black w/ Prizm Road
Hinta 199.00 €
Oakley Frogskins Matte Black w/ Prizm Violet
Hinta 129.00 €


KAIKKI OAKLEY -AURINKOLASIT

Magpul
Magpulin aurinkolasivalikoimassa on sekä taktisempia malleja, mutta myös samaa ainutlaatuista valmistustekniikkaa hyödyntäviä casuaalimpia aurinkolaseja vapaa-aikaan. Sinulle, joka haluat aina olla valmiina tositoimiin vaikka after skistä käsin.


Magpul Terrain Eyewear, Polarized - Gray / Bronze, Gold Mirror
Hinta 179.00 €
Magpul Explorer Eyewear, Polarized - Black / Bronze, Blue Mirror
Hinta 169.00 €

KAIKKI MAGPUL -AURINKOLASIT

Smith
Smith Optics tekee kyllä vaikka ja mitä. Me Varuste.netissä ollaan oltu erityisen vaikuttuneita taktisen puolen laseista, ja Smithin valikoimaa nähdään ihan perustelluista syystä erityisesti viranomaispuolellamme.


Smith Elite Frontman Elite - ChromaPop Polarized Bronze Mirror
Hinta 209.00 €

KAIKKI SMITH -AURINKOLASIT

Toivotamme erittäin mukavaa, rauhallista ja aktiivista loppuviikkoa kaikille. Sporttisemmat aurinkolasit ladulle ja vähän coolimmat takapihan aurinkoterassille tai taukotuvalle, jossa lämpimät juomat maistuvat varmasti talvisen ulkoilureippailun päätteeksi.

Mukavaa ja nautinnollista viikonloppua

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]