Reppureissun tärkein kapistus koko loppuviikon -20%

Kesäkuun ensimmäisen viikon kunniaksi juhlistetaan kesää, ja kaikkia edessäolevia kesäreissuja ja -seikkailuja.
Matkoilla ja retkillä tarvittavat varusteet ja tarvikkeet ovat toki tärkeitä, mutta huomiota olisi myös kiinnitettävä varsinaiseen värkkiin, jolla kamppeet reissuun roudataan. Elikäs reppuun /rinkkaan.

Valikoimassamme on jos jonninlaista kerhoreppua, päiväreppua, pikkurinkkaa, sekä pitkille vaativille vaelluksille ja tutkimusmatkoille sopivaa kantolaitetta. On lastenkantorinkkaa, kamerareppua, reppuja koirille, fribareppuja, putkirinkkaa, anatomista rinkkaa. Aika erikoistarve on oltava, jos mieluista kantolaitetta ei näiden joukosta löydy.

Nojuu. Homman nimi on siis se, että nyt tästä punaisesta sekunnista alkaen lähestulkoon kaikki valikoimamme reput ja rinkat ovat loppuviikon ajan -20% tarjouksessa. Puhutaan siis aikavälistä keskiviikko-sunnuntai 5.6.-9.6.2019. Tarjoukset ovat voimassa niin myymälässä, kuin nettikaupassakin.

Tarjoukseen plätkähti siis joku 400 erilaista tuotetta kaikkine värivariaatioineen, niin näin nopsaan laskettuna se olisi noin toistatuhatta tarjousvermettä pitkän viikonlopun ajan alennuksessa. Eiköhän se riitä.

Tarjoukset on valmiiksi hinnoiteltu tänne verkkokauppaan, eli jos tuotteessa ei näy tarjousta, niin se on sitten sellainen tuote jota tarjouskampis ei koske.

Tervetuloa myymälään katsomaan kamppeita livenä ja sovittamaan:
Arkisin, ma-pe ollaan avoinna klo 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18.
Tervetuloa. Nettikaupasta voit tietty ostaa ihan milloin vain ehtii ja huvittaa.


HUOM: Jännittäviä uutisia!

Buy It For Life - Varuste.net on luonut runsaudenpaljoutensa keskelle ylivoimaisen laatustandardin, Buy It For Life -tuotteen joka on elämää kestävä, korjattavissa oleva vermes, ja jolle uskallamme helposti myöntää kokonaisuudessaan 10 vuoden takuun.

Vuosikymmen on pitkä aika, ja minkä tahansa tuotteen laaja elinkaari vaatii asianmukaisen huollon ja ylläpidon - pointti onkin siinä, että vaikka kuluisi housuissa peppu puhki tai teltasta repeää kankaat, huolehdimme että valmistajalta/edustajalta/yhteistyökumppanilta löytyy: a) varaosia, b) korjauspalveluita, c) huoltotarvikkeita. Buy It For Life -tuote on aina niin hyvä, ettei se nyt ainakaan ole ensimmäisenä hajoamassa.

Aiheesta ja tuotteista lisää »Asiaan: ensinnä pureudutaan kahteen kovaan kilpaveikkoon, valikoimamme kenties suosituimpaan kaksikkoon, elikäs Fjellun Kajkaan (75L) ja Savotan L-kokoiseen Jääkäriin. Molemmat rinkat ovat ansainneet paikkansa kauppamme rinkkakunkkuina - istuvuus molemmissa on huippuluokkaa, kuten myös käyttöominaisuudet. Keskenään rinkoilla on hienoinen habitusero, mutta sehän meille ihmisille passaa, kun meilläkin on tyylimakuja niin monia.

Fjällräven Kajka 75 rinkka

Yksinkertainen, vahva ja täynnä hyviä ominaisuuksia.Fjällräven Kajka 75 rinkka on selkeästi Kajka-tuoteperheen monikäyttöisin ylei...
TARJOUS
5.-9.6.2019
279.20 €
Norm.hinta 349 €

Savotta Jääkäri L rinkka

Monitoiminen rinkka rajuimpaakin menoon.Savotta Jääkäri L rinkka (entinen Rajajääkäri) on parannettu malli Rajapartiorepusta, joka...

TARJOUS
5.-9.6.2019
252.00 €
Norm.hinta 315 €


Kaikki rinkat tyypeittäin (anatomiset-, putki-, matkailurinkat)

HUOM: Tällä sivulla valikoima on jaettu kahteen osaan: miehet /unisex ja naiset /lyhyet mallit. Käytännössä kyseessä on karkeasti pidemmälle ja lyhyemmälle torso-osalle räätälöidyt rinkat. Toki molemmissa on vielä runsaasti säätövaraa. Lyhyissä malleissa on myös otettu huomioon hieman kapeammat harteet kuin unisex-malleissa. Jos on siis mahdollista sovittaa itselleen sopivia malleja, niin sehän olisi parasta. Muista hyödyntää vasemmassa sivulaidassa olevaa huippukätsää valintatyökalua. Se on ihan sikahyvä.


Klassikot ei vanhene

Makiata herkkua tarjoilee yleisreppuvalikoimamme, jossa kaikkien Kånken-fanien iloksi nähdään kyseinen reppulegenda tämän viikonlopun alennushulinoissa mukana. Valikoimastamme löytyy tätä perus-Kånkenia jopa 40 eri värivaihtoehdossa, ja näiden Kånkenien lisäksi valikoimasta löytyy myös 9 muuta erilaista Kånken-mallia. On siinä kettureppua kerrakseen.

Minimalistisemman muotoilun ystäville Fjällrävenin valikoimasta voisimme suositella tuota Räven-reppua, joka on tehty erittäin kestävästä G-1000 Heavy Duty Eco -materiaalista.

Haglöfsin Corker on suosittu päiväreppumalli, joka niin ikään löytyy monesta miellyttävästä väristä.

Osprey on valikoimassamme kohtuullisen uusi tuotemerkki, ja tämä Hikelite 18 edustaa yhtä kompakteimmista malleista.
Tutustu koko yleis- /päiväreppuvalikoimaamme näiden tuotteiden alta löytyvästä linkistä.

Fjällräven Kånken

Fjällräven Kånken -repusta löytyy varastostamme yli 40 eri väriä. Perusmallin lisäksi meiltä löytyy useita muita Kånken-malleja er...
TARJOUS
5.-9.6.2019
55.92 €
Norm.hinta 69.90 €

Fjällräven Räven 28 reppu

Fjällräven Räven 28 on monipuolinen ja kestävä arkireppu kestävää G-1000 Heavy Duty Eco -materiaalia, joka on kierrätettyä polyest...
TARJOUS
5.-9.6.2019
79.20 €
Norm.hinta 99 €

Haglöfs Corker M

Innovatiivisessa päivärepussa on kätevä sivuaukko. Päällikangas ja vuori kierrätysmateriaalia. Reppu on helppo pakata ja purkaa...
TARJOUS
5.-9.6.2019
60.72 €
Norm.hinta 75.90 €

Osprey Hikelite 18

Fiksu ja kompakti päiväreppu retkelle, työmatkalla tai kouluun. Selkäosa hengittää erittäin hyvin verkkomateriaalista valmistetun ...
TARJOUS
5.-9.6.2019
64.00 €
Norm.hinta 80 €


Kaikki valikoimamme yleisreput


Kekarat reppuun ja menoksi

Kuulostaa helpolta, ja niin se taitaa vähän ollakin. Deuter Kid comfort 3 on sarjansa lippulaiva, ja suosituin lastenkantorinkkamme. Rinkka tarjoaa ykkösluokan matkustusmukavuutta pikkumatkustajalle, sekä loistavat kanto-ominaisuudet kantajalle.

Kyseinen malli on monipuolisesti säädettävä ja hengittävä kantolaite, jossa on turvallinen 5-pisteturvavyllä varustettu istuinosa. Korkea selkänoja irroitettavalla tyynyllä ja integroidulla aurinkosuojalla takaavat matkustusmukavuutta pienelle tyypille. Kantajalla on näppärä taustapeili josta voi seurata, että mitä sinne taakse matkustamoon kuuluu.

Deuter Kid comfort 3

Deuter Kid comfort 3 on sarjansa lippulaiva. Rinkka tarjoaa ykkösluokan matkustusmukavuutta matkustajalle, sekä loistavat kanto-om...
TARJOUS
5.-9.6.2019
223.20 €
Norm.hinta 279 €


Valikoimamme lastenkantorinkat


Kaverille kans

Meidän perheessä on sellainen tapa, että kun reppureissuun lähdetään karvakuonojen kanssa, niin tassumiehet saavat kantaa omat sapuskat ja nesessäärit kohteeseen omassa repussaan. Lyhyemmille reissuille pakataan reppuun jotain pikkukivaa, sillä koirat nähdäksemme kokevat itsensä hyvin tärkeiksi, kun heillä on nämä reput selässään.

Approach Pack on tarkoitettu päiväreissuille tai lyhyemmille retkille, kun taas tuo Palisades Pack on mietitty pidemmille vaelluksille.

Jos reppu on koirallesi aivan vieras konsepti, niin kantsuu kyllä huolella harjoitella repun käyttö lenkeillä ensiksi tyhjillään ja pikkuhiljaa lisätä taakkaa ja huolella katsoa muutenkin, ettei anna missään tapauksessa koissulle liikaa kannettavaa.

Ruffwear Approach Pack

Approach Pack on laadukas, hyvin istuva ja kestävä reppu päiväretkille tai muutaman päivän vaelluksille. Laukkujen alla on Y-malli...
TARJOUS
5.-9.6.2019
79.92 €
Norm.hinta 99.90 €

Ruffwear Palisades Pack

Palisades Pack on laadukas, hyvin istuva ja kestävä koiran reppu, joka soveltuu erinomaisesti pitkillekkin vaelluksille. Monipuoli...
TARJOUS
5.-9.6.2019
159.20 €
Norm.hinta 199 €


Kaikki koirien reput


Näillä pääsee alkuun ja reissuun - enää pitää suunnitella, että mitä sitä ottaisi mukaan.
Mukavaa vasta alkanutta kesäkuuta kaikille tasapuolisesti. Ottakaa vaikka tavoitteeksi heittää talviturkki lähivesistöön, jollei sitä ole jo tehnyt. Jos se on liian rankka idea, niin pakatkaa reppuunne ulkonanukkumisvehkeet ja menkää viettämään ainakin yksi yö kesäkuiseen ulkoilmaan joko teltassa tai riippumatossa. Ja jos kelit tällaisenä pysyvät, niin miksei ihan taivasalla.